Jump to content

FORUMTREFF 2024, 14.–16. JUNI


LANDreas

Recommended Posts

VELKOMMEN TIL FORUMTREFF 2024!

 

Årets Forumtreff avholdes 14.-16. juni 2024, på Persgård camping. Adressen er: Uvdalsvegen 487, 3632 Uvdal. 60°15'37.2"N 8°52'30.7"E

 

Vi satser på å få til et felles langbord for alle begge dager. Om været blir meldt vått, er det supert om noen tar med seg en presenning eller to.

 

Vi garanterer og tilstreber den uformelle og hyggelige stemningen vi alltid har på Forumtreff.

 

Vi tenker å ta en treffavgift på 100 kroner pr. bil, som kreves inn på stedet. Dette går til å dekke diverse småutgifter som treffmerke, kull, tennvæske, ved og evt. fornying av utemøblement, griller e.l. (Det som ikke brukes i år videreføres til dekking av senere kostnader.)

 

Evt. hyttebestilling gjør man direkte med Solveig på Persgård camping, på telefon 90 13 92 66. Evt. andre spørsmål om treffet kan rettes til undertegnede, på andreas@parlow.no.

 

HJERTELIG VELKOMMEN! 😊

Vennlig hilsen arrangementskomitéen.

 

 

Info til nykommere:

Forumtreff er en svært uformell treffhelg for alle brukere av LRForum.com, og andre LR-venner. Starter fredag e.m., og avsluttes søndag e.m.. Man kan gjerne også stikke innom for et kortere opphold. Fredag rigger deltakerne opp takteltene, campingvogner eller rigger seg til i en leid campinghytte på stedet. Så setter vi benker og medbrakte campingbord sammen, tenner opp fellesgrill og koser oss med mat og drikke. Regner det, så lager vi provisorisk tak av diverse medbragte presenninger.

 

Lørdag pleier vi å ta en felles kjøretur utpå dagen, når alle har våknet og er kjøreklare. Kanskje også med noen innlagte oppgaver/konkurranser og kjøring på den lokale motocrossbanen. Kaffepause underveis. Familier med små barn tar gjerne en tur til Langedrag naturpark. Det er gjerne noen morsomme aktiviteter/konkurranser på ettermiddagen.

 

Persgård camping er en liten og enkel campingplass, med god plass til telt og campingvogner. De har også noen hytter, og vi pleier å reservere alle hyttene til deltakere på Forumtreffet. Rimelige priser og hyggelig vertskap.

Edited by LANDreas
Link to comment
Share on other sites

  • motom pinned this topic
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Snakket akkurat med Persgård, og der er det tørt og fint og plass til alle. Snøflommen er over for i år, så her er alt duket for en knalltrivelig helg!

 

Det er fortsatt noen ledige hytter, så det er bare å booke seg inn for de som foretrekker hardt tak over hodet. Hyttene har minikjøkken, gode køyesenger (4 sengeplasser) og spisebord med stoler.

 

Velkommen! 🤗
 

 

IMG_4436.jpeg

Edited by LANDreas
Link to comment
Share on other sites

Vi skal nok under tvil klare oss uten uten nett i år, Tore.

Velkommen skal du være.

 

PS

Ikke parker midt i glaninga vår, da..;)

Link to comment
Share on other sites

Drar fra Rendalen nå etter lunch. Ankomst torsdag ettermiddag. Må krysse alle dalførene på tvers, så regner 2 dager på turen. Vi sees.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...