Jump to content
LRforum

Trøblete blafunksjon


Recommended Posts

Har plutselig begynt å slite med å bla i forumtråder. Dvs. får ikke brukt "neste" og "forrige" knappene...

Sliter også med å få skrevet inn og valgt sidenummer.

 

Flere som opplever dette? 

 

Android/Samsung....

Edited by Jasswass
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Samme her. Android 

Gjelder antagelig bare chrome. 

Fungerer bra på android og feks duck. Duck browser. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Uansett noe bugs i forbindelse med chrome 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
På 30.9.2022 den 14.02, YMK skrev:

Har oppdaget at linken er der, for når jeg trykker "åpne i ny fane" kommer jeg til riktig side. 

Det fungerer ikke hos meg 

Link to comment
Share on other sites

I chrome, skriv https.... Osv 

 

Da kunne eg bla igjen... 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Også i dag . Jeg kan heller ikke bla i trådene med Opera browser, Det er jo for øvrig en jobb for dem som har laget programmet "Invision" Leit er det også at flere og flere programmer etter hvert krever at man bruker spesielle nettlesere.

Link to comment
Share on other sites

Fungerer ikke på safari eller chrome på iphone eller ipad heller. 
 

først nektes man opplasting av bilder også dette. 
Vet det jobbes med å rette opp i ting. Håper alt kommer i orden igjen. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Virker som det kanskje er noe rusk med http:// -> https://, jeg ser dette i konsollet (bruker chrome). Ser ut som den prøver å navigere i sidene med kun "http://", mens lrforum.com bruker https://. Jeg kan eventuelt bli med å feilsøke mer om det er behov, jeg vet ikke hvem det er som drifter sidene?


 

Quote

 

Uncaught DOMException:

Failed to execute 'pushState' on 'History':

A history state object with URL 'http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/37965-1996-defender/page/5/'

cannot be created in a document with origin 'https://www.lrforum.com' and URL 'https://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/37965-1996-defender/'.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Selve hovedproblemet med forumet er at det er bygget på "gammel" teknologi, som i utgangspunktet er utdatert. Så vidt jeg kan se av det som er av kode/feilmeldinger, så har utviklerne prøvd å migrere seg i gjennom flere versjoner av JQUERY. En god blanding av migrering, plugins av andre utviklere(som også har migrert i sin kode) og siteowners egne tillegg/fix blir bare krøll så lenge ikke noe som kan det, går gjennom alle feil 100%. 

Aner ikke hvor mange ganger jeg har vært borte i det her, da kunde ønsker å "fikse"/legge til nye funksjoner/freshe opp sitt produkt, og vi har fakturert mer enn det hadde kostet å lage en ny skreddersydd plattform, som er 100% tilpasset hva det burde være.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...