Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Webasto'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

  1. En liten advarsel: 25/12 kom det uinviterte gjester på min Altox. Saga Mobil stengte simkortet 26/12. I denne perioden har det gått i overkant av 20 000 SMS meldinger til ett nummer i "Kosovo". Kostnad ca 15 000.-. Har spurt LRButikken, men venter på svar. Har anmeldt til politiet. Spurt forsikringsselskap om jeg har dekning på slikt. Tar ikke sjansen å putte inn nytt data sim før jeg vet om jeg kan tilbakestille Altox helt. Må kanskje kjøpe ny. Brukernavn og passord ligger jo på serveren til Altox så jeg skal spørre om de har hatt "innbrudd". Men prøvde å få kontakt med Altox i europa for ca 6 mnd siden og der var det ikke mye tilbakemelding så det spørs om jeg får noe svar. God Jul og Godt Nytt år til alle.
  2. Bilen har en ikke-fungerende Webasto. Jeg kjenner hverken bilen eller Webasto tilstrekkelig godt ennå. I en tidligere tråd (8 år gammel) nevnes det at det i forbindelse med Webastoen skal finnes en sikringsholder i motorrommet med 3 stk sikringer (sirking nr 5 i sikringsboksen kjenner jeg til). Jeg finner foreløpig ingen slik sikringsholder. Spørsmål Kunne noen tatt bilde evt. fortalt meg hvor jeg finner sikringsholder... og hvilken amp-størrelse har sikringene. Og hvor hører disse tre sikringene hen?
  3. ny i eske Webastopumpe JEX100080 selges 1000- Webasto-ur ,sett.JEC 501490 2000/bud
  4. Ærede Forumister, Er det noen der ute som har montert (ettermontert) Webasto kjølevann varmer i en tidlig Classic? Kan noen sende bilder av installasjonen og eventuelt gi litt informasjon om monteringen? Snart vår :-D Helge
  5. Hei . Jeg opplevde i helga at webastoen ikke startet. Den hadde startet dagen før, men nå var jeg på et betydelig kaldere sted -12´ C . Den gikk i start modus og det kom varmt fra eksosen, men stoppet etter kun få minutter. Hørte ikke at brenneren startet. Jeg startet den på nytt og da startet den opp og brenneren gav vanlig lyd. kan dette være dårlig glødeplugg på Webastoen ? Hvor får jeg tak i og er det noen råd om hvordan jeg bytter ? Paul
  6. Selger et nytt Originalt Land Rover brennkammer (EVO), da det ikke passer på min Discovery 4 2012 . Bilen min er montert med V-EVO Webasto og bruker da en annen type som er mindre. selger denne i original eske for Kr 2900 + frakt
  7. Har 2005 mod diso III tdv6 2,7. Har hatt den siden ny. Har byttet webasto 3 ganger, og nå krangler den igjen. vil ikke starte. Går det an å få den bygget om til at jeg kan starte den med bryter? Altså ikke automatisk? Noen som har en ide?? Ulf
  8. Eg har ikkjw timer eller fjernkontroll på Webasto. Er det råd å legge inn software til timer og /eller montere fjernkontroll på start av Webasto på Range rover sport TDV6 2014 modell.
  9. FYI - jeg har nullstilt min Webasto thermo top på denne måten som bildet viser nederst. Bilen var i "sleep" mode, vet ikke om det betyr noe eller ikke.
  10. Hei. Brått vil ikkje Webastoen starte når eg trykker på start på kontrollpanelet. (Har ikkje fjernkontroll.) Kontrollpanelet virkar og lyser og tel ned som vanlig. Ingen lyd frå Webastoen. Ikkje noko som slår inn og den gjer ikkje forsøk på å starte. Er det sikring nokon stad eller relè som ikkje slår inn? Den har virka fint , men då eg skulle starte den dagen etter skjedde det ingenting. Tips om feilsøking tek eg imot med takk.
  11. Hei, dere! Jeg er ny på forumet, og stiller muligens et spørsmål som er besvart tidligere i en egen lenke...: Jeg kjøpte i vår en D3 (2007-mod) med en Praesto/BAS-løsning for SMS-styring. Men, jeg klarer ikke å få kontakt med den. Er det noen som kjenner til hvordan en slik fungerer, evt. har en brukermanual? Har skjønt at SIM-kortet må være åpnet opp, dvs, ingen pin-.kode, men klarer ikke å få kontakt med enheten med den instruksjonen jeg fikk av forrige eier!?! Webastoen var jo selvfølgelig i lock-mode... når kulda nå kom snikende, men selv etter opplåning, og testkjøring av brenneren, skjer det ingenting når jeg som stat sender kodene: ON og ST (status (?)). Anyone? Hilsen JLS
  12. Har thermotop C i en td5 defender. Den virker forsåvidt som den skal, varmer kjølevannet og jeg får start, selv på kalde vinterdager. Men, jeg lurer på om det kan være noe feil som påvirker max temperatur. Jeg får bare såvidt utslag på tempmåler (står øverst på det blå) og varmeapparatet i bilen gir bare såvidt lunk selv om det er rundt null grader ute. Jeg har søkt litt i dette utmerkede forum og ser noen rapporer om temp på kjølevannet opp mot 70 grader etter å ha kjørt webasto, noe min bil ikke er i nærheten av. Ser også i dokumentasjonen på thermotop C at den skal varme opp til 71 grader. Kan det være dårlig sirkulasjon eller noe annet som gjør at min ikke blir varmere?
  13. Hei! Noen som vet om denne enheten gjør at webasto kan brukes som motor- og kupevarmer? Eller hvilke "tilleggstjenester" denne saken kan tilby? Har foreløpig ikke brukt webasto på de 1,5 årene jeg har hatt bilen. Har lest litt på det, da jeg er interessert i å bruke webastoen som både motor og kupevarmer, og lurer på hva som skal til. Fant nylig denne saken gjemt i motorrommet (Bilde), som var koblet til webastoen. Har også en fjernkontroll (som ser ut som en garasjeportåpner), men har aldri fått det til å fungere. Bilen er på et verksted nå, så skal få dem til å sjekke over brenneren og se at selve webastoen fungerer først og fremst..
  14. Heisann, Fikk noen raske blinkende røde lamper på fjernkontrollen til webasto når jeg skulle teste den i går. Er det sannsynlig at den har låst seg? Bilen er jo såvidt 2,5 år gammel så en fysisk feil på varmeren burde vel være umulig? Noen i Drammensområdet som har anledning til å koble seg på å eventuelt låse den opp? Surt å skulle ringe verkstedet på dette når jeg kun har hatt bilen 1 uke.
  15. Fikk avlest feilkode på Aarsby bil, og de anbefalte ny brenner. Den gamle fyrte, men slukket etter ca 10 sek. Kjøpte ny brenner til Thermo Top V fra Famous Four, basert på VIN kode for L320 (2006 2,7TdV6). Fikk ut webastoen ut av bilen, splittet "huset" og oppdaget at den gamle brenneren kun har en hvit connectore påkoblet, men den ny har den hvite + EN TIL. Kontaktet FF og de mente at brenneren var riktig basert på VIN, og at de anbefalte å koble til begge connectorene. På brennerhuset var det en blindplugg som "den andre" ledningen ble koblet til. Se bilder Satte sammen webasto, monterte den i bilen, men jeg kan ikke si jeg ser eller hører at den starter opp ved < -5deg. Har dere noen tips til hva jeg evt kan sjekke/ gjøre? Hva er "ledning nr 2" på den nye brenneren til? Takker for evt innspill!
  16. Sliter med at webastoen ikke vil starte. Det renner bensin ut av eksosrører,. men hvis jeg struper drivstoffslangen høres det ut som den tenner 1-2 sek, men kun til jeg gir den drivstoff igjen. Noen ide for hva som er feil?
  17. Hei. Skal bytte brennkammer på min Discovery 3. Bestilte nytt kammer fra Advance, men når jeg demonterer ser jeg at "kammrene" er lik, men det er en "plugg" ekstra på det nye brennkammeret. Så det store spørsmålet: Kan jeg montere det nye kammeret inn i Webastoen, og bare koble til den hvite pluggen. Se vedlagte bilder.
  18. Hei alle sammen. De siste par ukene har det vært ekte vinter med snø og minusgrader døgnet rundt her i Østfold/Sarpsborg. SELVFØLGELIG har defa smartstarten funnet ut at den skulle få i seg vann omtrent to uker før dette igjen så motorvarmeren har ikke slått seg på før jeg starter bilen. Foruten at det er kjipt å ha kald bil og at det tar omtrent hele vinteren før bilen faktisk er varm så syns jeg forbruket har blitt jævlig høyt sammenlignet med mildere vær og fungerende forvarming. Høres det riktig ut at en 2003 d2 plutselig skal bruke omtrent 2L på mila pga kald motor og kaldt vær kontra 1 - 1.3 med motorvarmer? Vedlagt bilde kun for å løfte stemning og mimring tilbake til varmere tider.
  19. Var litt usikker på hvilke forum jeg skulle legge denne under, men prøver her: På far sin D2 TD5 får vi ikke webastoen til å gå. Har byttet brennkammer og kjørt diagnose. Når jeg tvangskjører fra diagnoseverktøyet får jeg den til å starte, men den stopper etter ei stund og det velter ut eksos. Feilmeldingen er noe sånt som at flammevakten ikke fungerer. Jeg får målt motstand i denne med verktøyet, men bare etter at jeg har tvangskjørt gløding. Fyksen sier at da må control unit byttes. Noen som har erfaring med disse uorginale kontrollkortene? Evt har en original liggende? Carl Morten
  20. Lurte på om noken har programmert vekk dieselvarmeren sånn at den ikkje starter kvar gong du starter bilen ledd iid tool? God jul alle sammen
  21. Hei godtfolk! Jeg ønsker å styre min webasto med en Defa Startsmart, og forstår det er et relee som skal til. Er det noen som kan gi en veileder på hvordan man monterer det? Og er det noen som vet om webasto styring da fungerer uten tilkobling av nettstrøm? Synes dette virker som en bra kombinasjon da jeg ønsker å lade batteriet gjennom vintern og man samtidig få kupevarmer og en fjernkontrol som styrer det hele. Fint om noen har erfaring med dette. thanks!
  22. Noen mellom Narvik og Tromsø som har IID tool eller tilsvarende, til å endre nødvendige parametere for å aktivere Thermocall modul?
  23. All the information is up in Finn.no, but here I'm ready to answer any questions really fast. Defender is in Tromsø, please, come and have a drive. MvH Markus 401 93 055. https://www.finn.no/lookup.html?finnkode=124747831 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=124747831
  24. God aften... Velger å starte en DIV tråd ang bilen min da jeg har 1000 spørsmål tidvis å leser meg grønn her å alle andre steder via Google.. Vet det er mange kloke sjeler på dette forumet som sikkert har gjort akkurat det jeg ønsker å gjøre eller har en løsning på et problem jeg har. Et lite stemningsbilde av gamla må med. Problem nr 1: Webastoen er død... Sikring nr 2 var gåen å ble byttet, kom da en lyd fra motoren men ikke noe mer. Displayet inni bilen er dødt. Problem nr 2: Bilen går å lugger ved javn gass i eksempelvis 80kmt. Problem med diesel? Problem nr 3: Må bytte skiver foran iht EU kontroll. Er det noe mer enn bare skiver å klosser man bør besitte før man starter på denne jobben? Har ordna meg 52mm pipe.
  25. JEg har en D4 fra 2010 med original fjernkontroll og timer i skjermen så den fungerer meget godt på vinterstid med varme motor OG kupe. Men jeg savner GSM-løsning for å starte Webasto motor/kupevarming uten å være innenfor rekkevidde av T91-fjernkontrollen. Jeg har google mye, men blir ikke helt klok på om Altox Wbus vil være løsningen. VIl denne også fungere som kupevarmer i min bil, eller vil den bare starte Webasto for oppvarming av motor? Det er jo ingen link til Canbus såvidt jeg skjønner. Men er det sånn at siden jeg har original Webasto så kanskje vil dette funke?
×
×
  • Create New...