Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'luftfjæring'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

  1. Hei SIkkringen på Wabco kompressoren gikk med en gang... mistenkelig i fase med at det ble kaldt i været. demonterte den og fant MYE fuktighet og 3 stk def lager. Har lest en streng ang overhaling av kompressor her på forumet før men finner den ikke igjen. Er det noen som hvet hvordan jeg får ut lageret som sittet i motorhuset på stempelsiden av motor? se bildet under.
  2. Selvsagt et par dager før vi skal på fjellet på vinterferie. Høyre side i været. Feilkoder avlest med Hawkeye (historiske) 4317 og 4617. Slettet, uten at det gjør noe. De har siden ikke dukket opp igjen. Senker HS ned manuelt vha Hawkeye (v7). Men starter man bilen og kompressor setter igang, så går HS i lufta igjen, det tar et par minutter og belgen er helt utstrekt og hard som stein. Kan jo være sensor. Men er det mer sannsynlig at det er ventil i kompressor som henger når den går. Den funker beviselig når kompressor er av, men det betyr kanskje ikke at den er frisk for det? Skulle gjerne hatt bil på veien igjen til helgen. Nå er rådyr gode!
  3. Selvsagt et par dager før vi skal på fjellet på vinterferie. Høyre side i været. Feilkoder avlest med Hawkeye (historiske) 4317 og 4617. Slettet, uten at det gjør noe. De har siden ikke dukket opp igjen. Senker HS ned manuelt vha Hawkeye (v7). Men starter man bilen og kompressor setter igang, så går HS i lufta igjen, det tar et par minutter og belgen er helt utstrekt og hard som stein.l Kan jo være sensor. Men er det mer sannsynlig at det er ventil i kompressor som henger når den går. Den funker beviselig når kompressor er av, men det betyr kanskje ikke at den er frisk for det? Skulle gjerne hatt bil på veien igjen til helgen. Nå er rådyr gode!
  4. Hei! Kompressoren til luftfjæringen på en D4 driver å krangler, og det er en 60A sikring som ryker pga dette (skjedd 2 ganger nå). Sett at det finnes rimelige repset å få kjøpt, men er det noen som har erfaringer med dette kontra å bytte hele kompressoren? Evnt vet om noen på sør-/østlandet som driver med overhaling av slike?
  5. Hei! Kompressoren til luftfjæringen på en D4 driver å krangler, og det er en 60A sikring som ryker pga dette (skjedd 2 ganger nå). Sett at det finnes rimelige repset å få kjøpt, men er det noen som har erfaringer med dette kontra å bytte hele kompressoren? Evnt vet om noen på sør-/østlandet som driver med overhaling av slike?
  6. Hei! Jeg har hørt at man skal bruke håndbrekket hver dag slik at det ikke oppstår problemer med det. Hva er anbefalt når det kommer til luftfjæringen? er det lurt å bruke den ofte slik at den ikke "stivner" eller bør man for eksempel ikke bruke nedre innstilling slik at det er lettere å komme inn i bilen så ofte fordi den da vil gå raskere i stykker? Kona klager på at bilen er høy å komme inn i Takk for svar!
  7. Hei, Kjapt spørsmål: leste i bruksanvisning til IIDTool at man burde ta en kalibrering av luftfjæring etter bytte av bærearmer, og ved 4-hjulskontroll. Er det noen som gjør dette, dvs. er det nødvendig?
  8. Jeg var ute og kjørte i går da plutselig en varsellampe begynte å lyse og en feilkode dukke opp i diplayet (se bildet). Styringen virker også litt tregere og ujevn. Jeg kjører en D3 2005 modell. Noen som har peiling på hva det kan være?
  9. Ser ut til at jeg kan melde meg inn i "klubben" med de som har trøbbel med luftlekkasje i det sinnerike systemet til Discovery 3. Har hatt bilen i snart tre måneder og synes den har hevet seg litt vel mye etter å ha stått natten over. Jeg plukket opp et tips på disco3.co.uk hvor det var beskrevet at man burde kople fra batteri natten over for å lokalisere lekkasje punkt. Dette for å unngå automatisk utjevning/nivå justering hvis lekkasjen var i en belg eller lignende. I går ettermiddag fulgte jeg rådet og bilen fikk stå i ro i garasjen (på nesten rett gulv) frem til i dag. Satt den i offroad høyde. Målte i går med tommestokk og tok bilder for alle fire hjul. Ved inspeksjon nå temmelig ett døgn senere så har bilen tilsynelatende seget ca 4cm på alle hjul. Hva pokker kan dette være?? Forslag til videre feilsøking mottas med stor takk.
  10. Se finnkode: 39006560 http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=39006560&ov=web&FINNBOX_ENABLED=false&spidEnabled=true
  11. Godtfolk! I ettermiddag stoppet ikke kompressoren for luftfjæringen når jeg slo av tenningen. Den gikk og gikk (og gikk og gikk) helt til jeg nappet ut reléet i sikringsboksen i motorrommet. Den startet ikke når jeg satte det tilbake. Senere i kveld var jeg en kjapp tur på Runes, og da oppførte den seg som normalt - altså ikke noe tull. Har noen opplevd noe tilsvarende? Burde jeg begynne å grue meg til noe?
  12. Hei godtfolk! Jeg har en perle av en Disco, som dessverre har valgt å "sagge" nedpå bak littegrann. Jeg har hatt problemer med innstilling av luftfjærene bak før, men fikk justert dem. Tok også og byttet luftfjærene selv ca ni mnd siden ifm med forrige problem. Det som har skjedd nå, er at bilen henger like mye på hver side bak, med et par cm klaring til hjulene. Jeg har forsøkt å trykke inn løfteknappen på dashbordet for å se om kompressoren slår inn, uten at det skjer annet enn mye blinking. Forrige gang tror jeg det oppsto en feil i ECU'en(?) som gjorde at innstillingen ble feil. Kan noe lignende ha skjedd igjen? Har noen andre opplevde noe lignende? Er det det fuktige været som har gjort at ECU'en spiller meg et puss? Noen tips? er det Hawkeye eller Nanocom som teller nå for å finne feil? Vurderer å anskaffe meg dette selv, hva er leveringstida på det, montro? Skulle noen kjøre forbi Ås på kvelds/ettermiddagstid med en Nancom i bagasjerommet har jeg flytende varer på lager som takk for hjelpen. Kan sikkert halte innover mot hovedstaden eller nedover mot Østfold. Uansett, tips mottas med takk! Beste hilsen Geir
×
×
  • Create New...