Jump to content

Ahok

LRF Society
 • Posts

  3,577
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mindcontroller.net/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Flateby, Enebakk

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Flateby, Enebakk

Recent Profile Visitors

5,067 profile views

Ahok's Achievements

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

 1. Årets høydepunkt! Blir nok seriebil på meg også 🙂
 2. D2 2001 modell 10p original automat - gått knirkefritt 336.000 km. Eid bilen siden 2007.
 3. Noen som har en fungerende ACE ventilblokk til Discovery 2 til salgs? Har noen feilmeldinger jeg ikke blir kvitt, og lurer på om jeg må bytte hele blokka - eventuelt benytte den som reservedeler.
 4. Det jeg derimot vil prøve å få på garanti er belgen som røyk fordi jeg ikke jekket opp bilen før jeg fylte luft i den første gangen...
 5. WGM er et hett tips, ja. Enkel å teste med forbikobling. Min dieselpumpe lagde aldri en eneste ulyd før den streiket helt.
 6. Dieselpumpe? Høytrykkspumpa mi var helt død, men bilen gikk fortsatt bra opptil 50 km/t. Veldig like symtomer som wastegate modulator.
 7. Det er vel ca. 15 år siden jeg monterte Arnott luftbelger. Nå var det på tide å skifte på høyre side. Husker noe snakk om livstidsgaranti, men 15 år tenker jeg er så bra at Arnott fortjente litt mere penger av meg. PS! Husk å jekke opp bilen litt før du fyller belgene med luft. De kan ta skade dersom de fylles når de ligger nede på bumpstopen. Guess how I know...
 8. Trist syn, men som du sier en verdig avslutning.
 9. Fargekoder og load class: https://store.landrover.com/parts/index/part/id/24.53221.53255.27586/brand/land-rover/
 10. DEFA Smartstart er en løsning jeg koblet opp mot Webasto for sikkert 15 år siden. Fungerer fortsatt glimrende så lenge jeg husker å bytte batteriet i fjernkontrollen (som jeg merkelig nok nettopp har gjort...). Ser ut som dette produktet er tilgjengelig og uendret den dag i dag.
 11. Veldig gode - ingen vibrasjon i rattet, stille er de også.
 12. Har standard bil med 245/75-16. Nå sitter det på Cooper Discoverer STT PRO, men de jeg tenker å anbefale er forrige sett jeg hadde med Goodyear Wrangler Duratrac. De ser veldig potente ut med grovt mønster på sidene, mens mønsteret ellers er AT.
 13. Du har definitivt fortjent en fungerende D2, synd det ikke har blitt slik. Dog ikke for sent… Godt nytt år!
×
×
 • Create New...