Jump to content
LRforum

Espen N

Members
 • Posts

  289
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sørum, Akershus

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Rånåsfoss, Romerike

Recent Profile Visitors

1,544 profile views

Espen N's Achievements

Entusiast

Entusiast (5/7)

 1. Lite som er like all round som Google maps. Ruteplanlegging funker best på web, på mobilappen mister du en del funksjoner. Kombinerer med appen vegvesen trafikk for å få oppdaterte veimeldinger. Den kan du sette opp til å varsle basert på områder og strekninger.
 2. Kobberpasta funker fint, finnes i boks, tube og spray.
 3. Jeg har saabseter i min '95 110
 4. Rent ut fra eget behov: Bolker på inntil 3 timer, kveldstid i uka er fint. Jo flere bolker en "må" ha med seg jo mer sjanse for at jeg faller av. Personlig mer behov for reparasjoner/ utbedring enn fabrikering av helt nytt. Helst tynt stål og alu. Nivå? Basic er fint startpunkt å justere fra.
 5. Jeg tror en kan ha gode og mindre gode opplevelser på et verksted. Ingen er superhelter, og ingen jobber helt alene. Jeg har opplevd at Strømmen bil har glemt å bestille deler på to uker. De satte ut en karosserijobb til en samarbeidspartner, og når det gikk dårlig så mente de at jeg måtte ta den dialogen med tredjepart. Jeg hentet en bil der som hadde fått oljeflekker på lyst skinninteriør, og responsen var "det var dumt". Ingen tilbud om fiks. Hadde jeg dratt tilbake for å få en diagnose, løst et problem? Ja. Har jeg forventninger om å finne det perfekte verkstedet der alt klaffer? Nei.
 6. FF er kallenavn på stor Range Rover, Full Fat (helmelk/ ikke lettprodukt) i motsetning til Range Rover Sport, Ewok osv.
 7. Elektrisk FF frister. Jeg skulle gjerne elektrifisert L322en min. Motoren er en uinterresant del av den bilen. Jeg vil nok heller ha "ekte" gammel defender med v8. Den nye ser ut som storebroren til Kia Soul. Jeg er nok en slags LR-hipster, jeg liker best de gamle albumene fra bandet.
 8. Eukontroll er ikke strengt tatt en kvalitetskontroll, den er primært sikkerhetsfokusert. Da bør du heller bruke verksteder/ organisasjoner som gjør tester med langt flere punkt og gir deg en skikkelig tilstandsrapport. Støtter å bruke reklamasjonsrett, kom deg ut av kjøpet dersom mulig. Da får du tid til å gjøre god research før neste kjøp. Lykke til!
 9. Nei, det ser en jo på JLR. Lav produksjon, høye priser og ganske dårlige salgstall. Jeg er ikke egentlig så merkelojal. Jeg digger mange av de litt eldre bilene fra både Jaguar og Land Rover, men det nyere greiene er ikke min smak. Da frister det mye mer med en Grenadier, selv om jeg neppe vil kjøpe en ny. Da må jeg nok veksle inn for mange andre biler, både LR og annet.
 10. Hva slags prisleie er den i?
 11. Siste nytt var at Hedin har fått rettigheter på salg. De eier bl.a Bavaria. Så det burde jo bli rimelig enkelt etterhvert, selv om prisen sikkert blir mindre rimelig.
 12. Luksus er jo i historikken til disco. D1 var jo den beste versjonen av rrc JLR er blitt eksperter på å konkurrere med seg selv, og taper. Jaja, ser ut som Grenadier kan bli ganske kul da. Der snakker vi arbeidsbil, sånn som jeg forstår ordet.
 13. Var det et svar til meg? Er direkteutveksling det samme som direktedrevet/ direct drive?
×
×
 • Create New...