Jump to content
LRforum

motom

Moderators
  • Posts

    5,468
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

Contact Methods

  • Website URL
    http://my.boxofprojects.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Recent Profile Visitors

4,604 profile views

motom's Achievements

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

  1. Synes det er mye selv når jeg bare skal fikse en "liten" ting jeg
  2. Høres ut som en skikkelig kosejobb https://www.rangerovers.net/threads/fuel-filter-housing-removal-on-a-2010-rr-sport.344781/
  3. Renset du kontakten/en-lederen til sensoren eller er det en kontakt oppå filterhuset? Jeg tørket av sensoren men det hjalp ikke
  4. Æsj, fikk "Water in fuel" feilmelding rett før vinterferien. Fikk byttet filteret i den tro at det kanskje var litt vann i filteret (bilen gikk normalt). Tenkte kanskje det var sensoren men etter å ha sjekket litt på nett så virker det som det kanskje er braketten med ledningsnettet til sensor som er problemet... får kaste litt deler etter den 🫣
  5. Ser ut som viskerarmen bare har en liten spenne som skal holde den på adapteren. Adapteren sitter godt så lurer på om den bare ikke satt ordentlig på. Fant ut at jeg faktisk hadde en gammel versjon av Thermo Top test software på en gammel WinXP maskin men når jeg koblet til Webasto så fikk jeg ikke kontakt. Sikringene var i orden og jeg målte strøm i kontakten på Webasto... Blir vanskelig å feilsøke den når man ikke vet hva som er feil og i stedet for å bare å kjøpe deler så heller det mot en ny/brukt Thermo Top C. Mente å huske at jeg hadde noen glødeplugger liggende etter D2'n og det stemte faktisk... så da ble de byttet også. Har ikke fyrt opp Td5'n ennå men håper den starter litt enklere nå selv om det har gått veldig greit nå som det bare har vært -5. (ser jeg kjøpte en reserve glødeplugg )
  6. Ah, fant liksom ikke helt riktig størrelse. Adapteren satt godt men er det noe triks til å få viskerarmen til å sitte? Forsøkte å starte Webasto via uret (1530, firkantet type) men selv om det var liv i uret så skjedde det ikke mye annet. Må nok feilsøke litt sikringer først...
  7. Blir nok en del garasjetid fremover! Har allerede mistet en vindusvisker og brukt hammer for å prøve å feste den igjen Noen som vet om Webasto kontroller 1530 viser feilmeldinger fra Webasto? Fikk aldri diagnose utstyret mitt til å fungere på webasto Har ikke prøvd på denne ennå så får se om det er mulig å finne feilkoder via kontrolleren/klokken.
  8. Har tatt over stafettpinnen etter @Land Rover for alle penga Hadde vært morsomt med 300tdi men gikk for den litt mer moderne Td5 Var akkurat ute på første prøvetur og smiler fortsatt... litt annen kjøreopplevelse enn Discovery 4 men gøy å kjøre manuelt gir igjen! Fikk litt flash-back til exmil dagene men må si jeg setter pris på ABS og servostyring. Har en del småting som må ordnes og å fikse Webasto står høyt på listen
  9. Her kommer det snart en prosjekttråd
  10. Discovery 2 til salgs... https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=339642858 Håper en ny entusiast tar over stafettpinnen!! Høres ut som girkassen ikke er helt i orden men fikses det så er det mye bil igjen her!!
  11. Bare hyggelig! Kald bil er aldri noe gøy Ref viskeren ville jeg kanskje forsøkt å rense inni hendelen men hvis du sier den er ny så er jeg usikker. Det er vel BCU som styrer signalene så vet ikke om det er noe rele å sjekke en gang...
  12. motom

    Webasto D4

    Altox er en ettermontert timer som erstatter evt original fjernkontroll. Den har 30min som standard oppvarmingstid. Motoren blir ikke ferdig oppvarmet men blir fortere varm etter oppstart enn uten forvarming. Kjenn litt på kjøleslangene om de blir varme. Varmeregisteret ditt blir varmt tydeligvis og det er del av kjølesløyfen.
  13. motom

    Webasto D4

    Andre har klaget over det motsatte Den bør nok stå 30min det er default i Altox app'en, da virker motoren min passe varm og kupeen er sånn passe varm. Står den ikke lenge nok er ikke motoren så glad når den starter for da er den nok ikke så varm og noen av sensorene tror den er varmere enn den er... i.e. røffere start enn om den ikke var forvarmet.
  14. Bra jobbet! Webasto på D2 er enkel å starte manuelt du må bare finne rett pin som skal ha +12V For feilsøking finnes det løsninger på ebay, men selv slet jeg med å få webasto programvaren til å fungere. Sikkert noen som kan hjelpe deg med det. Ellers er discovery2.co.uk en veldig god ressurs
×
×
  • Create New...