Jump to content
LRforum

lafterolf

LRF Society
 • Posts

  33,484
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leksvik

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Leksvik

Recent Profile Visitors

17,894 profile views

lafterolf's Achievements

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

 1. https://www.biltema.no/bil---mc/verkstedsutstyr/testinstrument/spenningstester/spenningsprover-6---24-v--2000022293 Kjøp en sånn. Enkel og grei. Får du strøm fram til ruta flytter du gjordingsklypa til jording på ruta for å sjekke om den er jordet.
 2. Mangel på diesel. Mye røyk? Har du sjekket om fødepumpa leverer varene?
 3. Ønsker du å tappe raskt kjøper du ventilnøkkel og skrur ut ventilen. Du må bare være rask og presis når du har tappet nok for å få den inn kjapt igjen.
 4. Så lenge bilen er godkjent ombygd i et EØS-land vil den bli godkjent her.
 5. De tåler godt påjustering uten ombygging av noe slag.
 6. Ønsker instrumentpanel til Discovery 3 eller Range Rover Sport. Kilometerstand under 295.000km. Pm eller 414544null5
 7. Moderne turbo på gammel bil kan raskt dra på seg flere kostnader. Vgt-turbo øker momentet på lavt turtall og kan raskt resultere i utslitt clutch og ødelagt girkasse. Om du justerer dieselpumpen gjør det mye, og ofte nok gamp.
 8. Jeg ville punktsveisa likt orginalen. Kjøp zinkmaling på boks og mal over sveisepunktene. Det finnes sikkert solid lim også, men varigheten på dette kjenner jeg ikke.
 9. Er det pulverlakk? Det løsner ikke flakvis ivertfall. Jeg tror eet er grunning. Her oppe må vi betale ekstra for at de skal "brenne" rent stålet, men det er like greit, for da er du mer sikker på at innsiden av rammen blir renere før galvanisering.
 10. Dette er tråder som flere enn meg likte å følge med på. Det ville vært hyggelig om de dukke opp igjen Elvehundre.🤗
 11. Kan totalvekten være høyere på dobbelcab pga flere passasjerer?
 12. Med egen platt mener jeg også at det er en hcpu. Den har forsterket ramme. 130" dobbelcabin, blir ikke det en dchcpu? Nydelig bil, med det etterhvert så skjeldne brune setetrekket, som førøvrig behøver ny skumgummi.
 13. Om bilen er i bra stand, dvs ikke utslitte foringer etc er den skikkelig stødig å dra henger med. Tror nok den klarer jobben og vel så det, men alt kommer an på tilstand.
 14. Jeg kjøpte klips på ebay, ble levert på en uke. https://www.ebay.com/itm/364389756263?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=_8JPSa2pRpK&sssrc=4429486&ssuid=TD_nXQWfTJK&var=&widget_ver=artemis&media=COPY
×
×
 • Create New...