Jump to content
LRforum

trondshj

LRF Society
 • Posts

  2,814
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

Contact Methods

 • MSN
  bluem244@hotmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Aremark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aremark/Østfold

Recent Profile Visitors

5,941 profile views

trondshj's Achievements

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

 1. Høyreklikk på tråden og "kopier lenke" eller noe i den dur?
 2. Finnes det noe for Freelander 2 da? Er jo samme motor, så det burde ikke være vesentlig forskjell?
 3. ...før man går i "krisemodus" mht forbruk, så bør man sjekke antall liter man heller på og antall kjørte km. Disse forbruksmålerne lyver så de tror det selv. Som oftest prøver de å lyve på seg lavere forbruk, men de kan helt sikkert vippe andre veien også. Sier ikke at det er tilfelle her - mer en generell saksopplysning.
 4. Så bra at det ordnet seg - og kjempeflott at du også gir tilbakemelding på forumet, slik at andre som måtte oppleve samme feil kanskje finner en løsning raskt.
 5. EWS kanskje? https://www.wint-imp.no
 6. Kan jo begynne å sjekke sikringsboksen(e), og eventuelt banke litt forsiktig på releer. Om alt er på stell der, så ville jeg ha koblet fra batteriet i noen timer og sett om det gjorde noe. Kan jo ligne litt på at noe har gått skikkelig på trynet og ikke helt greier å komme seg igjen dette. Om det ikke hjelper, så er det diagnose neste. Helt sikkert noen her inne som er i nærheten og kan hjelpe deg med et slikt verktøy om du spør pent.
 7. Om jeg husker brukerveiledningen rett, så er det første lyset en batteriindikator, så om det lyser grønt er batteriet på topp, orange, så er det sånn passe, og rødt så er det på tide å bytte batteri. Så om det ikke lyser grønt er ikke det nødvendigvis katastrofe. Deretter skal det blinke grønt. Men blinker det mens man holder knappen nede så er det noe feil ja. Forutsatt at fjernkontrollen til RR er en standard webastosak som har fått litt annen innpakning.
 8. Velkommen til forumet. Kommer litt an på. Enkelte kan aktiveres med fjernkontroll, enten en liten ekstern FOB, eller en liten oval sak som er ettermontert på dashboardet. Andre har såkalt "Timed climate" som kan settes opp fra infotainmentsystemet i bilen. Også har du de (fleste?) som ikke kan aktiveres manuelt, men som starter når motoren går, og hjelper til med å få opp og eventuelt holde driftstemperaturen oppe.
 9. Begge innleggene som kom fra den profilen er borte. Fremstår som noe merkelig. Profilen inneholder ikke noe annet enn at den/det som er bak profilen er lokalisert i New York. Det som ble skrevet var i alle fall veldig typisk AI. Og de fleste som kommer inn her på forumet pleier jo å komme inn med et ønske om hjelp, ikke bare å pløye inn og begynne å gi råd. Kan jo være noen som har testet litt AI. Uansett ikke særlig trivelig. Nuvel - solid avsporing fra tråden.
 10. Bytt også tørkemiddel når du er i gang. Siden du får kondens så har det sannsynligvis gjort nytten sin og vel så det, og det å overhale ventilen vil i såfall bare være en midlertidig fiks frem til du får kondens igjen.
 11. T12 er kommunikasjonsfeil påstås det. https://www.butlertechnik.com/downloads/Webasto_UniControl_Troubleshooting_-_Fault_Code_Output.pdf Kan også være forårsaket av gåen sikring (og jeg antar dårlig kontakt et sted)
 12. Tror at svaret på "Hva består ATF av" er "ja" - eller om man vil være mer spesifikk "mye rart" Dog er det visstnok (etter en del googling) vesentlig forskjell på girolje til manuelle kasser og "olje" til automatkasser, og om sistnevnte inneholder mineralolje eller ikke kommer visst an på hvilke kategori de tilhører.
 13. Synes ingen av bilene var røverkjøp akkurat. Som tidligere nevnt var det dette og hint med D3'en og D4'en har det skrinneste motoralternativet man kan få. Ser også at begge ser ut til å være S, og så langt jeg kan se kan du få D4 HSE med omlag samme kilometerstand til omlag samme pris med 3-literen. Litt høyere km-stand, men bedre utstyrt (og en del år nyere) https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=334753213
 14. Finner man som oftest ganske greit ut med diagnoseverktøy som kan lese av live data. Da ser man om spjeldene faktisk beveger seg når man justerer temperaturen.
×
×
 • Create New...