Jump to content
LRforum

Recommended Posts

Hei,

 

Er i ferd med å ansakaffe «nytt» felg og dekksett til min fantastiske RRS TDV8 2009 modell, noe som er såpass kostbart (fikk et flott tilbud fra dekkhotellet mitt på 18800 for omlegging av nye dekk på de gamle felgene) at jeg har utvidet søket til å inkludere nyere brukt også. I den forbindelse, for å ha mer å velge i, lurer jeg på om en kan bruke felger fra Range Rover (nye full-fat) 20’’ på min bil? Vil de passe med bolthull etc. Frykter å kjøpe inn noen fine som ikke passer... Jeg har jo 20’’ til både vinter og sommer og kan vel ikke gå ned mindre enn til 19’’ pga brembo bremsene. 

Link to post
Share on other sites

18 800 kroner for dekkene var vel ikke akkurat "årets tilbud"...  her kan det lønne seg å kikke litt rundt på alternativer!  Boltsirkel er lik på din RRS og Range Rover L405, og jeg regner med at senterhullet er likt påbegge bilene.  Du må sjekke at RR felgene har samme  innpress som dine gamle.  B)

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Jeg vet ikke om du har fått tak i det du skal ha men RR felger passer ikke nødvendigvis på din bil, Innpresset er litt forskjellig og det mangler noen mm til at du kan få dratt til boltene på en forsvarlig måte på forhjulene. Brembo bremsene krever et litt annet innpress

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...