Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'nanocom'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Land Rover
    • Land Rover generelt
    • Serie Forum
    • Defender Forum
    • Discovery Forum
    • Range Rover Forum
    • Freelander Forum
    • Mitt Prosjekt
  • Teknisk
    • Motor
    • Drivlinje, dekk og felg
    • Karosseri, lakk, rustbehandling
    • Bilelektrisk
    • Ombygginger/modifiseringer
    • Verktøyforum
    • Bilunderholdning, Navigasjon osv.
  • Aktiviteter
    • Turer & Treff
  • Generelt / Informasjon / International
    • Informasjon
    • Åpen Post
    • International Forum
    • Tilbakemeldinger og Forslagskasse
  • Kjøpes/Selges/Byttes/Frakt
    • Forumekspressen
    • Kjøpes / Selges / Byttes

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location / Bosted

  1. D2 sto i ro i 3 uker i påsken: da var batteriet nesten helt tømt når jeg prøvde å starte. (fikk ikke start - og måtte ha starthjelp fra en annen bil). Klokken hadde riktig tid + veldig gult lys i kupelyset. Nytt batteri kjøpt i januar. Nanocom var tilsluttet, men var slått AV. Trekker Nanocom allikevel strøm? - og så mye at den tømmer batteriet? - eller har jeg en annen strømtyv.....
  2. Har reversert fra spiralfjærer til belger på een D2.Montert kompressor,slanger ,nye sensorer og belger Etter endt montering,vil den ikke løfte seg.Bruker Nanocomen for å lagre nye verdier,da det ikke lå noe inne. Taster inn 136 høyde,men det vil ikke lagre seg. Mulig jeg ikke gjør alt helt rett,noen som kan forklare meg.Bilen ligger helt nedpå
  3. Jeg får disse feilmeldinger fra Nanocom: Hva gjør jeg hvor? ACE: Fault 18-04 Hydraulic or mechanic fault in pressure control system. Fault 23-04 Pressure signal out of range. Fault 40-06 Fault with residual pressure vault. Fault 45-07 battery voltage too low. og ACE gul lampe lyser... Fant denne teksten på nettet - hvor er den transduceren? The pressure transducer that sends the signal to the SLABS ECU is a known problem area. Bytte ACE filter?
  4. Har noen en norsk bruksanvisning til Nanocom Evolution? Td5 Disco2. Er det bare å koble til Nanocom til kontakten under rattet + sette på tenningen - og la tenningen stå på så lenge jeg bruker Nanocom'en? Så går jeg til det emnet jeg ønsker - og sletter feilkoder mm? Er det noen feller jeg bør ligge unna i valgmulighetene?
  5. Feilmeldinger fra Nanocom: ACE: Fault 18-04 Hydraulic or mechanic fault in pressure control system. Fault 23-04 Pressure signal out of range. Fault 40-06 Fault with residual pressure vault. Fault 45-07 battery voltage too low. og ACE gul lampe lyser... Fant på nettet - hvor er den transduceren? The pressure transducer that sends the signal to the SLABS ECU is a known problem area. Bytte ACE filter?
  6. Ønsker å kjøpe Nanocom Evolution for Td5 Discovery2 kit
  7. D2'en min har hosta frem tres amigos med ujevne mellom de siste 5-6 ukene. Jeg sjekka feilkode i slabs-menyen og fikk frem det som vises på vedlagte bilde. Noen som vet hva som kan være galt her?
  8. Heisann, Nå som jeg har to stk P38 DSE, tenkte jeg det kunne være lurt å kjøpe Nanocom. Noen som kan bekrefte at det er denne jeg skal ha? http://www.nanocom-diagnostics.com/shop/product/ncom06
  9. Da har jeg fått meg sort kabel til Nanocomen. Jeg får opp "Vehicle not detected" når jeg prøver å koble til bilen. Når jeg bruker "CANBUS test" menyen får får deg "CAN HIGH not responding". I tillegg får jeg opp "Park Brake Failure" eller "HDC Failure" når jeg kobler til Nanocom, samt at blinklysene på utsiden av bilen blinker. Dette forsvinner når jeg koble fra Nanocom og skrur på tenningen igjen etter litt tid. Jeg har målt spenninger på OBD2 kontakten i bilen og får 2,3V på CAN LOW og 2,6V på CAN HIGH. Det er 12V på pin 16. Ideer?
  10. Kort versjon: slettet feilkode for venstre fremhjul abs-sensor, men den kommer tilbake igjen så snart jeg skrur på tenninga igjen. Lang versjon: For rundt 3 uker siden fikk jeg bytta shuttle valve og sletta feilkode 3 amigos på bilen. Den harde varianten hvor håndbrekklampa og lyser. Det viste og feil på venstre abs-sensor (intermittent). Og siden har ikke tre amigos vist seg igjen før ifårigårs: jeg kjørte bilen litt hardt i andregir for å få blåst rent litt i eksosanlegg. Plutselig kommer tre amigos tilbake, sammen med de to grønne kompisene: limp-mode Jeg fikk lånt nanocom igjen av RR-classic. (Gammeltypen nanocom). Og etter mye om og men fikk jeg den til å lese feilkoder og slette. Som før leste den feil på venstre sensor. Jeg vaska kontakten med elektrospray, den var veldig møkkete. Rett over kontakten er lednings skjøtt med kabelsko. Før jeg rensa kontakten fikk jeg ikke utslag på ohmmeteret når jeg målte. Men når den var renset gikk det å måle den. Så var feilkodene sletta da, ifølge nanocomen (som var vrien å få igang, den mente først at funksjonen for å lese og slette feilkoder var låst og man måtte kjøpe unlock-code for dette, hvilket ikke er tilfelle siden jeg brukte den 3 uker i forveien). -Når jeg skrur på tenninga igjen er 3 amigos tilbake igjen (dvs de er borte i 1-2 sek etter at 'oppstartpanelet' (alle lysene på dashbordet) slukker. Jeg sletter feilene gang på gang men feilkoden kommer tilbake igjen. Og en ting til: nå er jeg ikke sikker på om kabelskoene ble satt på samme vei som de sto ettersom de ikke er merket på noe vis, og sensorkabelen hadde 2 hvite ledninger. Men såvidt jeg vet går abs sensorene på vekselstrøm, så dette burde kanskje ikke ha noe å si(?) -Så hva har skjedd her?! -Feilkoden kommer tilbake så snart jeg slår på tenninga.
  11. Hei. Kan se ut til at det ikke "bare" er olje i kabelmatta som er problemet på Defender'n om dagen. Kommer meg opp til ca 40km/t, men så "butter" det i mot, og når det først har skjedd en gang, høres det ut som om den ikke går på alle sylindre. Lite kraft er det også... Skulle gjerne fått tatt en liten diagnose-sjekk på bilen, men mangler utstyr (og det hadde vært fint å vite litt mer sikkert hva som kan være feil, før jeg evt. må sette bilen på flak ned til Sandberg i Drammen). Er det noen på Ringerike+omegn som har diagnoseutstyr og mulighet til å låne bort/bistå? -Axel
  12. Skal oppgradere ecu og trenger å få lest av ecu for så og legge inn ny software etter noen dager. Dette må skje med en Nanocom og ikke en av de mange alternativene som finnes. Så om noen i Oslo eller nærheten kan hjelpe meg/låne meg en Nanocom blir jeg glad.
  13. Hei Har en discovery 3 2008 mod. det er denne eg trenger? https://www.nanocom-diagnostics.com/shop/product/ncom40 ingen plasser i norge som selger? Mvh Kapteinen
  14. Kven på vestlandet har nanocom eller tilsv utstyr for å remappe ecu til injektorer? Får bruk for litt hjelp når ny motor er på plass i Deffen. Aug/sept.
  15. Det er jo for gæli at jeg som lege ennå ikke har gått til anskaffelse av diagnoseutstyr til discoen. Det er altså på høy tid å endelige kunne praktisere på ordentlig her. Og da er spørsmålet hva mine lr kolleger her inne tror er best egna. Det står vel mellom Nanocom evolution og IIdtool. Jeg har bare én pasient så det er greit at verktøyet er begrenset med én lisens(iidtool). Men finnes det noe objektiv oppfatning av hvilke av disse som er "best" til D3? Tenker da på funksjonalitet, brukervennlighet, support fra produsent, oppdateringer/forbedringer og pris. Er også åpen for subjektiv vurdering.
  16. Hei Kort og greit: Hva er beste diagnoseverktøy til en Disco 2 med V8? Jeg har søkt meg gjennom forumet og andre steder, men finner ikke noe klart svar på spørsmålet mitt, så nå prøver jeg med en egen tråd til dette istedet. Andreas
  17. Etter å ha vegret meg i lengre tid så tok jeg i dag mot til meg og koblet en grå boks, som påstår den er en Nanocom(Og det regner jeg i grunnen med at den er ), til Discoen. Den startet opp når jeg koblet den til kontakta, så de er i hvert fall ikke død. Derimot påstår den at den ikke klarer å "initalisere kommunikasjon med ECU" Er det noen som vet hva dette kan skyldes, og eventuelt hva jeg kan forsøke for å prøve å fikse det?
  18. Noen som har en Nanocom som kan brukes på en P38 til låns? Helst i morgen, Romerike/Oslo/Follo Vh Stian
  19. Min 2000 4,6 har oppført seg eksemplarisk i mange år, men i går ville den ikke reagere på fjernkontrollen så eneste måte å komme inn i bilen er manuell opplåsing, med påfølgende alarmutløsing og engine disabled. Jeg står på en stor parkeringsplass ved hemsedal skisenter så jeg har koblet ut alarmhornet slik at det ikke blir så pinlig Bilen vil ikke ta i mot EKA koden i dørlåsen. (ingen tegn på kontakt), når jeg så prøver med Nanocom å disarme BeCM med EKA koden får jeg Keycode Lockout og må vente 30 minutter. Jeg har dobbeltsjekket at jeg bruker riktig EKA kode. Min Nanocom gir ingen feilmeldinger, men jeg synes den oppfører seg merkelig, for den leser ikke ut riktige innstillinger fra BeCM og ser ikke ut til å kunne skrive tilbake. Jeg regner meg for rimelig godt bevandret i p38 sine uransakelige veier, men nå begynner det å bli nød siden jeg er langt hjemmefra og må kjøre hjemover på søndag. Om noen er i nærheten med en velfungerende Rovacom eller lignende, kunne det redde min uke!
  20. Hei! Er det noen som kunne lånt meg en nanocom i Trondheim? Hilsen Thommes
  21. Sondre og jeg har hver våres Defender TD5, og har sammen kjøpt en Nanocom evolution. I kveld utforsket vil litt på begge bilene, og nå sitter jeg med noen feilkoder jeg lurer på hva betyr.. 10-8 glow plug relay drive open load (logged) 31-3 injector 3 open circuit (logged) Noen som vet hva disse betyr?
  22. Hei Noen som kan sitte på en eldre flash fil til BCU ? Har støtt på en liten utfordring, og må flashe den tilbake til orginal fil. I håp om at det hjelper. Har brukt Nanocom EVO II. Og brukt samme filer fra Genesis, som nevnt i andre tråder rundtom for å få oppgradert til 3 blink. dessverre så ligger det ikke eldre filer der. Utfra det eg forstår, så tar ikke Nanoen backup av orginal software. Dvs eg har ikke sett noe funksjon eller tegn som tyder på det. Har prøvd å flashe BCU flere ggr, tatt all slags mulige resettinger av bilen. Blinklys fungerer med tenning på. Med engang motor går, så slutter de å blinke utvendig, indikator inne går bananas. Med tilhenger tilkoblet, så blinker den normalt, men dødt på bilen. Er litt desperat her nå, er ikke så kjekt å kjøre rundt uten blinklys. Får sikkert proff hjelp over helgen , men inntil da, håper eg å få det til. Skal på treff i helga. Postet på UK forum også, BBS er ikke verdens kjappeste med support. Litt skuffet der. Trenger noen gode råd. BCU info tatt før flash. HARDWARE NUMBER:NNN500820 SERIAL NUMBER:2470040690 SOFTWARE NUMBER:NNV503740 CALIBRATION DATA 2:N.A VIN NUMBER:SALLAAA146A393688 ASSEMBLY CORE NO:N.A ASSEMBLY PART NO:YQE500350 DELIVERY ASSEMBLY NO:N.A SOFTWARE NUMBER 2:U BOOT SOFTWARE ID:NNN500820 ACTIVE NETWORK CONF:2001 CALIBRATION PART NO:N.A CALIBRATION DATA 3:N.A SOFTWARE NUMBER 3:N.A
  23. D3, 2006 mod. Etter å ha flashet BCU med Nanocom EVO II , dukket det opp noen utfordringer. Kort fortalt så fungerer ikke blinklysene lengre, når motor går. Kun med tenning på. Virker også med tilhenger. Nevnt i en annen tråd på Discovery sidene. Lurer på å hive bilen inn til Sandven og få de til å programmere opp igjen hele bilen, eller bare BCU, Lurer bare på om Remap softwaren som er lagt inn vil forsvinne. Eller har noen en BCU fil liggende, av eldre årgang. Begynner bli rimelig frustrert av å kjøre rundt uten blinklys.
  24. Noen som har satt seg godt inn i dette, med bruk av Nanocom ? Etter siste oppdatering, er det kommet noe nytt, tidligere kunne man justere separat, foran, bak, hele bilen, eller hvert hjørne.... Nå er det bare et bilde, med vlag av verdier for hvert hjørne. Blir ikke klok på hvilke tall verdier man setter inn, for hev/ senke respektive hjul noen mm...... Etter bytte av bakre dempere/ belger.. Går den i extension mode, hver gang jeg senker den ned i Access mode.
×
×
  • Create New...