Jump to content
LRforum

Sindre

LRF Society
 • Content Count

  1,264
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Sindre

 • Rank
  LR RR siden 1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Klepp
 • Interests
  Hest, Land Rover Lerdueskyting, Skyting , jakt, Jakthunder. Formann i NLRK Rogaland.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Klepp Stasjon

Recent Profile Visitors

1,160 profile views
 1. oransje blinklys ytre høyre bak? Sindre
 2. Fikk ikke lov til å selge 98 modellen Kommer tilbake når 96 modellen er EU godkjent Sindre
 3. To stk P38 Diesler kommer for salg (og en Fiat Duplo) 1. 1998 modell, EU godkjent til mars 2020. Ventilbro skiftet, Cv ledd skiftet, belger, sensorer. Luft fjæring fungerer. Ny vifte, radiator, vannpumpe og termostat. 2. 1996 modell er under EU godkjenning nå CV ledd og belger foran skiftes før salg, samt høydesensorer foran, Nye ABS sensorer foran kommer vel også belger bak skiftet samt sensorer. Delemotor BMW 2,5 følger med. Fiat Duplo nesten godkjent (ABS ring/CV ledd må skiftes - følger med) Priser? Tja 40 000 for 1998 ?
 4. Takk for motoren og hyggelig prat Trenger den vel egentlig ikke, men greit å ha til eventuelle deler som kan pusses opp før bytte. Ser veldig bra ut. sindre
 5. Oppdatering, begge ringene var sprukket, en falt av under demontering, nye ledd montert og ABS lyset er vekk Bilen er Eu godkjent
 6. NEIIIIIIII. Ikke kaste en brukbar motor. :) er den pakket inn i plast så antar jeg at den er brukbar) Har egentlig ikke brukt for den, men du kan bare ikke kaste den. Har to stk P38 med fungerende 2,5 DSE motorer "but you never know". (Kona blir spinnvill ) Har en P38 med 4,6 V8 også. I morgen kveld? Er for sliten i dag etter to dager med trening med tospann. Hvordan få den inn i en hestehenger ? SIndre Thirud 92249860 Jeg kommer fra Klepp. Nærmere adresse, Tananger er litt for stort til å lete på måfå ;)
 7. Kanskje også nevne at det er ingen tegn til tenning, nyladet batteri. og glødevarselet lyser i ca 10 sekunder før det slukker, alt tilsynelatende som det skal være. Hvilke sikringer går til glødepluggene? finner ikke noen "naturlige" i sikringsboksene (den i motorrommet) Leter etter koden for sikringene i setet.. En 1996 modell DSE. gått noe over 300 000. "Mr Black"
 8. "Glow Plug (heaters) fault" sier Nanocom Type : INVALID FAULT LOGGED CURRENT. I min enfold så byttet jeg glødeplugger, bilen starter fortsatt ikke og samme feil logges. Sjekket alle sikringer, ser fine ut. Skjedde helt uten forvarsel. fungerte fint den ene dagen , neste dag ingen start.. Noen tips? Sindre
 9. Takk for svar, har av og til en "fjærende sprang" i forstillinga ved fullt utslag og lav fart, så jeg bestilte nye CV ledd, bestillte to og fikk fire!!!!! . Med 3 stk P38 i heimen så går det greit var ikke uffen pris heller, 1000 kr inkludert bushinger til sensorer og 10 eksospakninger. Med frakt og toll endte vi på 2000...... Bytter CV ledd så får jeg håpe at ABS lyset holder seg rolig gjennom EU kontrollen i alle fall. Hadde lyst opp under kontrollen, har ikke sett det siden :::
 10. Kan bare melde meg inn i klubben, radiatoren sprakk på vei opp fra 1ste Randabergtunnel på min "konebil" en P38 1998 modell, Kjøpte ny radiator, den gamle var 42 mm tykk, den nye er 58 mm tykk, 2300 kr fra LRDirect., Ny vifte ble også levert. TOBBEN anbefalte ny termostat, dro derfor til BMW og der traff jeg en med kunnskap, han kunne fortelle at dette ikke er et spesifikt P38 problem, alle disse motorene går varme når de blir gamle. Han sa at dette er en kombinasjon, mekanisk vifte som ikke går inn i "Lock Up", plast løpehjul med messing foring på stålaksel , blir motoren varm så
 11. Kan ABS ringen på CV leddene på en P38 skftes eller må jeg skifte hele leddet? Regner med at de i så fall har samme diameter som de bak.
 12. Sindre

  Diff Front P38

  Nei, ikke overhale, Har vegring mot skråskjærte tenner og shims. får gåsehud og kløe bare jeg tenker på det, samt vonde negler med sånne rare blå flekker . Differ og gearkasser er for meg tabuområder. Fikk napp på FB og har avtalt at jeg kjøper hans.
 13. Sindre

  Diff Front P38

  Mellomaksel er skiftet, simmering og flens er skiftet. Lekker fortsatt, Ristingen ble jo 99%bedre, men den markerer revir. Veldig.
 14. Sindre

  Diff Front P38

  Har en bil som markerer revir med diffen foran, litt risting også. Noen som har en brukbar diff å selge? Sindre (Klepp Rogaland)
 15. ALR6859? LAND ROVER INNVENDIG DØRHÅNDTAK FOR RANGE ROVER P38 - VENSTRE SIDE???
×
×
 • Create New...