Jump to content
LRforum

joran

LRF Society
 • Posts

  2,120
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brønnøysund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Brønnøysund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

joran's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/7)

 1. Jeg har tak og vegger liggende til xmil, bor i Brønnøysund
 2. Jepp skaff deg en bøyle, har en slik på min og den ivaretar alt i forhold til sikkerhetsselene, finnes noen bilder her inne av min serie 3, der kan du se hvilken bøyle det er snakk om
 3. TD5 er en helt utmerket motor å tune, mange muligheter alt etter hvor lang man vil gå. Jeg har også gode erfaringer med Bell Autoservice og TD5 alive. Begge mine defendere har blitt tunet og det har funger helt problemfritt.
 4. Er det noen som har en startmotor for salg?
 5. Har gode erfaringer med disse https://www.alivetuning.com/ har hatt 2 ecu’er inne hos de for tuning/rep.
 6. Sjekk med praesto 4x4, han fikset min ECU
 7. Ja jeg var godt fornøyde med det oppgjøret :-)
 8. I mitt eie så var disse koblet til diverse lys. Hadde vært interessant å sett hva som er gjort med bilen. Ser at seter er byttet og satt inn og at dørene har fått en rep.
 9. Hallo har du ikke sett bilen :-) :-) :-)
 10. I dagens marked så ser det ut som å eie en defender er bedre enn å sette pengene i aksjefond :-) ser min gamle bil på finn nå til 549.000,- jeg solgte den for noe års siden til 240 :-) dåg ser det ut som den har fått nye dører, litt TLC, og er ikke varebil lenger... MEN..... 549!!! At den i annonsen blir kalt for landets tøffeste Defender velger jeg å ta litt av æren for :-) Ikke selg defender'n folkens sett den på lager og la verdiene vokse :-)
 11. Hvordan gass wiren ligger har vist mer betydning enn jeg trodde, flyttet litt rundt på den og jaggu ble ikke gassen litt mer håndterbar. Nå skal canvasen rulles opp, og noen turer med V8 og overdrive nytes i godt høstvær :-) så lenge det varer.
 12. Høres ut som en god løsning. Du har ikke noen bilder å dele??
 13. Til alle dere med ombygget seriebil til 3.5 Rover V8. Hvordan har dere løst gasswier overføringen. På min er det kort avstand fra 0 til full gass det gjør at den blir veldig brå på gassen. Jeg benytter en original wier fra en Rover 3.5, er lengre enn den som satt på bilen da jeg kjøpte den.
×
×
 • Create New...