Jump to content
LRforum

Mikkel

Members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Efteløt

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kongsberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mikkel's Achievements

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

 1. Jeg har med hell brukt linolje eller lanolin på og gnikker med en fille og da forsvant det lett. Ps viktig med ren vil uten sand på lakken. Ble selv overrasket hvor lett det var og da blir nagler og irr også behandlet. Ps husk filler med linolje er selv antennelig
 2. Har du varm luft i varmeapparatet er ikke motoren kald. Faller måleren på tommgang kan det være spenningen fra laderen som er lav. Eller jording som er dårlig.
 3. Jeg har en 97 som er gått 370 000 og motor gir differ er originale bruker ikke olje, prøv den og sjekk for rust. Det er altid noe som må gjøres, men kunsten er vedlikehold før noe går galt. Den har gått 200 000 når jeg har hatt den. Billigst bilen jeg har hatt.
 4. Tøm boder og garasjehyller! Fyll bilen og kom!Avd Numedal arrangerer swap meet/byttetorg med landrover-deler på Autogården Kongsberg onsdag 1. mai. fra kl 10:00 og utover.Her får du sjansen til å gi andre muligheten til å benytte seg av deler du ikke trenger, eller du kan gjøre kupp mens du roter i andres pappesker. Det anbefales å ikke komme hjem med like mye som da du dro, for å bevare husfreden (for de som er opptatt av sånt..)Mvh Avd Numedal
 5. Takker igjen for god faglig hjelp. Det er det vi amatører trenger.
 6. Takker William og Numedal foreningen, for et fint mini treff på Autogården Bilekstra i Kongssberg.
 7. Jeg har brukt linoljen til Biltema i flere år. Sprayflaskene er rimelige og lette å bruke. Sprayer vår og høst når jeg skifter hjul og det holder godt.
 8. Takker Autogården, William og medhjelperne for et fint arrangement. Må skryte av gode vaffler
 9. GRATULERER 1997 300 TDI FINNES IKKE BEDRE BIL
 10. Vi har to biler og når høsten kommer finner vi frem vifteovnen og tørker ut bilene ofte. Da får vi tørr bil. Vindu på gløtt og 2kw virker fort.
 11. Samparkering på Nærsnes. Meg og fruen, nå med ny markise..
 12. Her er fruens Defender på tur for å hente en Defender i Sverige. Stod ved siden av på utstilling i Leangbukta.
 13. Det er mange ting som en overledning kan forstyrre, men at motoren stopper er antagelig at solenoiden som styrer diesel tilførselen ikke får strøm. test ved å sette 12 volt på solenoiden. det er den ene ledningen som går inn på diesel pumpen.
×
×
 • Create New...