Jump to content
LRforum

telindnor

LRF Society
 • Posts

  5,183
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Porsgrunn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Porsgrunn

Recent Profile Visitors

5,671 profile views

telindnor's Achievements

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

 1. Fikk ikke spylt og gjort dem spesielt presentable, men her er alle 4 i alle fall..
 2. Hvis det er de 3 eikede som heter vogue, så har jeg ett sett mener jeg, i Porsgrunn
 3. Er det noen som har 90" Defender som går å drømmer om en litt lenger bil, så hører jeg gjerne om et bytte. Har en nå ganske OK 1999 TD5, gått 225 ca. Ganske bra mhp rust. Alle dører er ok, dog litt smårust under dørene, også litt på bakdør rundt låsen. Under er det lite og ingenting meg bekjent. Har rustbehandlet den med sauefett. Går som den skal. Har ikke EU godkjent den ennå, da vi har en tilsvarende dagligbil. Den er p.t reg for 3, men jeg har tenkt å EU godkjenne og evt også omreg til 5. Det er nye puter og setetrekk foran, bak er det ubrukte seter. Denne skulle bli turbil for eldstemann, men han valgte en litt større varebil som sin bobil. Send meg en PM så kan vi ta det derfra
 4. Du store verden. Det virker så enkelt for noen....
 5. Har "herjet" litt under der i dag, med det til følge at det nå bare lekker mer. Men...nå går min mistanke mot at olje/kjøler-røret som går til kassa oppå, kanskje kan være synderen. Var det røret jeg beveget på som ergo opplevdes som..."lekker mer". Finner ikke helt ut hvordan i alle verden dette kan byttes undenfra. Noen som kan berike meg med kunnskap. Finner heller ikke helt ut av hvilket rør jeg skal kjøpe? Tips til dele nr eller helst Island 4×4 nr?
 6. Noen som tør prøve seg på hva som kan være årsak til lekkasjen på viste steder? Trenger litt veiledning her
 7. Det lekker i området her virker det som. Og det blir fort "bløtt" når motoren går, og kassa står eks i R Kan det lekke rundt skruen, eller i overgangen ref pilene. Ser ut som om skivene er alu?
 8. Takk for tips. Får manne meg opp å legge meg i grusen...igjen
 9. Skal sjekke, men det er olja på girkassa som forsvinner som et olja lyn....
 10. På vår D2 lekker det ganske mye olje fra girkassa. Det drypper flere steder når den står parkert, og den må opplagt kvitte seg med en god del under kjøring, da det minker vesentlig over tid/kjøring. Har ligget på ryggen under bilen en rekke ganger for å prøve å lokalisere feil, men er fortsatt rådløs i så måte. Er det noen typiske steder disse kan lekke? Dersom noen har vært borti lignende eller har gode tips, er det litt letter å legge seg til under der å glane...da kanskje noe mer kvalifisert
 11. Du store verden...får oss andre til å sitte heelt stille på gjerder.... Grattis med alt
 12. Gamle Land Rover Experience skiltet fra Løvenskiold Fossum firmaet.
 13. Chrome fanger med LR ekstralys. God stand, ikke sett med lupe etter rust men tror den er bra. Sto på en Classic..passer vel også D1 formoder jeg. 1500?
 14. Da er sølv-Modular felgene holdt av til Øyvind. Ergo er to sett holdt av/solgt, de andre er fortsatt tilgjengelige.
×
×
 • Create New...