Jump to content
LRforum

telindnor

LRF Society
 • Content Count

  5,071
 • Joined

 • Last visited

About telindnor

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Porsgrunn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Porsgrunn

Recent Profile Visitors

4,674 profile views
 1. Husker ikke dimensjonen dessverre, og ikke får jeg målt på noen dager heller er jeg redd
 2. Hvordan gjør man det i svinger? Det er ganske mange krappe bøyer på rørene for å få festet til ramma..
 3. Normale priser det der. Ashcroft ligger høyere i pris etter det jeg husker.
 4. Du kan fint kjøre uten VCUen ja. Ashcroft har jeg kjøpt hos tidligere. Andre dekepushere har også. Mener at jeg har sett disse hos Island 4x4..Vet ikke kvaliteten på denne asso..
 5. Det er jo helt supert at administrator fikser brasene, men det er fortsatt ikke bilder av nevneverdig grad i tråder. Det er jo ganske kjipt, og legger beslag på i alle fall min aktivitet på forumet. Det i tillegg til at det er skrekkelig tregt blitt. Er det noe håp om bedring på bildefronten og hastigheten tro?
 6. Jeg byttet rør. Går fint å gjøre det uten å demontere noe. Litt knot er det dog. La mest mulig rør, kobber, men noen steder MÅ man jo ha slanger, og da er det viktig å kjøpe av god kvalitet!!
 7. Blir spennende å høre resultatet ditt
 8. Typisk feil på disse. Spesielt dem med memory funksjon. Da sitter det er minne batteri i styringen/til setet...som også styrer speilene. Er du heldig kan det hende at det går an å rense printkortet for batterisyre fra dette minnebatteriet, samt bytte batteriet å få tilbake funksjonen som er slik den skal. Jeg har prøvd...men i grunnen gitt opp. Legger opp brytere som kjører motorene uten elektronikken er planen på vår Classic. Boksen sitter btw oppunder setet, og kan være litt kjip å få ut, hvis du ikke har gjort det før. Kjipt er det også å få ut setet dersom du ikke får kjørt setet fre
 9. Det var som pokker asso
 10. Fikser du fint mellom et par fjøs-økter selv Gunnar... Mener å vite at 4Land i Polen som tidligere opererte på alle typer LR/RR, nå KUN fikser Defendere. Kjenner ikke til andre firma. (Dvs en bekjent hadde en LSE RRC hos et verksted i Litauen....det tok et par år, men ble bra til slutt, men da var vel forbannelsen og lommeboka i hver sin ende av skalaen...forbannelsen i peak den ene veien og pila på bånn ift lommeboka VS lovnader.)
 11. Og så var jammen denne til salgs igjen. Goddamn...burde nok beholdt den skjønner jeg nå... https://www.ebay.com/itm/Range-Rover-Classic-3-9-V8-Suffix-D-1975-2-Door-Bahama-Gold-LTD-Edition-Washer-W-/303986951076?_trksid=p2349624.m46890.l49286
×
×
 • Create New...