Gå til innhold

JanF

Medlemmer
  • Innlegg

    409
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Drøbak

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Drøbak

Nylige profilbesøk

1 504 profilvisninger

JanF sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Fortsatt ikke prøvd men https://fourby.co.uk/epages/950004277.mobile/en_GB/?ObjectPath=/Shops/950004277/Categories/Lighting_and_Electrics
  2. JanF

    Jobu

    Disse opp bakken vis a vis Drøbak city, bør kunne svare. Skilt ved innkjøringa om Jobu salg & service. Samma gutta som ekspederer og overhaler sager. https://www.google.no/search?q=jobu+salg+og+service&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nb-no&client=safari#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:12739883573035537225,rc_q:Jobu%20-%20Skog%20og%20Hagemaskiner,ru_q:Jobu%20-%20Skog%20og%20Hagemaskiner,trex_id:hJBDJe&lpg=cid:CgIgAQ%3D%3D
  3. Det er en pakning mot torpedoveggen og en mot plastboksen under luftinntaket. Forskjell på høyre og venstrestyrt bil. Om du bytter registeret er det pakning rundt det som jeg ikke hadde og monterte uten. Resultatet er all luft går mellom register og boks og ikke gjennom registeret, og dårlig effekt. Finns dyrt oppgradert alu register som påstås å gi mer varme. Registerskifte fordrer utboring av nagler og poppinng av nye, men det er også grei jobb.
  4. Jeg har fortsatt defendertransferen jeg kjøpte av deg sammen med lt77 kassa. Trenger ikke transferen og er ikke sirkulærøkonomi inn for tiden? vh janf
  5. Td6 har et skomgummiaktig filter innenfor luftfilteret som går tett. BMW leverer ett syklonfilter som ikke går tett og passer rett på.
  6. Kan det være viskoseviften du hører. Ved oppstart synes jeg den innimellom bråker mye men gir seg når den blir varmt og olje fordeler seg. Vil tro at en kobling på vei ut høres best ved lav fart…
  7. Yrm har noen bretta rep seksjoner. https://yrmit.co.uk/product/chassis-repair-section-land-rover-defender/
  8. Ville sjekket om nytt batteri gjør susen. jeg kom meg inn i bilen ved å pirke ut side blinklyset og sette 12 v på avisolert ledninger. Vet ikke om det vil komme forbi strømbruddet men kanskje verd et forsøk. får du opp døra ville jeg skrudd av dørhåndtaket og sjekket at staget fra låsen treffer mottaket i døra. Staget må dyttes litt forover for å treffe. Dessverre fsstskrudd så døra må åpnes for å løsne håndtaket.
  9. Handlet for noen år siden hos denne tyskeren om du ikke finner innenlands. https://www.lr-winches.com/
  10. Rust sjekk /utbedring og lanolinbehandling er nok viktig. Fins en ferdig pressa profil for overgang bakskjerm/ kanal. vedr dørlås så skru av utvendig håndtak og sjekk at staget i håndtaket er i inngrep med leamikken i døra. Må dyttes lit til siden for å treffe slik at nøkkellåten funker.
  11. Har en 89 3,9. prosjekt som har stoppet. rustsveiset/gasskovertert, skinnseter. Mye nytt (understell/ tenningsdeler) men en del pusling / remontering gjenstår.
  12. Jeg har en fra TDI, men mener de går om hverandre med 1,4 utveksling. Kjøpt av forumist som hadde selgers utsagn om velfungerende, men han hadde ikke testet i høy fart, kun flyttet bilen før den ble demontert. Jeg brukte lt77 girkassen med en 1,2 transfer jeg hadde fått gjenoppbygd, så jeg har ikke hatt denne transferen i bil. Splines ser bra ut, så tror alt er ok. (Har også en 1,6 transfer om du ønsker lav giring, men anbefales ikke).
  13. Gaute tar med seg lyktebøylen fra treffet
×
×
  • Opprett ny...