Jump to content
LRforum

Boxrud

Members
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

About Boxrud

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Øvre Eiker

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Boxrud

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei... Jeg toppet opp med en AFT M1375.4. som Meconomen hadde... Planen er å skifte filter noe senere å bestiller vel inn fra nett til da..
 2. Takk for svar,,, ja ser det kan bestilles fra nett... men tenkte bare å sjekke nivå. Har hatt en liten lekkasje, så vet at jeg må fylle på litt. Så fint om man kan hente raskt... Fra nett tar det jo en ukes tid..
 3. Søker på forumet,,, å tror vel det er skrevet et sted... men finner ikke.. Altså jeg vil kjøpe olje til Automat gear box. I boken står det Shell AFT M1375.4. Men tror Shell stasjoner bare har pølser,... Er det noe som lar sg kjøpe,,, eller bestiller dere fra Nett ???
 4. Takk uansett, at du satt meg på sporet...
 5. "" Herreminhatt"". Jammen tror jeg at jeg fikk det til... Så på UK forum en som hadde utført innbeddingen i gaten hjemme.... Politiet kom... så jeg kjørte på en skogsvei.. Så får vi se om "Eu" er fornøyd...
 6. Takk for svar... så på nett det var noe slik til D 4.... Så er det virkelig slik også på min 2006 D3... ? Har noen en fin "link". ??
 7. Fikk mangel ... svak på ene side... Åpner opp begge sider. Gjør rent.. Det ser OK ut...legger inntil ved å stramme... å så løsnet de 8 knepp... Men får ikke hjulene til å låse i litt fart... Men hoder jo bilen fint ved parkering... Men skal ikke disse klare å stoppe bilen ???
 8. Takk Da ser det ut som det går å få fixet Selv om det fra mitt litt overfladiske søk på nett.. ikke ser ut som det er en almindelig aktivitet Selv,, hadde jeg jo ikke fått sove om natten,, om jeg kjørte eksos tilbake inn i motor på en så dyr å fin bil..
 9. Hei folkens.. Desverre er jeg ikke på forumet hele tiden... Så får ikke med meg alt som skjer. Men min D3 har nå passert 350,000KM med stor hjelpe fra de forsjellige forum. Dette og UK,, Den er bare på verksted ved EU ellers blir ting fixet her hjemme,,, med guidance fra forumer. Men nå har jeg begynt å tenke på at før eller siden må jeg ha meg en nyere Discovery. Så her er spørsmålet.... for noen år siden kunne man bare blancke EGR på eldere enn 2007... Er den programm snutten nå løst så vi kan blanke de nyere ,,, ??? Håper på
 10. Hei jeg hadde samme feil for ca 3 år siden, fixet da og det virket ... Men nå er det noe lignende på vei tilbake, men skjer sjeldent så har ikke prioritert å sjekke igjen... Men kan hjelpe deg å sette deg på sporet. Foran ved ditt venstere kne sitter styrings uniten. den sender signaler rundt om kring. Ved oppstart av bil gir den beskjed til bakere ventil blokk om å slippe inn litt luft om, sendsor melder for lav posisjon på venstere side. Men er ikke høyden så veldig galt, så kan systemet fylle opp venstere side via blokka, sin midtere, utjevningsventi
 11. Boxrud

  Webasto

  Når jeg kjøpte D3, så virket ikke Webasto'n.... Jeg syntes det er noe Femi greier så jeg skrude den ut. Nå Rydder jeg i garasje,, om noen vil ha så er den gratis. Samme med en mindere til Rover75
 12. Hei,, jeg hadde nøyaktig samme greie på min D3... Høyere foran Hos meg var det caliper , som ikke jobbet godt.. Ikke klemte likt på begge sider av skive. Åpne den opp gjør skikkelig rent å se om den henger i noe,, nye klosser for å forandre arbeidsposisjon. I fall den har slitt seg til i ett område. Ny skive forandrer jo også posisjon-- tror om du kjører lenge du vil kunne se det på skive... mere effekt en side
 13. Done,, Støttet opp transfer box,,, løsnet crossmemberen i ene side. Pluss ene bolt motsatt... så fikk jeg nok åpning.
 14. For å få ut forrere mellomaksel ut må jeg løsne ?? Det heter kanskje ##crossmember##,, i tilfelle hvor mye ?? Kan ting jekkes lit for å få den ut.. ?? Noen som har litt bilder.. ?
 15. Hei,, alltid bra å avslutte en post... Tok litt tid men den har stått å ventet i garasjen... som meldt over bestilte jeg hjul lager bak. Åpnet, bak, rengjorde det var litt rust støv men ikke mye på sensorer,, rengjorde sensorer ,så fine ut i ende. Nye hjul lager... Prøvetur... vola.. ABS lampe slukker... )))
×
×
 • Create New...