Gå til innhold

Boxrud

Medlemmer
  • Innlegg

    351
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Øvre Eiker

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Boxrud

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Boxrud sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Det er nok et klokt råd.
  2. Takk YMK.... Ble litt overrasket over å lese at jeg skulle bruke knapper og inst. Inne bilen... Det. er jo "fanden" ikke sikkert de virker...
  3. Om jeg leser annonsen,,,, så er det 2 måter å bruke den på... instrumentene/dash i. bilen.? Eller alt via eks iPhone.... Kan jeg gjøre alt via iPhone..??
  4. Takk for svar,,, det er først og fremst til en RR 06 jeg trenger,.. men har også en D3... Har klart. meg hittil med multimeter... Men kan vel være ting man kan finne bedre ut med et slikt verktøy... Eksempel har skiftet høyde sensorer flere ganger på begge. Uten å kalibrere,,, vet ikke om man da ligger nærmere noen +- grenser.. ?? Men bør man kjøpe med lisens til begge bilene... eller etterkjøpe.. ??
  5. Hvor kjøper jeg ... Best en iidtool
  6. Jeg liker at tråder startet blir avsluttet... Det er alt for mange på forum som starter tråder,,, å når feil er fixet, ingenting blir skrevet. Selv om andre folk har brukt tid til å prøve å hjelpe. Intrmittent,, betyr vel kortvarig bortfall av signal. Hvorfor det ikke er en forsinkelse før alt går bananas i et slikt system er vel litt rart.. Jeg tror vell et kortvarig bortfall av oljetrykk måling på motor ikke lager noe slikt tull.. Vel som skrevet over,,, tidligere byttet jeg høyde sensor. LR. nå examijeerte ledninger, og særlig renset connector. Tidligere har jeg loddet på nye. Nå bare renset. Bank i bordet,,, kjørt 100 mil ingen feilsignal.. så ser bra ut.
  7. Ja... det blir vel neste å sjekke ledninger. Men rart det bare skjer når rolig kjøring på Motorvei.. ( hittil )
  8. Hei.. Hødesensor.. som ikke konstant ga tilbake melding,,, men har en liten "dipp" i tilbakemeeldingeen.. Var også min tanke. Rett og slett et dødt punkt på pot-meter kurve. Jeg har sett på nett,,, noen som kontroll måler høydesensoren... Å finner akkurat det... Det var derfor jeg byttet den,,, Men feilene fortsetter.. Med ny sensor. Alle sensorene motar i underkant av 5volt... å gir ca 2volt tilbake. Jeg har alle oppe, på "diagnostic tool" når feil skjer... så fort jeg klarer å flytte øyne... Er det volt i tilbakemelding.
  9. Det står vel ikke helt klart i text... Men : CIA05-26 Intrmittent high sensol left back ... feil melding blir i systemet til jeg sletter den. Det. kan jo været wiring,, men rart om det bare kommer når bil er veldig rolig i bevegelser.
  10. Hei. .... Kjøpte for noen måneder siden en RR L322 .. TD6 ... 06 mod. Den har vert i verksted siden kjøpte for fixing av issues jeg finner. Nå er den på veien, har en issue jeg ikke finner ut av. Suspention. først status. Den ser ut til å være helt luftett. Synker ikke en mm på 3 døgn. Kompressor pumper som bare det. Høyde sensor L.Bak byttet. Det som skjer... kjører jeg på bygde veier virker alt helt perfekt. Kommer jeg ut på Motor vei,, bilen veldig stabil... over 80 km. Da kan det si pling. Men det eneste som skjer er: 4x4 screen I dash.. Venstre bak faller helt i bunn.... men bare på scren. Men blir i bunn på resten av kjøretur. Bilen kjører helt fint, ingen issues. Resten av turen. Ved omstart, screen perfekt igjen. Jeg har en Icarsoft... kopler den opp, lister opp, retur spenning, på alle 4... de spiller rundt 2 volt. Har den aktiv når jeg test kjører,,, når feilen kommer prøver jeg å sjekke så fort som mulig. Aller 4 spiller fint. Vet bilen har noe med senking på motorvei, kan det influere.. ?? Andre ting ??
  11. De anbefalte oljer i Instruksjonsbok finnes vel ikke lenger. Først og fremst Gear olje .. hva bruker man ?? Tar også imot tips på motor olje.. ??
  12. Nøtte-skall for rengjøring av Gassturbiner er det 30-40 år siden jeg hørte om første gang.. Ingen dum ide for innvendig rens av maskineri. Finnes det noen som utfører dette på Biler i norge. ??? Med dagens EGR system er det jo meget aktuelt.
  13. Takk for svar,, alle... Da vet jeg mere, D5 Ser jo fin ut,...
  14. Takk. ...... Der kom svaret. ..... !!!! Når det gjelder kommentaren på 2L motoren kanskje er for liten... Så mener jeg den er kanskje ( sikkert ) for liten til å vare lenge i en stor4 hjuls trekk Den har sikkert nok Hk-moment,,, det kunne man jo også tatt ut i en 1,5L motor..... Men orker den det i mange år.
×
×
  • Opprett ny...