Jump to content
LRforum

gautes

LRF Society
 • Posts

  27,945
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Spydeberg
 • Interests
  I SEE NO GOOD REASON TO ACT MY AGE.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Spydeberg

Recent Profile Visitors

12,381 profile views

gautes's Achievements

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

 1. Har nok bremselykt og speil liggende på låven. Nytt. Men får ikke sjekket sikkert før søndagen.
 2. Jeg har sett det belegget i flere 2.0 motorer men vet ikke om det er noe fra fabrikk eller gamle avleiringer. Da må jeg nok pille litt og se nøyere på det.
 3. Husk at om garasjen brenner etc får du intet igjen uten egen bilforsikring.
 4. Om drit-avdrager graver seg ned legger man en liten stålbit i mellom rattaksel og avdrager. Synes å huske jeg har liggende et passe verktøy et sted.
 5. Sjekk at deler lar seg skaffe først.
 6. Orginal tank til RRc eller Volvo? Holder en knapp på lufta jeg også.
 7. Min venns RAV4 står på 2. måned på verksted og mekanikerne blir snart skallet av tenkingen. Mens seriebilen rusler og går og gjør jobben for begge to.
 8. Tester de vifta på sommeren ?? Hvis bryteren på dashen er syk kobler du bare sammen to av kablene så blåser den konstant og blir godkjent.....
 9. Leppa på gjennomføringene er et punkt mange overser.
 10. Vi ville nok pantsatt en kroppsdel eller tre for å få vært med om vi ble spurt. Gleder meg til neste CT-snutt.
 11. 02 modellene også. Søk litt her på forumet. Synes å huske Rolf og/eller jeg har skrevet ganske utførlig et sted om dette problemet og hvilke feilkilder og løsninger det er.
 12. Forbrenningsgasser skal man uansett påstander vurdere som farlige jfr min opplæring som brannmann i Sivilforsvaret. Jeg ville tatt en tur til gubbdagis og kjøpt et par byggvarmere. De funker til så mangt.
 13. Flere undrer nok men vet nok litt mer enn undertegnede som blir riktig bekymret om fremtiden uten VBF.
 14. Senterdiffen tåler endel forskjell i hastigheter på mellomakslene. Dette var litt i overkant for min del men ikke lett å vurdere på film. Gamle mekanikere kan være litt overforsiktige også. En kjøretur med frisk nedbremsing etter å ha sjekket sladrespeilet (Sminkespeilet for noen) funker også godt.
 15. Gode minner dukker opp når noe relatert skjer. Minien var kostemalt i Corroless i påvente av tid til lakkering. Det ble aldri ble utført før den ble solgt. Noen venner? hadde forøvrig skrevet over hele panseret med tykk tusj: OSLO-AMDAM-OSLO OR BUST. Det bidro nok til litt ekstra oppmerksomhet. Skjedde mye mer moro ila turen men nå venter brøyting på meg. Verso som dagligbil tillater max 15cm snø før buklanding.
×
×
 • Create New...