Jump to content
LRforum

ottahol

Members
 • Content Count

  189
 • Joined

 • Last visited

About ottahol

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dokka

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Dokka

Recent Profile Visitors

953 profile views
 1. Har også ett problem ved tilkobling av campingvogn. Det blir lysorgel i instrumentene og høydejustering/brekk/valg av program slutter og funke. Dette skjer ikke ved bruk av varehenger. Stopper motor og starter igjen så er det mulig at det ikke kommer igjen/kommer igjen. Har fundert på dette og har kommet frem til at det muligens er hengerkontakten som har dårlig forbindelse. Lys for tilhenger ved bruk av blinklys lyser bare innimellom, tyder på dårlig kobling. Har rygget på kontakten og da blir det bra. Skal rense med elrens og smøre opp med wd40 eller lignende. Satser på at dette skal hjelpe.
 2. Kjøper deler her: https://www.advancedfactors.co.uk/ Bruker helst OEM deler.
 3. ottahol

  @le's D3 #2

  https://www.osloantirust.no/priser/
 4. Jeg hadde problem med synkende pedal etter at verkstedet monterte nye caliptere bak. Enden på visa var at de hadde montert caliptere på feil side slik at luftenippelen ikke var på toppen men på bunn av calipteren. Etter dem hadde satt dem på riktig side ble pedalen fin igjen.
 5. Hvilespenning på nytt batteri skal være 12,7 volt. Lading bør ligge på rundt 14,7 volt. https://sonnak.com/batterikunskap/
 6. Jeg bruker denne og er fornøyd med dem: https://www.advancedfactors.co.uk/
 7. Jeg plukka ut min og rengjorde, smurte opp. Har funka i ett par år nå.
 8. 14,4Volt står det hos Exide/Sønnak: https://sonnak.com/produktsortiment/batteriladerskolen/
 9. Bare for og orientere: Exide er en stor batterileverandør i verden. Sønnak er ett gammelt norsk merkenavn (ble produsert i Norge en gang), som produseres og selges av Exide. Exide produserer og selger således både Exide og Sønnak batterier.
 10. http://new.lrcat.com/#!/12128
 11. Har du sjekket om den står på riktig server. Under innstillinger øverst til høyre, kan hende det skal være server S1. Jeg måtte skifte til den.
 12. Kanskje dette hjelper Panel1.pdf Sidepanel.pdf
 13. Plasserte min på høyre side bak.
×
×
 • Create New...