Gå til innhold

MrAnders

LRF Society
  • Innlegg

    5 335
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

7 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

6 041 profilvisninger

MrAnders sine prestasjoner

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

  1. Ja, kjenner at jeg snart har vært lenge nok i solen og kjørt KIA Creed. Vil hjem til regnet og kjøre 130!
  2. Og det var akkurat sånn det var, takk! Til tross for at Dagfinn hadde forlenget og forsterket ledningene, så hadde den ene brudd, tvers av. Strukket om begge ledningene med en fleksibel type så holder det nok en stund.
  3. Sentrallåsen på høyre bakdør har sluttet å fungere, de andre virker fint, har tatt opp og sjekket alle stag, låsen etc. Alt ser perfekt ut, tørt, rustfritt og smurt opp. Noen som vet hvordan jeg måler strømmen der, er det puls låser, ny puls låser opp, eller får aktuatoren minuspol fra stål og de to lederne er lås igjen, lås opp? Og, er dette styrt fra ECU eller fra ett eller annet relé?
  4. Det er som dere skriver, en varehenger må vises og omregistreres hvis det er et permanent påbygg på den. Traff en fyr på et LR-treff som hadde fått det pålegget av SVV. Hans løsning var å ta vekk boltene og feste "campingvognen" til hengeren med to lastestropper. Da er det last og du kan i prinsippet gjøre hva du vil innvendig. Jeg landet på strekkfisker og kjettinger som går ned til surrefester på planet. Strekkfisker brukes mye til å feste tung last på lastebiler, så SVV kan ikke påstå at strekkfisker er å bolte fast. Vurderte å bruke kapelllåser, de egner seg også fint. Men de er kneppet nærmere fastmontert.
  5. Dette blir sikkert helt Konge, ville kanskje latt ruten bli litt styrt av været også? Er det dårlig varsel i sør, kjør til nord. Dette er jo en av fordelene med hytte på hjul, og det er ikke så langt mellom værområdene i Norge.
  6. Vi gikk Brønnøya rundt i går, og da måtte vi jo samparkere når muligheten var der, på Nesøya.
  7. Jeg sendte en D3 på flakbil Oslo- Køln - Oslo for regreimskifte og diverse service, lønte seg big time. Betalte 6800,- for tur/retur og spedisjon, for 10 år siden riktignok. Hentet hjemme, fikk den levert hjemme. Går mange biltransporter rundt om i Europa, mye import til Norge, og de kjører tomme tilbake, pluss litt retur av leiebiler. Tar kun registrerte biler, og tar ikke med store deler pga fortolling. Men under covid, og etter Brexit så er vel ikke dette akkurat enkelt nei.
  8. Parkert på småbruket, i Gullverket, Eidsvoll.
  9. Denne er veldig fin synes jeg, den veier 561 kg med vann og gass, som er håndterlig på en 130. Koster ca €29.000 pluss mva, og frakt. Skuffen under og skapene på siden vil være veldig praktiske. Så den dagen vi synes det blir for trangt i vår mini offroadcamper, så blir det kanskje en sånn.
  10. https://photos.google.com/share/AF1QipPb5_GEV5jnnXG0UDhz0aHTTaskd3A1_c_7hR9eElJeVmexqqhaclqYXZKTy0U7fQ?key=bnJrZGhHWXo5SnBrdGVqUGh2OGIwYlBuMld5aDh3 Fikk en link med en rekke bilder av Four Wheel Camper til 130. Forhandleren i Tyskland sier at planet må bygges opp med 20 cm, de bygger gjerne en skuff under for lagring. Og som dere ser av bildene er det noen som bygger lange lagerrom mellom camperen og veggene rundt planet.
  11. Fant denne tråden nå. Vi har jo TT sin gamle 130, som han modifiserte for en tung camper. Uten at jeg vet nøyaktig hva. Savner ofte å kunne ringe ham. Vi kjører med en liten popup camper på 300 kg, og merker faktisk ikke at den er der sånn kjøreegenskapmessig. Vekten er jo i all vesentlighet i bunnen. Vanntank, gråvann, toalett, gassflaske, batteri, lader og slikt. Tror 500-600 kg på planet går helt fint, men over der skjer det ting. Litt bredere hjul og spacere kompenserer også bra for vekt i høyden, men gir andre problemer. Grizzlyandbear tar av sin Fourwheel camper når de skal ut i røft terreng, da er noe feil spør du meg.
  12. Jeg har arvet en Husqvarna motorsag, den må være 30-40 år gammel. Dro til jeg fikk senebetennelse (kontorist), og jeg savnet VELDIG lyden og eimen av forbrente hydrokarboner...
  13. Hei,

    Vet du kompresjonsforholdet på motoren og hvilken årsmodell det er?

    Jeg sender dette fra sønnen min sin konto, så du kan kontakte meg på jostein.soppeland@lyse.net eller 48134813.

    Har du en måte å få den opp på en liten tilhenger?

    Hilsen Jostein Soppeland

     

    4100 Jørpeland

  14. Jeg leier ut en parkeringsplass mot 10 sekker ved pr år. I går var det tid for oppgjøret, det skjer heldigvis i enden av en bratt og krøllete vei. Henger hadde ikke vært noe særlig, men 130 derimot, den er nok bygget for å hente ved på sånne steder. Tror jeg.
  15. Hei, velkommen på forumet! Tror det blir du som kan tilføre kunnskap her, etter at dette er over! RHD til LHD er ingen spøk, overraskende mange deler som er forskjellige. Du må kjøpe alle LHD-deler nytt sannsynligvis, og kaste RHD fordi du er i UK og der er ikke brukt deler verdt mye. Den kassa har jeg kikket på, du får en 3. part software for å styre girkassa, slikt er et lite mareritt når det gjelder service, og feil når du er på tur. Er CC del av softwaren som følger kassa? Du kan få problemer med å få den registrert i Norge, den er jo ikke typegodkjent med de setene, eller med automat, og det rattet osv. Mulig Ashcroft kan dokumentere og får fabrikkens blessing?
×
×
  • Opprett ny...