Jump to content
LRforum

kjetil97dse

LRF Society
 • Content Count

  666
 • Joined

 • Last visited

About kjetil97dse

 • Rank
  Kjetil V.

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kvalsund / Hammerfest

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kvalsund

Recent Profile Visitors

1,021 profile views
 1. Har aldri prøvd iPod enheten, kjøpte den for men pluggen på den var ikke lik den som står på cd veksleren, den hadde stått i en X5. Telefonmodulen er den Originale modulen som sto bak på venstreside over DSP forsterkeren, fungerte til jeg sa opp simkortet som står i håndsettet. Har ikke plukket ut håndsettet fra "chubbyboksen".
 2. Vil nok tro at du har en utgave med DSP forsterker bak. Denne har vel en lei tendens til å ryke. I alle fall så var det det som hadde skjedd i min bil. Byttet ut original spiller med en Xtrons som har GPS og i tillegg en DAB+ USB mottaker, IBUS USB adapter for å kunne styre en "ny" DSP forsterker. Fungerer fint som bare det. Måtte trekke en forlengerkabel fra ny spiller og bak til DSP forsterker. Trekte også en USB forlenger kabel og monterte DAB antennen i venstre sidevindu i bagasjerom, samt en videokabel til ryggekamera som jeg monterte under skiltet. Men h
 3. Da har jeg fått WiFi Garasjeport åpner/monitor. Montert å satt den i drift. Fungerer kjempebra, ser veldig enkelt om porten er lukket (OFF) eller ikke (ON). Installerte appen også på Android Spilleren i bilen, å det funker som bare det. Da jeg har en garasje som ikke er fast i huset, så kjører jeg på en løsning som utvider nettverket mitt via strømnettet og så har jeg en egen WiFi nett i garasjen. Hadde jeg f.eks hatt en til Apple AirPort i garasjen, så hadde jeg kunne kjørt på samme trådløse nett i hele huset og i garasjen. Tror nok det blir en sånn løsning om
 4. Ja det skal jeg gjøre, det tar nok sikkert noen uker til før den ligger i postkassa mi.
 5. Fant denne på eBay. https://www.ebay.com/itm/Garage-Door-Switch-Can-Monitor-The-Door-Status-At-Any-Time-Via-APP-On-Your-Phone/163595007036?hash=item261705b43c:g:8RwAAOSwkJNciHgp Kanskje den kan være en ide? Måtte bestille en til meg selv.
 6. kjetil97dse

  Webasto?

  Vil nok tro at det kanskje er nødvendig å kjøre den flere ganger til for å få diesel fram til brenneren. Hvis det mot formodning ikke går, så vil jeg tro at det kan være en lekkasje en plass.
 7. Tror nok ikke det går med en enkel tuner å hente ut flere DAB+ kanaler samtidig, da må du nok eventuelt opp på en veldig avansert sak, hvis de overhode finnes for montering i en personbil. Men dette er bare noe jeg tror som sakt.
 8. Syns de er flotte. Har en 2004 modell som jeg kjøpte i desember 2009. Har kjørt 160.000 km med den med girkasse havari som det værste, å det var nok mest min egen feil som ikke fulgte opp med flushing av kassa. Ellers så er det en lett skrudd bil som behøver nye foringer og endeledd i forstilling "ofte" da den er relativt tung. Deler er rimelig å handle fra f.eks FamousFour eller andre tilsvarende butikker på øya.
 9. Hvilken dc/dc omformer er det du har? Tenker på å gjøre en løsning i min vogn.
 10. Veldig stilig. Likte at de hadde med egen veranda også.
 11. Har hentet bilen fra PKK med 0 -null- feil, med firehjulskontroll tatt samtidig så ble kjøreturen hjem en fryd.
×
×
 • Create New...