Gå til innhold

Jari

LRF Society
  • Innlegg

    1 109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

2 509 profilvisninger

Jari sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Uten at jeg aner hvordan en defender dørlås ser ut tipper jeg det er noe feil med låsen. Det er vel sånn at når du låser med nøkkel så låser de andre dørene seg også? Er vel en microbryter inni der hvis ikke det er selve sentrallås driveren som sender et signal at det låses. Litt fuktighet eller vakkel her så vil det trigge sentrallåsen når du lukker døra.
  2. Jeg har 1 meter 3/4" latmann på Grorud den tåler så langt rør du har plass til 😁 Hvilken dimensjon er det på muttrene 27mm? Jeg har også 12 volt dekk kompressor og pluggsett. I værste fall momentomformer 4:1 men den har jeg ikke hjemme.
  3. Hammer og en liten meisel går stort sett bra hvis det ikke er brukt loctite
  4. Jeg har mistet noe av strømmen til førerstolen, er det noen som sitter på koblingsskjema?? Det eneste som virker er varmen, alle justeringer er borte Jeg har sett over kontaktene ved A stolpen men ser ikke noe irr eller dårlige koblinger.
  5. Kan være en fordel å ta ut motorfestene å senke ned motoren for å komme til de øverste boltene bak på motoren
  6. Jeg tror det er dårligere kvalitet på rutene også: Jeg fikk også en steinsprut på E6 ved Kløfta her om dagen. Hørte det smalt, såvidt synlig, kom ikke til Jessheim engang før det var et par cm sprekk
  7. Kondensator er bare i stiftefordeler og er koblet på stiften, for å "lade" coilen raskere og for å spare stiftene.
  8. Klarte ikke å redigere det inn.
  9. Jeg har hatt MT versjonen i 5 år og er fornøyd med de så langt, myk i gummien, ikke noe ubalanse (kanskje jeg har hatt flaks, flere mener de er urunde) Men de tålte ikke å stå i sola en hel sommer, plutselig så de ut som om de var 50 år. Burde brukt bilen mer. Skal se om jeg får lagt inn bilde fra tlf.
  10. Ja takk! Tror jeg kan få den hentet søndag ettermiddag.
  11. Du kan også stoppe motoren, sette den i revers og så starte igjen med clutchen inne.
  12. Tuboservice Skui https://turbo.no/
  13. Jeg fant den, akkurat der vannet renner ned hvis f.eks. frontruta lekker ellerno. På venstre side under A-stolpen. Kontaktene ser bra ut, men inni er det spor av irr. Nede under matta var det så mye vann at det nesten randt over
  14. Jeg lærte et triks av vår gamle bilelektriker på jobben. Han satt alltid bilen på lading da han jobbet på den fordi bilen klarer ikke å topplade batteriene. Dette var lastebil på slutten av 80 tallet, 2 batterier og 65 amp dynamo?? Så til trikset. Han blåste alltid over batteripolene før han koblet fra laderen, på den måten fjernet han eventuell knallgass. Kan gjøres manuellt hvis man tar litt forhåndsregler, batterisyre i øya vil du ikke ha, trykkluft anbefales.
  15. Biltema har lampeparafin evt. litt dyrere lampeolje som sies soter mindre. Har testet begge i en gammel parafinlampe uten at jeg ser noen nevneverdig forskjell på sot
×
×
  • Opprett ny...