Jump to content
LRforum

BBernt

Members
 • Posts

  310
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø
 • Interests
  Defender 110 SE Td5 2005 mod.
  Bobcat 322
  Eks: Defender 90 Td5 1999 mod.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

1,341 profile views

BBernt's Achievements

Entusiast

Entusiast (5/7)

 1. Hvilken LR er FF (FFRR)? Hilsen LR110SE
 2. https://www.yrkesbil.no/miljo-og-bil-munro-nye-biler/tilbake-til-land-rover-oppskrift/4034147
 3. Minner meg om samme feil på min 2005. Fikk tips på forumet at en av de gule releene under pasasjersetet var løst, riklet litt og alt i orden igjen. Samme skjedd en gang senere, fixet med samme metode.
 4. Kjøpte også LED pære fra samme selger, men var for liten og passet ikke i sokkelen. Selger sier det er kun denne typen de har for salg.
 5. 110 Td5 2005 mod. Ønsker å tette 15 mm glippe under panser mot skjerm. I omkrets av panseret blir det samlet et stort areal i varmetap. I tillegg er motorrom åpen mot regn og snø. Tenkte å tette igjen glipp, er det noen på forumet som har gjort dette med godt resultat?
 6. Kjører forbi Bardufoss 25. denne måneden. Kan prøve å utføre oppgaven, send Pm hvis det ikke blir forsent. Ingen betaling fra dimmitenten.
 7. Google «spigot bearing td5» eller søk på YouTube, der kan du sammenligne hylelyden du har med hylelyden jeg tenker på.
 8. Utgående foring på veiva lager slik lyd hvis den er slitt/fri for smørning.
 9. BBernt

  Varebilvegg D2

  Jeg bruker vegg fra https://www.safaristraps.com/ Kan enkelt flyttes og demonteres.
 10. Det er kun Texaco som er anbefalt, se https://www.dlrk.dk/images/OlieogSmoeremidler.pdf Kjøp derfor https://www.teknisk-salg.no/produkt/olje/autoolje/gearolje/mtf-94-75w-80
 11. https://teknisk-salg.no/produkt/olje/autoolje/gearolje/mtf-94-75w-80
 12. BBernt

  End Float

  Tusen takk! Jfr: «hva har skjedd med forumet» Denne tråden er et godt eksempel på at forumet er til svært god nytte for brukerne. Har kjørt td5 i 23 år og støtter meg til flere kilder for å holde bilen på veien, men leser forumet hver dag for kunnskap og inspirasjon.
 13. BBernt

  End Float

  Høres som en god plan, sender deg pm.
 14. BBernt

  End Float

  Ser at 2 låsemuttere etter gammelmåten har noen fordeler, men nå har jeg nå ikke kjøpt inn disse. Slik jeg skjønner deg så må jeg fange opp slakken også etter kun ha skiftet bare lager. Tenkte jeg slapp unna med det og håpet på det samme ved skifte av pokal. Vel vel. Noen andre erfaringer på forumet?
×
×
 • Create New...