Gå til innhold

synchrau

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Norway

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

synchrau sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hei da har vi mangel lappen Alt angående lys er lett fiks, er egentlig nesten bare ting å demontere for å så montere igjen + en pære liksom.. Det jeg er "redd" for er opphengskuler/foring seksjonen av mangel lappen, dvs de 3 2'er feilene. (har 9 andre, men de har jeg teken på ) Hørt at jeg trenger endel verktøy til slikt, jeg lurer rett og slett på hva slags verktøy jeg trenger. Står sikkert i RAVE eller en verkstedsbok, men alltid greit å spørre likevel da det alltid dukker opp noe nytt! Jeg kan si at jeg er i Bergen/omegn. Jeg er villig til å betale privat personer også får å fikse disse foringene/bærekulene/støvmansjet... Lurer egentlig litt på hva noe sånn koster å få gjort, gjerne "privat" men også på verksted, men verkstedet som tok kontrollen kunne egentlig ikke gi meg noe "tilbud/pris antydning" da, ja det er som sagt en gammel bil og bolter kan sitte, knekke, og en jobb som egentlig skulle koste 5000 kunne liksom lett dobbla seg av noe typisk tull..
  2. Hei, skuffendes nyheter ifra eu kontroll Ser ut som en del jobb, vet ikke hva jeg skal gjøre? jeg får ikke lagt inn bilde
  3. Hei, er problemet fikset? Du vet når bilen registrerer EKA koden ivertfall, da skal jo blinklysa blinke. Om det ikke funker, så kan du også taste in EKA på nanocom, det har jeg gjort da jeg med et uhell kobla av batteriet engang og jeg aktiverte alarmen Glemte nemlig å ta på og av tenningen før jeg tok av batteriet.. om batteriet var ladet/fullladet før du satt bilen fra seg så er det noe som trekker. (vis ikke batteriet rett og slett er dårligt) 11volt er vel mer eller mindre flatt... Skal vel være 12.8volt om det er absolutt fullt og friskt. mulig rf reciever? Personlig så er min demontert ifra en eller annen forigje eier, jeg åpner opp kun med nøkkelen. Aldri hatt noen problem med det Husk at om du har en diesel bør du ha minimum 800CCA batteri, slik at du får start på den om vinteren Jeg personlig har et 1000cca 120ah batteri og starter på sekundet Om det er lav spenning på batteriet så har jeg også merket at dør lås mekanismene er litt slow motion, det hører man tydelig om dem er.
  4. Hei, skulle hatt en tensioner bracket til p38'en min. Gjengene på min ble ødelagt (tensioner pulley gjengene) Ser de koster ca 400kr ny på nett, men tar jo 2 uker før dem kommer til Norge nesten Vil helst ha den på fredagen, evt lørdag... Tenker det blir knotete å prøve å gjenge noe slikt opp, dessuten har jeg ikke slikt verktøy. Lenke til del jeg trenger: https://www.island-4x4.co.uk/belt-tensioner-bracket-britpart-stc4608-p-2813.html Byttet litt diverse frempå motoren (vannpumpe, pulley osv) nå og selvfølgelig siste delen av arbeidet
  5. Hei, det er vel ikke noen som har pollenfiltre også den skum biten i midten mellom vindusviskerne foran? pollenfiltrene ser jo ikke ut… og det lekker litt vann inn begge sider på dørmattene når det regner stort. (Bergen) Betaler selvsagt så slipper jeg kanskje å vente i 1-2 uker ifra England/Ebay? Og, hva sider pleier dere å bestille deler ifra? jeg bestiller som oftest ifra British parts, men har litt ifra både Brookwell og island4x4 også.
  6. Hei fikk den starta for en uke siden. Bilen sto på early edc og ikke late edc i becm. Det fikk tydeligvis diesel ut til dysene..
  7. Heisann igjen, ett spørsmål før jeg begynnee her. Om jeg får den i transfer neutral hvordan får jeg den tilbake igjen? Bare å ta ut sikringa igjen? Litt dumt om den står fast mellom lav og høygir
  8. Dette skal sjekkes så fort jeg får den opp å går igjen.
  9. Er det noen som vet hvor immobiliser ledningen er? Slik at jeg får sjekket den
  10. Hei, fant denne her... Alle kablene peip med multimeter bortsett ifra den som jeg holder på (som jeg kuttet), det er den som går ut igjennom torpedo veggen og inn til sikringsboks, gul connector. Etter litt nærmere research så er dette kanskje airbag kabelen? haha.... Rart den ikke har fått feilkode da? eller er dette riktig kabel for problemet mitt? Ifølge flaksen min, så nei.
  11. Ja, ser jo helt OK ut i mine øyner, alt er jo sammen bunta og isolert også
  12. Jeg sjekket fuel stop solenoiden. Den funker topp. Trenger hjelp med å lokalisere immobiliser ledningene då,
  13. Har du et bilde av den ledningen? Finner den ikke noen plass på nett
  14. Hei, takk for innspillet Det er kun 2 o ringer ved heater matrix sant? Bestilte 2 stc3262. Går utifra at det ikke er o-ringer ved torpedo veggen, der er vel det kun radiator/heater matrix slangen? Bestilte slikt ledd, hadde det tydeligvis ikke i bahco settet mitt Man tar vel bare av de gamle o-ringene, tar vekk litt skitt også inn med nye som er smøret med litt kjølevæske sant?
×
×
  • Opprett ny...