Gå til innhold

Kristoffer Holmås

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kristoffer Holmås sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Fikk kyndig hjelp med bilen i dag. Feilen viste seg å være brudd i ABS sensor venstre foran. Denne ble byttet og nå fungerer alt igjen, ingen varsellamper lyser :-)
  2. Tusen takk for alle innspill. Målt spenning nå. Hvilespenning 12,57V. Ladespenning: 14,25 like etter oppstart. Steg til 14,29 etter en stunds gange. Er dette innenfor normalområdet?
  3. Takk for alle råd. Ble en forsiktig kjøretur ned fra fjellet, men jeg kom meg hjem. Skal måle spenning i morgen tidlig, og utpå dagen skal jeg få hjelp av en kar som har diagnoseverktøy. Hva skal korrekt spenning og ladespenning ligge på?
  4. Burde ikke da bilen ha fungert da jeg skiftet til nytt batteri? Kan ikke måle ladespenning her dessverre.
  5. Hei! Håper alle har en fin påske. Dette er mitt første innlegg her. Har vært stolt eier av min disco3 i snart et år nå og har vært veldig fornøyd. Men da jeg skulle starte bilen en morgen på fjellet nå i påsken begynte plutselig alle varsellamper å blinke gult som et diskotek. Hdc system not available, system failure, park brake failure, suspension lowered. Abs varsellampe lyser. Virker som om alt av avansert elektronikk er nede. Saumfarte diverse fora, endte opp med å skaffe et nytt startbatteri på det lokale verkstedet men ingen hell selv etter hard reset prosedyre. Verkstedet hadde ikke tid til å hjelpe meg med å lese av diagnosekode. Bilen er kjørbar men den har tappet nærmest all luft fra fjæring og lar seg ikke heve. Park brems fungerer selv om skjermen forteller meg noe annet. Bremselys ser ut til å virke. Ikke korrosjon i stikkontakt til hengerfeste(visstnok mulig feilkilde). Jeg skal frakte bilen hjem til Oslo påskeaften. Må vel få lest av feilkoder. Er det noen her som har opplevd lignende og har tanker om hva dette kan være?
×
×
  • Opprett ny...