Jump to content
LRforum

Adrian

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Adrian

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Tønsberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kult! Har du opplevd noe subbing i access mode og fullt rattutslag? Er det frekt å be om flere bilderGjerne i normal høyde og rett forfra og bakfra. Har lagt de i handlekurven flere ganger, men har holdt meg i skinnet pga kommende storservice og mindre enn halvslitte dekk.
 2. Kjempe kul bil du har bygget! Er veldig misunnelig på den hjulpakka! Må få slitt ut mine så fort som mulig, så kan jeg bestille samme som deg. Synes det er den tøffeste hjulkomboen til våre biler. Er det 265/65r18? Sist jeg sjekket på noroadclub, så det ut som de bare hadde et27? Har du innpress på 27 eller 44?
 3. Takk for det. Skal undersøke litt videre, men virker som at det kanskje var tilfeldig at det skjedde samtidig.
 4. Temperaturmåleren våknet til liv igjen og fant denne linken som omhandler kabelen. https://landroverforums.com/forum/general-tech-help-8/wires-id-next-battery-lr4-82292/ Da er det kanskje tilfeldig at jeg fikk de feilmeldingene rett etter batteri bytte? Har prøvd å slette feilene, men kommer rett tilbake. Var litt klønete og er fortsatt litt redd for at jeg har dradd ut eller ødelagt en kontakt oppi kabelrotet der.
 5. Fikk opp denne feilmeldingen på iidtool nå. Ser at temperatur måleren ute står fast på -8 grader selv om jeg har stått inne i ett lunkent parkeringshus (snøen på taket smeltet) Noen som vet hvor denne skal kobles på?
 6. Hei, bytta batteri i dag og så en kabel som lå i forkant av batteriet, vet ikke om den var plugget i noe før og løsnet når jeg wrestlet batteriet på plass alene eller om den alltid har vært frakoblet. Vet noen hva denne pluggen er til? Fant ingenting den kunne kobles til, bilen startet normalt og har ingen feilkoder. Håper på kjappe svar. Skal kjøre til Sørlandet om ett par timer. Takker på forhånd for svar.
 7. Tuffant har også to fine felger som passer og er litt billigere. Jeg drømmer om tuffant stålfelgene med 265/65r18 bf goodrich ko2. Det er også de billigste 18 tommerne som passer d4. Jeg hadde holdt meg unna mud terrain (mt) de bråker mye mer og slites fortere enn all terrain (at). Jeg kjører i dag på general grabber at3 255/55r20. Disse er snille at dekk som er fine å kjøre på og bråker ikke noe særlig mer enn vanlige sommerdekk. Funker greit på vinteren også. Har kjørt snart i ett år og ca 28000km med disse. Min onkel hadde duratrac og var fornøyd i begynnelsen, men disse begynte å bråke mye
 8. Tror du kan bytte om på lmm A og B og se om feilkoden endrer seg til A, da kan du bekrefte eller avkrefte om det er der feilen ligger. Har ikke gjort det selv, men har lest det. Feil på lmm gir ofte dårlig/ ustabil gange, men kan muligens fortsatt være det, i og med at det er B du har feil på? Er ingen mekaniker selv, men er vel verdt et forsøk.
 9. Takk for det! Synes det ble veldig bra selv! Kommer ikke noe lys på panseret nei. Kom litt inn i takluka, så la ei aluminiumsplate som dørkplate mellom lykta og fronten på takstativet. Nå er det ingen lysforstyrrelser inn i kupeen eller på panser i klarvær, men de egner seg nok ikke så bra i tåke eller tett snødrev:)
 10. Fikk en flott jul og bursdagsgave av far og bror. Klarte ikke å la den ligge under treet til juleaften, så blir ingen pakke under treet i år:). 40 toms, 270w og 27000 lumen spot ledbar fra Oledone. Skal være teoretisk 420w og 42000 lumen til sammen nå.
 11. Tror det er anbefalt med agm batterier på D4, hvertfall hvis du har start/stopp. thansen har 30% tilbud på batterier nå. Tror det er dette vi skal ha https://www.thansen.no/bil/bildeler/universaldeler/bilbatterier/startbatteri-ek950-agm-exide-exide/n11976/pn345617/ Har litt lyst på dette, men vet ikke om det er plass? https://www.thansen.no/bil/bildeler/universaldeler/bilbatterier/startbatteri-ek1050-start-stop-agm-exide/n11976/pn345618/
 12. Thansen har 30% på batterier. Er dette de riktige batteriene til D4 med start/stop? Trenger nytt hovedbatteri. https://www.thansen.no/bil/bildeler/universaldeler/bilbatterier/startbatteri-ek950-agm-exide-exide/n11976/pn345617/ https://www.thansen.no/bil/bildeler/universaldeler/bilbatterier/startbatteri-ek151-start-stop-auxiliary-exide/n11976/pn345612/
 13. Hei, lucky8 har disse på tilbud nå. 428 usd pluss frakt. Har ikke handlet fra disse før, men håper og tror de kan sende. https://lucky8llc.com/collections/black-friday-2020
 14. Har aldri prøvd plastidip, men ut i fra de YouTube videoene jeg har sett, så virker det veldig likt. Brukte dette i vår på grillen, luftinntak på skjermene, bokstavene på panser og bakluke og chromeringene rundt tåkelysene. Det gikk litt mer lakk enn jeg hadde trodd, så ble litt tynt på grillen i første omgang. Denne har derfor fått en oppfriskning på tre strøk. Resten ser fortsatt bra ut. Vet ikke hvor lenge det holder, men håper og tror ett par, tre år?
×
×
 • Create New...