Jump to content
LRforum

HåvardW

Members
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

About HåvardW

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Moss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Moss

Recent Profile Visitors

691 profile views
 1. ja dette er festene til setene. Video av fester: https://photos.app.goo.gl/Vf3Q2ytfmPQWy2Jo7 Med begge på plass, min bil er også regget for 9 med disse putene. Passet bra med at jeg har taket av om dagen. men uten taket har du ikke ryggstøtter på disse, du kan såklart latg til noe, ser du har en planke der, det hjelper jo litt.
 2. Hei, Det er jo en exmil du har og det er originalt seter bak i disse, du har kanskje fortsatt festene til de også? det kan nok hende noen her har noen seter liggende, jeg ga bort to slitene i fjor og de forsvant fort så det er nok noen so har noe liggende. eller er du ute etter slike du liker med ryddstøtter så er det jo det også en fin løsning, men de stikker opp over kanten bak og er veldig synlige i profil men det er smak sak.
 3. Hei, Velkommen som ny seriebileier. Ta en telefon til Jarle hos Sveis og rep AS i lillestrøm, han er pålitelig, rimelig og hyggelig. Han har sandblåst deler for meg flere ganger og han gjør ofte slike jobber som dette. rep deler som er enkle og sveise inn kjøpes fra england, det finnes av ymse kvalitet men noen produserer bra kvalitet biter som bare er å sveise inn. Her er et eksempel på sted å kjøpe slike deler: https://yrmit.co.uk/product-category/series-2-3-lwb/bulkhead-left-hand-drive-series-2-3-lwb/ eventuelt: https://www.sp-4x4.com/category_s/127.htm Håper det
 4. Alt av interesse, noen som har en liggende?
 5. Er det noen som har et sett liggende? (et par eventuelt alle fire) de kan gjerne være brukt men bør være i brukelig/reddbar stand, altså ikke rustsveiset til en solid klump. trengs til en 88 toms 1958 s1.
 6. Er du ute etter fullt sett? jeg har nok et set med bakfjærer som er i ok stand fra min exmil.
 7. Noen som har en skjerm liggende. Hele skjermen, eller bare utside. Alt er av interesse! Også interessert i skjermer med bulker. Alt er interessant, ta kontakt om du har noe liggende.
 8. Ja virker sånn og synes gjengestangen vrir seg litt mindre ved sta foringer som ikke vil ut. Ja det er lurt, mye WD40 e.l. på gjengene.
 9. Her er en liten video av nye foringer som blir presset inn VID_20210104_224316.mp4
 10. este jobb ble en intens langhelg for å bytte fjærer, fikk tak i brukte men fortsatt fine parabolfjærer som byttet ut rustene og litt splittet originale fjærer. Ønsker å holde bilen så nære original som fornuftig men parabolfjærer er den største og fineste oppgraderingen jeg har gjort, det gjør virkelig bilen til en ny opplevelse å kjøre. Fjærer, nye støtdempere og foringer på alle hjørner gjorde underverker for comfort og kjøre-egenskaper. Noen førbilder. Med gamle fjærer og støtdempere. litt svevende aksler underveis Nye foringer ble presset inn i fjærene, hjemmes
 11. Fant noen bilder fra studietiden i England, litt seriebiler parkert i Oxford. for noen år tilbake. En 1971 Serie 3 med kufanger Denne var alltid artig å titte på, nye bruksmerker og med caps. 1959 Serie 2 Ble flyttet innimellom og passet på. En 1962 Serie 2 på parkeringsplassen til LRO show i 2017 Og en serie 2, 5 dørs Dormobil, veldig flott bil, gateparkert i Los Angeles i 2017
 12. Ja dette var flott turbil. Så ganske strøken ut.
 13. Takk for flotte bilder. Gøy å se når en ikke kunne komme selv.
 14. Leter etter hele puter til bak i exmilen, noen som har?
 15. Skal prøve å rekke, si gjerne ifra noe tidligere neste gang
×
×
 • Create New...