Gå til innhold

HåvardW

Medlemmer
  • Innlegg

    210
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Moss

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Moss

Nylige profilbesøk

1 485 profilvisninger

HåvardW sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Er det noe som har et sted eller to å anbefale for pulverlakking av felger på Østlandet? Trenger å få sandblåst og pulverlakket exmill stål felger. Noen som har noen gode erfaringer?
  2. Dette eksempelet var en canvas som var veldig sliten, så jeg trengte ikke være veldig forsiktig (ville kanskje ikke gått like hardt til på en ny fin duk), men det ga gode resultater som du ser på bildene. Før og etter: Etterbildet er et resultat av et par timer med snurrende nylonbørste på drill (sånt sett som selges med 3 børster) + Biltemas "Kalesjerens" til båt (Art.nr. 36-2121) Arbeidsmetoden var ca, la stoffet ligge bløtt en times tid, fordele stoff-rensen for hånd også gå på med drillen når såpen har fått virket litt. Sett gjerne canvasen våt på bilen igjen også sett bilen i sola så krymper stoffet penest mulig rundt bøyler og bretter på stativet. Duken bør impregneres etter en god skrubb som denne også med jevne mellomrom. Dette var en original LR canvas, men den er veldig lik i stoffet sammenliknet med Exmoor sin utgave. Håper dette hjelper, disse soft-toppene er veldig slitesterkt så sålenge vaskemidlene er riktig til stoffet så kan det skrubbes godt. Lykke til
  3. det er interessant, jeg sendte deg en sms.
  4. Liten liste med deler jeg er på utkikk etter: send meg en PM om noen har noe liggende. - Terskel/sills foran begge sider - canvas/kapell 3/4 typen til pickupflak - Sittekasse (må være i fin stand, trenger kun aluen, ikke fester til seter osv) - Dørtopper i sveisbar tilstand, trenger mest bare stålrammen - Fester/braketter til skvettlapper bak 109 - PDWA ventil/bryter til bremser - Brakett/fester til setebelter nede begge sider (den lille vinkelen som sitter på siden av sittekassen) - Drivstoff tank foran, av den militære typen med skrulokk i toppen, ikke rør opp i bakkant. leter også etter aluplate for bakdør, nedre del, den store delen (kan komme fra exmil med jerrykanne og dørholder hull, det er ok) og en sivil baktravers for 109
  5. I flere i exmiller så byttet forsvaret ut bensintankene med aluminiumstanker, disse var produsert hos "West Mekan as" er det noen som har en slik liggende? eller en som kan kjøpes/demonteres?
  6. 86' og 80' dørtopper passer ikke om hverandre. 80' dører er kortere i lengden, målt fra dørhengslene til bakkant av dør.
  7. Jeg har nok en liggende, skal til lagret der den ligger i slutten av neste uke. du hører fra meg.
  8. Jeg så bilen i Helsinki, Finland
  9. Artig Defender bergningsbil på bensinstasjonen i dag. Direkte fin er den vel ikke men stilig skapning.
  10. Bump, ingen som har et sprekt/knekt manifold liggende å støve?
  11. Hei, er på utkikk etter det spesielle eksosmanifoldet som sitter på bensin 2,25 i s2, med utgang rett ut mot skjem, se bilde. ALT av interesse, kan være knekt, sprukket osv. Kjøper gjerne ødelagt manifold. Ta kontakt om du har noe liggende.
  12. sånn! ble noe surr der første gang
  13. Søker skjørt/sill til S3, det som mangler på bildet under. Vil gjerne ha i marineblå ettersom resten av bilen er med orginalpatina men dette panelet mangler.
  14. Kan være både 1600 og 2L, komplett eller løse deler, alt er aktuelt, skal renoveres så alle tilstander er av interesse, hentes helst i Oslo/østfold eller betaler frakt.
  15. Er på utkikk etter aluminiums skinnet til bakdøren, skal på S3. noen som har noe liggende så ta kontakt. eventuelt interessert i en hel bakdør som kanskje er dårlig i stålet e.l. send meg gjerne et bilde om noen har noe
×
×
  • Opprett ny...