Jump to content
LRforum

Ivers

Members
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Ivers

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Tønsberg

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nøtterøy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en defender 90 td5. under kjøring fra Østlandet til krsund merket jeg plutselig en liten vibrasjon, som gradvis ble litt mer fremtredende. Merker den ved gasspådrag fra 60 kmt. Jo mer jeg presser på gassen, jo tydeligere blir romlingen og vibrasjonen. Ikke noe death wobble, men en irritasjon. Forsvinner om man presser in clutch. Merker sanne symptom også på motorbrems. Har byttet et kryss med samme symptom for et par år siden.m. Har med ekstra kryss, men det er kanskje forskjellige størrelser foran og bak? Noen som vet hvilket artikkel nr fra biltema kryssene har?
 2. Hva slags distansering? Kjøpte baffel og installerte i går. Mosa de inn. Den ene på vestre side måtte jeg klippe i pga jeg ikke fikk inn høyttaler osv etterpå. Synes ikke lyden ble nevneverdig bedre? Er det fordi det er for liten plass der tro? Burde jeg Haty distansering?
 3. Ivers

  Endelig

  Ja, synes egentlig de er litt tøffe. Litt som distinksjoner. Får vel kalle min korporalen
 4. Ivers

  Endelig

  De ser litt mer originale ut ja
 5. Ivers

  Endelig

  Har de samme skvettlappene på min. Trodde de var citroen eller noe. Men da er de originale?
 6. Passer dette defender 2000 td5 tro? Peiling på om jeg trenger noe j tillegg for å få den utvekslingen?
 7. Pris på den i plast?
 8. Herlig takk for svar. Er ikke gift engang enda, og vet ikke om jeg tør å vise meg nederst i trappa fra kjelleren/garasjen engang med så mye som en skrue, på vei opp til kjøkkenet. Meldte meg inn i en jeep gruppe for å finne utav hvilket repp sett jeg trenger. fortalte til og med at jeg ikke hadde jeep, men lr. Hyggelige folk. Ingen kommentarer på det. Bare hjelp å få Rep sett er visst å få tak i. Koster noen hundrelapper. Vet ikke hvor mye det har å si at det er original forgasser. Kanskje det bare er følelsen? Lettere å få hjelp an andre med kunnskap, som lider av
 9. Ønsker original forgasser i brukbar stand.
 10. Det står en jeep forgasser på min 2 liter bensin, serie 1 fra 1957. Jeg har litt på sparket fått tak i et rep kit til original forgasser, og er på utkikk etter en solex forgasser i brukbar stand. Må evt overhale den selv. Er det vanskelig? Er ikke mekaniker, men har byttet eksos manifold, eksosanlegg, Byttet bunnpannepakning, justert ventiler, Byttet til elektronisk tenning, justert tenningstidspunkt og litt sånt. Eventuelt har jeg hørt at weber forgasser også kan være aktuelt. Noen som har noen tanker og erfaringer? Evt en forgasser
 11. Takk får kjøre den over til Østfoldsiden en gang
 12. Genialt! Ser ut som de er bøyelig og myke også. Er veldig lite plass der!
 13. Jeg lagde en tråd på dette. Tror varmluften rett på membranen har ødelagt den eller fått den til å løsne. Har ikke ordnet med skjerming enda. Men om trådstarter finner noe som passer på en av de ovennevnte butikkene, så del gjerne.
×
×
 • Create New...