Gå til innhold

Ivers

LRF Society
  • Innlegg

    600
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Tønsberg

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Nøtterøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ivers sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Ivers

    Taklukemotor D2

    Vært hos Jonas, så da et saken løst. 😀
  2. Ivers

    Taklukemotor D2

    Takk 🙂 håper noen har.
  3. Ivers

    Taklukemotor D2

    Ønsker å kjøpe motor til takluke foran og evt bak.
  4. Update: vasking må ha vært tilfeldig. Feilen var børstene inne i dynamo. Byttet til ny dynamo og overhale den gamle.
  5. Er det en liten tynn kabel som kan spyles av?
  6. Vasket bilen og ble litt ivrig med høytrykkspyleren med vinklet lanse/underspyling. Kjørte til jobb og la merke til at lampen til batteriet lyste. På vei hjem begynte det å lyse flere lamper, og så døde radioen og vindusviskere. Hva kan ha gått galt her. Har jeg ødelagt dynamoen? Bilen Startet med nytt batteri, men batterilampen lyser fortsatt, så tror ikke den tar lading.
  7. 2000 90 td5. 10P. 360000+ ikke et feilslag. Ikke trimmet. Bytter olje og filtre hver høst. Kun byttet kabelnett i motor da jeg overtok den for flere år siden pga olje under ecu på passasjerside.
  8. Ligger kun en defender 90 på finn nå til 350+ litt nyere med litt flere km. Du bør jo kreve familierabatt og love at han kan få sitte på i ny og ne, evt forskudd på arv samt forkjøpsrett, om du noensinne skulle selge den og han fortsatt angrer.
  9. Passer takstativ til D2? Interessert. Sender pm
  10. Perfekt. Da skal jeg prøve på det og se om jeg merker forskjell. Om noen her i tråden tilfeldigvis har, så gi lyd.
  11. Sjal sjekke waste gate modulator. Hvis jeg ikke gasser veldig hardt, så går det fint. Kan fint kjøre på motorvei. Symptomene kommer ved hard akselerasjon. Ikke hørt noe ulyd fra pumpa enda men.
  12. 2003 modell. Litt om bilen: Egr delete fra tidligere eier, Byttet alle filtre for litt siden, Byttet lekk fpr, Byttet girkasse, filter og olje i sommer. Maf funker (sjekket med nanocom), waste gate beveger seg fint. Har Ikke testet hardt pådrag tidligere, kjører ellers rolig og har ikke lagt merke til noe unormalt. Men ved hardt pådrag så går turtallet opp og ned som en jojo når det når ca 2700-3000 omdreininger. Noen tips?
  13. Vet ikke om det hjelper på mellomrom, men skal det ikke være en gummipakning mellom cappings og sidevegger/bakkasse?
  14. Til discovery 2 2003. Ønsker å kjøpe motor til takluke foran og bak, koppholdere, eventuelt pakninger til takrails ECU til parkeringsensor. Tror min er defekt.
×
×
  • Opprett ny...