Jump to content
LRforum

jorgenht

LRF Society
 • Content Count

  1,665
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jorgenht

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

2,300 profile views
 1. Liten oppdatering på prosjektet her da.. har fått skiftet registerreim- det gikk jo helt greit. Løsnet ”Jesus”bolten med starteren og alt gikk veldig fint fra hverandre. Jeg har viskosevifta og plast rundt radiator- og da får jeg ikke av plastdekselet uten å ta av øvre radiatorslange. Benyttet anledningen til å tappe ned samt bytte noen slanger. Vasket Ladeluftkjøleren og byttet til silikonslanger. Britpart-blå. Om de er mye bedre vet jeg ikke. Kanskje bedre enn de gamle slangene som stod på. Mal for boltene til dekselet. Latmannsarm under ramme og kipp på starter.
 2. Oi! Håper det går over fort. (Gå-tå, det var ingen spøk) Bare send meg en PM du
 3. @jermundpr Jeg sitter ikke baki Blir ikke så mye vinterkjøring at det blir et problem. Har du hast @lafterolf? Eller kan det sendes etter langhelgen? Adresse osv kan vi ta på Melding her kanskje?
 4. Når jeg kjøpte Defenderen så stod det på litt store vinterdekk. Mye sprut oppover sidene. Jeg kunne tenke meg å selge/bytte disse. Vil gjerne ha noe smalere, men høyden er fin. Står på stålfelger. Vil anta fra Paddocks e.l. Kunne forsåvidt tenke meg å beholde felgene- eventuelt gjøre en byttehandel så jeg får noe lignende tilbake. Legger ved noen bilder. Pris: vet ikke hva tilnærmet ubrukte vinterdekk fra 2018 er verdt. Men ta kontakt om du ønsker noe bredere dekk.
 5. Har en vifte som har stått montert under Cubbyboksen på Defenderen. Demonterte i forbindelse med klutsjbytte og kommer nok ikke inn igjen. Har vrider og ventil som skal stå på kjølevanns-slangen- denne stod montert under bilen med vrider inne. Samt trinnbryter for viftehastighet. Denne stod vendt bakover for å varme baksetepassasjerene. Pris: bud evnt deler til Defender. Har ikke koblingsskjema.
 6. Hei, har en vifte som stod baki Exmil-en. 24V. Stusser for kjølevann. Usikker på koblingsskjema. Kanskje noen har en gammel som ikke virker og har lyst til å bytte den ut. Pris: usikker- kan fordelaktig byttes i noe til Defender. Servicedeler eller annet. Evn bud.
 7. jorgenht

  LR-deler

  Kort innpå, hvor blir det av alle de flotte prosjekttrådene dine? @SiggenRRC
 8. @gautes I det tilfelle her er parkbrems-knappen nettopp det. Drar du i den hyler bilen til- bokstavelig talt. Også henger du i beltet. ABS jobber og parkeringsbremsen går på.. Under fart selvfølgelig. Til vanlig oppfører den seg pent.
 9. Du må nok gjøre ”inbedding” prosedyren før den vet hvor hardt den skal stramme i fart.
 10. Passer det plastverktøyet fra LOF settet? Kan godt sende mitt oppover?
 11. Nopp, tror nissen fortsatt er oppe hos deg Sitter godt fast her enda
 12. Kan da også være under høyre vange? Latmannsarmen er for lang til å kunne legges oppå venstre.. Ja, gir i nøytral skal jeg huske. Er det stoppventil et sted jeg bør koble fra? Fuel-shutoff valve.
 13. På toppen av venstre, førerside? Dobbeltsjekker så ikke latmansarmen forsvinner gjennom garasjeveggen Trenger jeg dra av noe ledninger så bilen ikke starter?
 14. Mine har både subbet og laget varmgang- men fortsatt strammet seg når jeg trekker i knappen. Uten den voldsomme skrikingen. Men- det betyr ikke at det var feilen. Bare et forslag å sjekke ut.
×
×
 • Create New...