Jump to content
LRforum

jorgenht

LRF Society
 • Posts

  1,979
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

3,179 profile views

jorgenht's Achievements

Entusiast

Entusiast (6/7)

 1. Det er jeg klar over, tror også det blir informert om at du selv er ansvarlig for å evnt nedgradere fra Kasko/dekksalong/ ansvar til Brann og tyveri om man avskilter og vil spare litt. Men nå er jo snart våren her
 2. Helt sant! Ser ut som om det var både mer og grovere dimensjoner som ble hogget hos deg
 3. Bilen har stått stille siden i høst- da det stort sett har gått i jobb. Kunne jo til og med avregistrert med den nye løsningen til SVV. Ble en liten tur på jordet idag- BFG mud gikk helt fint til dette. Venter bare på at hogstmaskina skal gjøre seg ferdig- og tømmerbilen henter tømmerlegga nå..
 4. For flere år siden så jeg et bilde fra @Pederover der han inspiserte hogstfeltet. Dette er vel samme bilen? Så da tenkte jeg at jeg fikk ta et lignende bilde. Og inni her fant jeg ut at linken til diffsperra ikke ble justert godt nok etter clutchbytte
 5. Kjørte nødrep med tykkere slange og klemmer, skrudde til det ikke lakk mer. Men kunne tenke meg å fikse ordentlig. Ble så klumpete med to slangeklemmer av ukurant størrelse der. det ene røret som kommer til er plastspunnet stålrør og det videre opp til FBH er plast.
 6. Hei- noen som har opplevd lekkasje i skjøten på diesel-rør/slange frem til FBH? Lokalisert til press-skjøt rett bak dempertårn venstre fremme. Slik skjøt som på luftslangene. Noen som vet om denne er spesiell- eller om en sånn 6mm skjøt kan fungere her og? Event. Delenummer om den er spesiell..
 7. Fin bil! I Kålmården er det også fint- men nå har de erstattet safarien med gondoler ala skiheis. Litt synd.
 8. Om du googler feilkoden og legger til disco3.co.uk så henter den søk derfra. Finner at feilkoden er relatert til Høytrykkspumpe der..men kan jo være annet som gjør utslaget. Prøv å søk..
 9. Discoen har fått Oljeservice- og filter. Luftfilter, drivstoff-filter og dusja hele bilen med sau til slutt. Når dekslene var av under der.
 10. Er ikke dette inntaket til varmeapparatet som tar inn vann? Som ligger akkurat for langt ute i forhold til dekselet under frontruta. ? Tror en her har laget en oppfinnsom fiks på det.. Edit: fant den. http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/92632-motoms-disco-4/&do=findComment&comment=1006935
 11. Tenker også på slitasjevarsler.. den er ofte ikke til gjenbruk. Går ofte i stykker..
 12. Det der er nok det originale ledningsnettet. Som @YMK sier- sjekk sikring foran og.
 13. Blinklyset blinker litt fort- om du har LED-lys på hengeren uten motstand.
 14. Spenning i sokler? Er ikke disse litt utsatt for varme og blir sprø med årene? Mener mine ser litt- godt brukt ut..
×
×
 • Create New...