Jump to content
LRforum

jorgenht

LRF Society
 • Content Count

  1,705
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jorgenht

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

2,426 profile views
 1. Kan jo være fornuftig med et kit- om koblingene ikke går fra hverandre og slangene må klippes? Tror jeg bestilte til D3 på Island4x4. Men det er 2,5 år siden. Men skal du ha AMK så kjøper du vel bare det?
 2. Hvis du skal feilsøke kabelbrudd, så kan du jo måle fra EAS ECU som ligger bak sparkepanelet venstre side/førerside. Noen få skruer og bolter samt klips. Og ut til kontakten på sensor. El.skjema. Her finner du skjemaet. Lurt å ha noen tynne kobbertråder tilgjengelig når du skal pipe ut om det er helt eller ei. Pinnene på måleinstrumentet er ofte for tykke. Det er side 8 du bør lese på tror jeg. Der er høydesensorene nevnt.
 3. Etter å ha montert takteltet på D3’en forrige uke, har jeg lastet den til randen med alt man trenger og ikke trenger for et par netter i telt og hengekøyer. I 28gr C. Varmt.
 4. Noe info rundt dette? Ser de gamle bildene bare er hvite og selv sliter jeg med opplastning av bilder tatt med/ og via iPhone. Gjelder det fler her, eller bare meg?
 5. Hilser stadig på en 90 som er sort med rosa skjermer og div her i området. Idag og. Hvitt taktelt i hardshell. Hilser alltid tilbake. Trivelig. Noen her kanskje?
 6. Om man ikke vil lage selv har flatdog UK ferdig sett. Tok en skjermdump, men nå vil plutselig ikke forumet la meg laste opp fra iPhonen lenger..
 7. Har du tempføler så den kommer på automagisk? Her gikk jo tempføleren i stykker så den gamle viskosevifta ble satt på.
 8. Om du er mobil, så har kanskje EWS på lager for henting?
 9. Har forsvaret hatt disse? Tenker på lysbryteren til venstre for rattet. Eller var disse å få kjøpt flere steder..?
 10. Jeg synes vel ikke delebil er veien å gå? Her er masse som kan gjøres helt selv, med en god plan og gjennomføringsevne. Har du/dere en Landrover spesifikk diagnosetester? Iidtool eller lignende? Gir deg gjerne bedre informasjon. Også kan flere av alle feilene være følgefeil, at en komponent er defekt, og drar med seg flere på bussen. Trenger ikke bli helt utrolig dyrt, men litt koster det nok.
 11. Hva?! Alt vel med fører og eventuelle passasjerer?
 12. @Bjørn_C For alle fire hjørner har jeg gjerne brukt iidtool- først høyt opp, så under med støttebukker- for så å tappe ut lufta. Så henger den der.
 13. Pluss en på Nøytral. Sånn gjør jeg det i hvert fall.
 14. I utgangspunktet skal vel ikke den bolten strammes veldig? Kan https://www.verkter.no/fleksibel-forlengelse-bitsholder-dewalt-dt70621-qz.html?gclid=Cj0KCQjwlMaGBhD3ARIsAPvWd6j7mFcgv3iFjAlACDKBoT6a-1Ndthq_ixvMmwy_KWfTNi4LTcilKWgaAifsEALw_wcB og venstrebor gjøre nytten? Sammen med et kamera?
×
×
 • Create New...