Jump to content
LRforum

Jumar

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Jumar

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Randaberg
 • Interests
  Ymse fiske aktiviter, øl brygging, samt pålagte vaktmester tjenester inne og ute på egne eiendommer.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Randaberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gikk over alle kontakter, jordinger, relé osv, samt byttet batteri på fjernkontroll til sentral lås. Mistenker mest det siste, siden det var strøm, men ingen start. Dårlig batteri gjør vel at immobilizer slår inn, og hindrer start.
 2. Pleier stort sett å kjøre linje vedlikehold. Ting byttes etter alder og ikke tilstand. Det har vel spart meg for en del. Men noen jokere kommer jo med årene:-). Defenderen kjøpte jeg for et år siden, og der har det vært syndet litt, men den kommer seg Takker så mye for hjelp.
 3. Takker begge for svar. Man har jo en tendens til å tenke for komplisert, reler, alarm tull ol. Håper jeg kan komme med fasit. Bilen har jo rullet 8000km problem fritt, og disco 4 180000, så jeg har vel oddsene mot meg fremover :-).
 4. Ser dere svarer enten start motor el generelt dårlig kontakt. Alt er mørkt på bilen, og strømmen kom tilbake når jeg kun satt på laderen +- Polen ( uten at den var koblet til mht lading) kom et klikk, så et alt fint. Høyst sannsynlig dårlig kontakt, men litt rart at ved å kun koble til lader, så løste problemet seg. Vil en dårlig kontakt på starteren føre til « blackout»? har ny starter liggende, så hvis den kan gi slike symptomer, så får den vel byttes.
 5. Hei defenderen har begynt med noe merkelige symptomer. Den kan av og til være helt « død» dvs null strøm. Batterier ol er ok. Nå nyss sa kona at det ikke var liv i den. Mulig det hadde stått lys på, så jeg koblet til lader. Når laderen ble koblet på, kom plutselig strømmen tilbake. Har ingen start problemer eller andre problemer, når strømmen plutselig er tilbake. Noen som har tips?
 6. Hei, takker så mye for svar. Det er en 2002 modell, og har forstått av delene jeg bestilte at det er lager, låseblikk og 2 muttere. Så i teorien bør lageret kunne etterstrammes, hvis det da ikke slitt/ ødelagt, er det korrekt?
 7. Hei, dette har garantert vært oppe som tema før, og leste noen tråder på det. Forstår jeg det slik at det er mulig å etterstramme et hjullager på defenderen. Hadde tenkt å ta med poden til evje på treff, og Har en slark fremme v side. Nytt lager er bestilt, men kom jo ikke i tide.
 8. Jumar

  hjul mutrer

  Takker, muttrer bestilt.
 9. Jumar

  hjul mutrer

  Mutrer er vel det korrekte
 10. Jumar

  hjul mutrer

  Hei noen som har hjulmutrer til alu felger de vil selge, fortrinnsvis i Stavanger området.
 11. Hei jeg tar dem gjerne. Pris blir vi enige om. Bor i nabolaget ( Randaberg) sendte deg nr på pm, så send meld mht henting.
 12. Hei er det noen som har en tensioner/ reim strammer ( på godt norsk) liggende i Stavanger området. Kom meg hjem fra jobb uten reima, men det ser ut til løpehjulet har satt seg.
 13. Har laget denne løsningen bak i min dcpu. Setene er fra Peugeot 3008 siste 2 i en syv seter. Disse har eksakt samme mål som den orginale benken, og ved å lage en kurant ramme, så er de både til å ta ut lett, og vippe opp. Man får også laget ulike lagrings rom under. Det er kurant med 3 rader, selv om jeg har kun 2 seter. Nye seter i skinn betalte jeg 1000 kr for. Hele rammen er laget etter « bolt on» så ingen nye hull eller lignende er laget. Rammen er festet bak i eksisterende bolter til travers, og i eksisterende fester framme.
 14. Aut kasse filter disco 3 og mellom Aksel lager selges. Kom med bud. Kan sende
×
×
 • Create New...