Jump to content
LRforum

Ahok

LRF Society
 • Posts

  3,547
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mindcontroller.net/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Flateby, Enebakk

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Flateby, Enebakk

Recent Profile Visitors

4,124 profile views

Ahok's Achievements

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

 1. Har søkt og søkt - kun NRK. Hjemme på gårdsplassen så låt i alle fall disse kanalene bra, men på veien datt de ut hele tiden. Defekt antenneforsterker, kanskje?
 2. Oppdaterer denne med min erfaring så langt - og utfordring: Hadde også bare P4 og konkluderte med at jeg har DAB modul og ikke DAB+ modul. Oppgraderte så til DAB+ modul og får nå KUN NRK-kanalene (som jo er DAB+). Opplever dog meget dårlig mottak av signaler, og lurer videre på om antenna er det neste problemet. Noen som har oppgradert antenna? Er det forskjell på antenne for DAB og DAB+?
 3. Takk for gode svar! Da prøver jeg å resette reima og måler kompresjon. Noen gode guider for kompresjonstest?
 4. Gjenbruker denne tråden av praktiske årsaker. Vår Freelander 2 2009 diesel stoppet i fart (detaljer utover dette har jeg ikke da kona kjørte...). Feilsøking avdekket inntakt registerreim som satt forholdsvis stramt og fint, men plastikken rundt selve strammehjulet hadde gått i oppløsning og ble gjenfunnet i småbiter innenfor nederste registerreimdeksel. Bitene har antakelig kvernet mellom registerreim og tannhjul. Motor dreier helt fint, men har hoppet 8 tenner (!). Tipset jeg har fått av en mekaniker er å plukke av toppen og gjøre en vurdering av skadeomfanget. Håpet er da at toppen kan byttes/overhales og resten er OK. Hva ville dere gjort? Jeg har skrudd mye forskjellig, men aldri motor helt enkelt fordi jeg ikke har trengt det.
 5. Flott bil og historie! Min Serie 2a 1968 er også fra NTE.
 6. Litjkar´n har en startmotor som jeg tror har gjort sitt. Noen som har en i OK stand liggende?
 7. Dette er som alltid årets definitive høydepunkt for meg! Gleder meg vilt allerede!!!
 8. Fikk endelig somlet meg til å se denne! Mildt sagt imponerende Nærmere ekte vare kommer du ikke.
 9. Hei Rodgeir! Velkommen til forumet og glaskapen! D2 er i mine øyne noe av det mest optimale LR har produsert; sjarm, fremkommelighet og komfort i mengder. En ekte LR-klassiker! Jeg har hatt bilen i 15+ år og har fortsatt ikke lyst til å bytte den ut, for her er det vannvittig mange gode minner!
 10. Det tror jeg også! :)
 11. Årets siste hyttetur unnagjort, takket være den trofaste! Golfen hadde ikke levert på disse veiene... Noen hundre meter hjemmefra slo turtallssperre inn og den vil ikke gå over 60. Denne gangen var det ikke wastegate modulator, så da blir det litt videre feilsøking på standardfeilene når lysten kommer. Kom oss som vanlig helt hjem, så da er alt helt i orden.
 12. At nye Defender har vist seg polariserende blant entusiastene er det ingen tvil om. At Land Rover lagde en salgssuksess er det heller ikke tvil om. https://carsalesbase.com/europe-land-rover-defender/
×
×
 • Create New...