Jump to content
LRforum

JokerS30

LRF Society
 • Content Count

  6,966
 • Joined

 • Last visited

About JokerS30

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nittedal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nittedal

Recent Profile Visitors

6,183 profile views
 1. Er det noen som veit om det fortsatt er firma som lager kløtsjdisker i norge ? Har sett sånt fikset, med et spesielt " nedsenket " senter om noen skjønner hva jeg mener. Det var ikke så himla dyrt å få spesialklinket en kløtsjdisk...
 2. Oljefilterhuset kan du vel flytte hvor du vil, med passende slanger. Det lager de lett på TESS eller Hydrocand eller lignende sjappe. PS - spenstig prosjekt. Det er ikke ofte man ser sånne prosjekter lengre, så thumbs-up herfra!
 3. Jeg tar ned tanken på en 110" på omlag 20 minutter. Jeg er ikke kjent for å stresse når jeg jobber. Jekketralle er fint, 2 lecsblokker og en stabel 2x4" i passe lenger funker også fint.
 4. Innimellom hjelper jeg til litt å snekre på etpar X-type Jaguarer. Altså de som egentlig er basert på Ford Mondeo. Er det noen som veit hvor jeg får tak i deler til disse ? Trenger endel bolter osv, og dette har ikke Rimmmer og lignende sjapper. Kan jeg kanskje like godt bare kjøpe til Ford, er de så like ?
 5. Her ble det impulskjøpt en Rav4. Fikk den rasende billig, en eier siste 11 år, alt av servicer hos Toyota, og knapt hatt en feil i hele sitt liv. Vil påstå den er tilnærmet strøken, meget bra stand teknisk, og til en pris vi ikke kunne si nei til. Får bytte til BMW 3-serie når økonomien tillater det, det skal øvelseskjøres i endel måneder enda.
 6. Vi har tre sengeplasser i vår Fis. Generelt er camper på vanlige pickuper ganske trange. Er drt noen som veit hva en Fis koster idag? Vurderer delvis å selge vår etterhvert...
 7. Gulvet for en Defender 110 er vel rundt 100`, og for en 90 rundt 150 000kr. Det er for en kjørbar, godkjent bil, i noenlunde hel og komplett stand. Godtar du " hva som helst " i motorisering, og ikke må ha TD5, så er vel kanskje 110" prisen mulig å presse ned i rundt 80, om du har flaks. Det skal ikke veldig mye til før du får 130 000kr, en fersk PKK, og et utseende litt over en skrothaug, så er du der. Det er kjempeunderskudd på 90" i markedet, dette påvirker selvsagt prisene. Ut fra bildene er bilen langt fra den dårligste jeg har sett, så antydningene over på 150-170 000 er etter
 8. JokerS30

  Black Modular

  Noen som har et sett Black modular eller andre felger som bygger litt godt utover? Gjerne 5 stk Defender 110
 9. Det vet jeg ikke. Toyota og japser generelt, har aldri vektlagt sikkerhet spesielt høyt. Kanskje noe med trafikkmønster å gjøre? Tøffe små biler i alle fall.
 10. Celica er en tøff liten rakker, men omtrent like sikker som en handlevogn på Kiwi. Jeg er skeptisk til en bil der man havner i rullstol om man dulter borti et pinnsvin. Spesielt som førstebil til en uerfaren billist.
 11. SDCN på Face har utrolig bra med informasjon. Entusiastiske mennesker. Jeg har lest nok der, til at Subaru diesel er no-go. Jeg har vært borti biler som har hatt flere havarier. Da er det dyrt å spare 7 kroner pr mil.
×
×
 • Create New...