Jump to content
LRforum

Rescueswimmer

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Rescueswimmer

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Kongsberg

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Kongsberg

Recent Profile Visitors

600 profile views
 1. Bilen ligger nå ute på finn https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=164789652 ta gjerne kontakt ved spm. Mvh Erik Flesseberg
 2. Hei Skal selge min serie 3 bil. Rekkesekser med 2,6L. Forventes å snarlig bli EU godkjent. Bilder kommer og mer info kommer.
 3. Takk for svar Gaute. Har ringt deg tidligere og du har alltid svar. Skrudde ut akslingene og fant ikke noe fail. Dro av biffen og der manglet det litt tannhjul. Bestiller ny diff fra vestfold. Mvh Erik
 4. Hei Noen som kan hjelpe meg med hva som er galt. Har en 109 5 dørs fra 1977 6cyl 2,6L. Skulle bruke bremsene litt etter at bilen hadde stått en stund. Bremsa og ga gass samtidig. Plutselig kommer det en ulyd. Nå har bilen stått i flere år pga dårlig tid, endelig var det tid for meg og guttungen på 9 til å se på bilen. Nå trodde jeg ulyden satt i stikkakslingen. Når jeg har skrudd av det utenfor bremsene og dreier på akslingen, virker det som om det kommer en ulyd fra diffen. Er det mye jobb å bytte ut den og evt er det da lurt å ta av hele akslingen? Takker fo
 5. Har mange spørmål men få svar. Har havnet i uføre å kjøpt meg en 2,6L, måtte ha plass til alle 2 (snart 3) barna da jeg er eier av en X-mil også. Kona mente det ville være lurt å kjøpe en LR som fikk plass til alle sammen. Som sagt så gjort. Bilen er fin i plater etc. Men hopper ut av 2 gir, samt noen lyder ellers. Det sitter en rekke sekser i bilen og ettersom denne er litt krevende etter hva jeg forstår har jeg noen spm om den også. X-mil fant jeg rusthull i bakre travers og da blir spm om denne skal kanibaliseres og brukes i den nye. Spm 1 Passer sivil girkasse på X-milen inn i
 6. Hei er bilen fortsatt til salgs?
 7. Hvor får man kjøpt pakning til tankvelgeren? Er det vanskelig å fikse pakningen?
 8. Hei igjen Takk for alle svar. Som fjelljenta skriver så var det luft bak pumpa som var kilden til problemet. Fant lekasje på tankvelgeren. Kobla slange direkte på fremre tank og bensina kom opp i glasset etter et par pump.
 9. Hvorfor Biltema slanger? Biter de?
 10. Hei Har en ex-mil som jeg ikke blir klok på!? Kommer ikke bensin frem til forgasser har prøvd hånpumpa men kom fortsatt ikke bensin frem. Ergo trodde jeg det var pumpa som var gåen! Pumpa er bytta men kommer fortsatt ikke bensin frem til pumpa. Noen her inne som har noe forslag hva som kan være galt? Vippebryteren til tanken står sef ikke i mellomstilling! Løsninger mottas med takk.!
 11. Hei Har en x-mil som hadde noe av det samme problemet som du har. Fant ut at det var bensin slangen i plast som lakk bensin slik at motoren ikke fikk nokk suppe. Bytta også forgasser. Brummer og går fint nå.
 12. Lys til Xmil Noen som kjenner til gode rimelige lys til xmil. Har sett på de fra Biltema som er 5 3/4 tommer. Men de passer jo ikke. De er altfor små, er det noen som kjenner dimmen påmfronlysene på xmil? Hilsen en som skal til NAF i morgen for etterkontroll av en gammel kriger.
 13. Hei Må bytte Bremserør på en x-mil. Noen som har forslag til rør jeg kan bruke? Har hørt noe om rør og tang en får kjøpt på Biltema. Noen som har erfaring?
 14. Hvilken tilstand er fjærene i? er Intresert
×
×
 • Create New...