Jump to content

Alb

Members
 • Posts

  299
 • Joined

Everything posted by Alb

 1. Alb

  Tak

  Hvor mye jobb er det å demontere tak på en 90? Hvor lang tid bør en regne? Noen spesielt å tenke på underveis?
 2. Ja Ikke så lyst å bytte bort den gamle desv, men kunne tenkt meg en låsbar i tillegg. Vært innom de mest aktuelle nettbutikkene uten å finne.
 3. Hvor tanken er kan jeg ikke svare på, da må jeg sjekke. Men det er den store gamle typen lokk i metall.
 4. Følger opp denne igjen. Noen som har sett låsbare tanklokk til Ninety/OneTen? Har lett litt, men finner ikke.
 5. Fikk scannet min hos Billakkspesialisten da jeg kjøpte spray til skjermer. Scanneren traff ikke helt, men fant noe som ble bra ut fra fargeprøver.
 6. Den gikk i hvert fall på, men må limes.
 7. Ivory/Chamonix white ser ut til å ligne på min bil og. Hører gjerne hvis du finner noen fargekode
 8. Imponerende, tusen takk! Bare si fra når det passer best for deg du, 92015337.
 9. Det var veldig raust av deg. Jeg har null peiling på 3D printing. Bor på Majorstua, møter deg gjerne hvis du vil prøve
 10. Ja, den hadde tidligere tynne spylere som på seriebil.
 11. To spylere, én har falt av. Sjekket bilder på nett og det ser ut som tidlige Ninety hadde to spylere, og senere én. Originalt tynnere spylere med én dyse hver ser det ut som. Og ja en viskerarm falt av, skal feste den.
 12. Vet ikke, men min har to
 13. Hvis noen har liggende Bremselys LED 1 stk Spylerdyse foran 1-2 stk
 14. Fikk ordna det. Vinduet stoppet pga bulk i dør som måtte bankes ut. Innvendig dørmekanisme dro ikke spak langt nok for å åpne dørlås, fikk modifisert med noen skiver på håndtaksmekanismen så den trekker tidligere i spaken. Fjæren har jeg ikke satt på igjen, da jeg prøvde trakk den bare håndtaket i permenent i åpen stilling, så noe har jeg gjort feil. Men det fungerer fint uten fjær og med skiver, så jeg bare droppet den. Har ikke funnet noen video som viser hvordan dette skal fungere og gidder ikke åpne andre dør for å finne ut, men hvis noen har link til video eller forklaring post gjerne. Låsesylinder på bakdør ser ut til å være knukket. Den fungerer med nøkkelen og låser opp/igjen, men er helt løs og kan trekkes ut med to fingre. Litt redd den skal dette ut under kjøring. Må jeg demontere alt på bakdør for å få ut biten som sitter igjen og montere ny sylinder? Eller er det bare å dytte den gamle inn med litt epoxylim på tuppen?
 15. Alb

  Seter

  De er ikke mine. Fra en bil som er til salgs. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=326137856
 16. Alb

  Seter

  Det ante meg. Fine.
 17. Alb

  Seter

  Kjøper gjerne hvis noen har seter tilsvarende disse.
 18. Kun dykkerflasker. Funker det? Må vel ha litt koblinger i så fall.
 19. Tipptopp 👌
 20. Ok. Hva er anbefalt verktøy og slipemetode? Stålbørste og vinkelsliper med slipeskive? Har ikke sandblåsingsutstyr.
 21. Ok 👍 Sveise kan jeg ikke, det må jeg få noen til å gjøre.
 22. Legger inn noen flere spørsmål når jeg først er i gang Det drypper flere steder fra girkasse og fordelerkasse. Er det grunn til bekymring eller vanlig? Ser også at det ikke er helt tett fra bakre diff. Er det ok/vanlig? Leste at olje bør skiftes på differ og transfer annet hvert år, stemmer det sånn ca? Hvor ofte bør swivel housing olje byttes?
 23. Legger til noen flere bilder av ramma. Bør det verste pusses og lakkes, eller er det ok å smøre med saueolje som det er?
×
×
 • Create New...