Gå til innhold

Admiral

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

1 959 profilvisninger

Admiral sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Bare et lite tips - du linket til RHD versjonen, de har og LHD - bare så ingen trykker kjøp uten å legge merke til det. Ellers ligner de mine, men de stod på bilen da jeg kjøpte den så ikke sikker. For øvrig strålende fornøyd med LED hovedlys
  2. Ingenting å si på prisen på denne. Ser jo ut den er godt fulgt opp og behandlet. Forhandlere vil prise den opp ganske kraftig, selv om markedet for "menneskebiler" er dødt om dagen. Her bør folk som er i tenkeboksen følge med!
  3. Takk - nå har "guttungen" funnet ut at de vil ha automat... så da fortsetter jakten!
  4. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=302505359 Noen tips til hva: "problem med 4 wheel draive. kobler inn og ut selv. her prøvde å vise en mekanikk. men vet ikke hva er problem. må inn til landrover for å finne ut problem." kan være?
  5. Fulgte med noen Cooper Discoverer M+S piggdekk med Defenderen jeg nylig kjøpte. De er fra 2011, de er lagret riktig og neppe kjørt med så masse mønster og alle piggene sitter i, men brukes på eget ansvar. Tas av felgene 2-3 mai og blir deretter kastet om ikke solgt - åpen for bud… https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=301003107 Har også noen nesten like gamle Goodyear Wrangler MT/R i 235/85/16 med bra med mønster som også kan selges. De står på originale Boost felger som er tenkt beholdt, men kan vurdere bud på de komplett. Kan sende bilder, men får det ikke til her på forumet…
  6. Hva med disse? Ikke mine, bare så de tilfeldigvis på Finn. Nesten riktig dim... litt raft å kjøre staggered på Defender da... https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=298796012
  7. Jeg hadde akkurat "ikke samme problem", men litt beslektet. Manglet nøkkel til låseboltene. Jeg fant noen gamle hjulbolter fra en menneskebil som passet inni hullet og sveiset de fast. To av de løsnet så måtte gjøre det igjen, men fikk de ut til slutt. Ser ut som hullet i din bolt er omtrent samme dim. Dette er vel omtrent Forslag 1 fra WildRover over. Var litt redd for å ødelegge felgen pga varme, men gikk fint.
  8. Jeg sveiser ikke, men det gjør poden så låsemuttere er nå historie! To av de satt godt, men fikk de ut til slutt. Hadde noen gamle hjulmuttere som ikke var helt ødelagt så nå er det på stell. Takk igjen for tips og hjelp. Dette er som nevnt en HCPU som jeg synes rett og slett er kul (jeg vet, smaken er som baken), men stor kjørekomfort har den ikke. Nå er ikke dette min først Defender og jeg var forberedt, men det er liten plass bak rattet. Tenker å bytte ratt etter hvert, men egentlig så er de standard Defender setene ganske «store» så begynte å tenke etter om det ikke finnes noen seter som bygger litt mindre… Googlet «tynne seter» og opp spratt BMW i3 seter som et alternativ. Kona har jo en slik så måtte ut og sjekke. En ikke veldig vitenskapelig måling tilsier at setene til i3 er litt lenger i sitteputa, men ganske mye tynnere i ryggen. Dette skulle bety at man kan få setene ganske mye lenger bakover som skulle gi ganske mye bedre sittestilling…. Festeskinnene er litt smalere i i3, men det må kunne ordnes. En fordel er jo også at disse bilene kondemneres så for de har fått en ripe i støtfangeren så det ser ut som det er god tilgang og fornuftige priser på de. Noen som har testet dette før jeg skrur ut konas og prøver? Er det forresten noen måte å legge ut bilder fra iPhone/iPad på forumet?
  9. Det er ikke helt utenkelig at den kan passe, men min bolt har to dype og en veldig grunn «pinne». Vil anta at alle må ha riktig avstand og dybde for å funke. Veldig trivelig verksmester fra Insignia ringte tilbake og beklaget, men de har ikke sett med slike og de går fra A til W så skal ha litt flaks for å treffe. Jeg skal prøve å finne en 25mm pipe (24 er for liten og 27for stor) og se om det går. Alternativt så har Thansen noe avtrekker greier som skal prøves. Fortsettelse følger!
  10. Jeg har ingen planer om å beholde låseboltene, men må jo få de av... Det ser ut som det kan være kode "J" stemplet inn i de - er det noen som har en slik som jeg kan få prøve/låne? Mitt lokale LR verksted, Insignia, kunne ikke hjelpe meg, men jeg kunne få time til hjulskift. Glemte å spørre til hvilken pris, men om de tar de vanlige kr 2700 + mva i timen så står jeg over...
  11. Har akkurat hentet nykjøpt 2012 Defender 110 HCPU som bestod de 650km hjem med glans. Eneste var at de 11 år gamle Goodyear dekkene bråker noe infernalsk! Må derfor ha nye sommerdekk og har vel landet på BFG som mange andre. Tar gjerne imot kjøpstips og erfaringer. Så til utfordringen - det mangler nøkkel til låseboltene. Sjekket boka og det stod ikke noe nr eller kode der det skulle stått. Ringte Hellestø hvor den var kjøpt ny og de hadde ikke noe info å bidra med. De anbefalte å sveise på en mutter og kaste de som jo er et alternativ. Han sa det kunne hende det står en bokstav på boltene og det KAN hende det gjør det, men veldig usikker på om det er en C eller J... Noen som har vært borti det samme og har noen tips?
  12. Guttungen ser omsider behov for (egen) bil og jeg forsøker å lure han vekk fra sjarmløse østenbiler. Har foret han med Freelander 2 omtaler og Finn annonser som faktisk virker å ha fungert! Noen spesielle tips til hva man skal se etter og eventuelt styre unna? Ser de sliter med rust i hjulbuene og gåen haldex er stadig nevnt - noen som kan si ca kost på skifte eventuelt om det er overkommelig for en legmann? Ellers skjønner jeg at regulær service og pleie er lurt, men det gjelder vel alle biler. Han er ikke spesielt flink til å skru og selv om jeg gjerne skulle skrytt på meg mer så kan jeg strekke meg til å fikse litt bremser og enklere greier. Har en annen sønn som sveiser og youtuber så sammen skal vi nok kunne gjøre litt. Denne kom akkurat ut og hadde den vært litt nærmere ville den blitt kikket på: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=295090420 Hvis noen her inne har en til overs så er det selvfølgelig interessant!
  13. Deler bestilt for omtrent halve prisen av her på berget, ankom på noen dager. Thorleif Aas Bilklima monterte dagen etter jeg bekreftet delene var på plass. Veldig hyggelige og hjelpsomme. Rørende rimelig ble det dog ikke. 4 timers arbeid (inkl første feilsøking), div tester, gass, sporstoff og miljøavgift kom på drøyt 11k. Totalt nesten 20k, er vel mer enn AC kostet da den var ny, får håpe det blir mange varme dager i sommer!
  14. 8" ekstralys, 100w halogen Kan brukes med eller uten "gitteret" https://www.lrdirect.com/da4088w-supplied-by-britpart-branded-wipac Selges til kost kr 1250 da de ble for store for mitt bruk. Kjøpt og mottatt denne uken så kan sikkert sende tilbake, men.... Holder til i Oslo, vil helst ikke sende, men kan ta med i retning Arendal til helgen.
  15. Admiral

    Puma aircon

    Har en 2013 Defender Puma 2.2 hvor AC ikke virker. Fikk høre at den var tom for gass sist på verksted. De hadde ikke gass med sporstoff, men kostet ikke allverden å fylle på for å se hvor lenge det fungerte. Fikk jo ikke testet før vi fikk litt varme i været, men AC har ingen effekt. Leverte bilen hos Thorleif Aas Bilklima som trykksatte og ikke kunne finne noen lekkasje...men sa at kondenser/radiator (LR025985) er gåen så vi må begynne der. Deres leverandør kunne ikke levere. Jeg kikket litt på den selv og ser jo hva de mener... EWS kan heller ikke levere (Bearmach utsolgt). Naboen i Lier skal ha snøtt kr 15000 for radiator og filter (ca kr2000), omtrent samme som Motorpool (for OEM)... Finner noen alternativer i UK (Britpart/Allmakes) til omtrent halve prisen og fra Autodoc noe de kaller NRF kvalitet (OEM) til ca kr 2000 for radiator som jo er veldig mye rimeligere, men ble brått litt usikker. Ofte så er jo det som virker for godt til å være sant, faktisk akkurat det.... Jobben og gassen koster jo en del så vil nødig måtte gjøre dette igjen om kort tid. Noen tips?
×
×
  • Opprett ny...