Jump to content
LRforum

Mr V

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Mr V

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Tinn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tinn

Recent Profile Visitors

494 profile views
 1. Hei! Sikkerhetsbelte til passasjerside forran ønskes kjøpt. Må være i god stand. Boss til motolita ratt, 48 splines står også på ønskelisten om noen har liggende. Mvh Håkon
 2. Hei! 48 spline boss til MotoLita ratt ønskes kjøpt. (Skal stå i Defender) Har isåfall da et MotoLita B25, 36 spline boss til overs. Mvh Håkon
 3. Hei! Er det noen som har en pokal, høyre side til Defender 04 mod til overs. Kan godt være brukt, men bør være i god stand. Mvh Håkon
 4. Hei! Høyre belte forran og begge sider bak ønskes kjøpt til Defender 110 DCPU. Mvh Håkon
 5. Hei. Jeg er på utkikk etter vinsjfanger som passer til soft A-bar, trenger ikke være strøken. Chequer plate til panser. (Td5) 48 splines Boss til Moto-lita ratt. (Kan evt byttes i 36 splines boss) Send gjerne PM.
 6. Hei! Komplett høyere forskjerm til 04 Defender ønskes kjøpt.(front,topp,side og org lakert breder) Ikke innerskjerm, deksler lys osv. Mvh Håkon
 7. Min kode er fire tall. Fikk skaffa den fra England, å det skulle visst nok være EKA til rett bil. Men man kan jo undres..
 8. Takk for svar. Jeg fulgte tilsvarende fremgangs måte som over når jeg brukte EKA koden. Jeg skal prøve å ta av batteri polen en stund, å prøve på nytt. Hva som er årsaken burde kansje dukke opp med diagnose? Hadde jeg bare fått start hadde ting blitt litt enkler, da kunne jeg forflytta meg til noen som kunne feilsøkt. Enklere det enn å måtte dra folk langt utpå bøgda!;)
 9. Er det alternativer som gjør at man kan gjøre feil?
 10. Det er kansje smart å prøve uten batteri ja. Jeg skal prøve det. Jeg trodde EKA skrudde av alarm og startsperre, så det skulle gå å starte. Men meget muligt jeg tar feil der.
 11. Hei! Jeg har nok en gang en Disco2 som blir stående å snø ned. Det har seg sånn at nøkkel m/fjernkontroll fikk seg et bad i jula. Etter en runde med tørk fungerte den tidvis ok en periode, men så var det slutt. Nå får jeg ikke kontakt med bilen i det hele tatt. Har også prøvd sett nr to, men heller ingen respons . Alarmen går hver gang nøkkel blir satt i tenninga, å selvsagt ingen start. Har prøvd med EKA kode, uten resultat. Noen forslag? Evt noen med diagnose saker i nærheten av Tinn, Telemark.
 12. Noen som vet hvordan jeg får flytta denna til discovery forum?;)
 13. Hei! Jeg har en nok en gang en Disco2 som blir stående å snø ned, antagelig pga en bagatell. Det har seg sånn at nøkkel m/fjernkontroll fikk seg et lite bad i jula. Alt ble tatt fra hverandre å tørket. Det fungerte ok en stund så var det slutt. Nå får jeg ikke kontakt med bil i det hele tatt. Har også prøvd nøkkel sett nr to, ikke kontakt med det heller. Alarmen går hver gang nøkkel blir satt i tenninga. Har også prøvd med EKA kode, nada respons. Forslag? Evt noen med diagnose i nærheten av Tinn, Telemark?
×
×
 • Create New...