Jump to content
LRforum

Baklengs

LRF Society
 • Content Count

  1,067
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About Baklengs

 • Rank
  Entusiast

Contact Methods

 • MSN
  esjolie@me.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandvika

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sandvika

Recent Profile Visitors

1,790 profile views
 1. Hehe, supert! Takker og bukker
 2. Trenger litt oversettelseshjelp For bestilling fra england etter pkk: Styremekanismens tilstand: Kule indre begge sider 1 aksel, indre endeledd begge sider Drivverk: for stor slitasje på drivakselens lagre, midtre, mellomakselopplagring anyone?
 3. Har en bekjent som har en bakaksel og fjærer til en serie 1 (fra en 1956 mod) liggende. Ønsker en tusenlapp for dette samlet. Gi beskjed her så setter jeg dere i kontakt.
 4. https://www.roverparts.com/resources/videos/brake-light-switch-lr3/
 5. Jeg hadde akkurat samme feilmeldinger på min, da var det bremselysbryteren som var synderen da denne går i samme krets som hdc, transmisson og suspension. Billig og rask fiks.
 6. Noen som har noe kunnskap om denne? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=163219464
 7. Takk for tilbakemelding Rolf. Da fortsetter jeg søket etter en ny gårdskamerat
 8. Holgers traktormuseum utenfor Overkalix
 9. Hehe, noe bred definisjon av nabolag ja, tar den Du får bare si fra hva du ender opp med så tar jeg det derfra.
 10. Har ikke rukket å omsette for 50.000,- så momsplikten har ikke slått til enda, men den kommer før året er omme. Den står jo i nabolaget ditt så skal ikke stå i veien for et eventuellt kjøp for din del. Hvis du skal se på den imorgen og ender opp med å ikke kjøpe den, kunne du sendt meg en melding med en liten vurdering av tilstanden?
 11. Liker direkte tilbakemeldinger. Takk Rolf Zetor har flere nevnt som driftsikre saker og i dag dukket denne opp: https://www.finn.no/b2b/agriculturetractor/ad.html?finnkode=153886437
 12. Gode innspill! Hva tenker folket om disse to? https://www.finn.no/b2b/agriculturetractor/ad.html?finnkode=153484418 Dette er jo 6640 som Radovan ikke kan få fullrost nok. Vet ikke hva som defineres som lavt timeantall, men var ikke avskrekkende mye på denne i forhold til mye annet. https://www.finn.no/b2b/agriculturetractor/ad.html?finnkode=151965436
 13. JD så lovende ut og meget sympatisk priset. Unimog hadde vært helt kanon og lett stått øverst på listen hvis den hadde kommet med frontlaster!
×
×
 • Create New...