Jump to content
LRforum

jegerbombom

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Brønnøy

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Brønnøy

jegerbombom's Achievements

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Fikk du noe løsning på problemet ditt? Samboern har kjøpt seg en 2012 evoque der det bare er p4 på dab radioen, p4 er en av di svake (sendestyrke) kanalene så jeg skjønner ikke hvorfor ikke Nrk kanalene og resterende av kanalene (p5 p6 osv) ikke kommer inn. Opplever ikke mottatt sending av p4 som dårligere enn i andre biler så jeg ser bort fra kabelbrudd og heller mere mot at det kanskje er noen innstillinger jeg ikke finner ut av.
  2. Hvor finner jeg event. delefilteret og hvordan feilsøke det?
  3. Kan kanskje hjelpe litt med problem 1. Sjekk om det kan være dette. På samboerens freelander 05mod så gikk gummiopphenget rundt opphengslagrene på mellomakslingen i stykker og lagrene ble liggende mot opphengsbøylen som lageret står i og romlett/vibrerte ved pådrag og høy fart. Løste det på følgende ReodorFelgen måten ved å ta gummi stropper fra gammelt Thule skistativ og kappet i 3cm lengder og presset inn ca 15stk med nebbtang mellom hvert lager og bøyle slik at lagret igjen ble sentrert i opphengsbøylen og limet dem fast med sikafleks. Kjører nå på tredje sesongen med denne nødløsningen, fungerer utmerket og det vil ikke bli byttet før selve lageret havarerer.
  4. Automat eller manuell gir? Må clutch pedal holdes inne (startsperre) når den skal startes? Hvis så, mulig bryterfeil på startsperren, bryterfeil girhendel automatgir når den står i Park. Har også ofte vært bortig at styrestrøm til innslaget på startmotor har ramlet av, liten ledning/kabelsko ved siden av to tykke kabler på startmotor. Også mulig som svaret ovenfor å tyvkoble starter med å sette strøm direkte på innslaget.
  5. 39 stykker har sett på tråden, men ingen som har kommet med noe forslag. Virkelig ingen ideer eller forslag?
  6. Samboeren har en freelander 2005mod 2.0 diesel automatgir der det er en radio med cd`veksler i dashboardet med en parrot bluetooth enhet. Nå har det seg slik at det plutselig bare er lyd i diskant og subwoofer, det er diskant i alle høytalere men mellomtonene er borte. Det er litt utenfor mitt fagfelt å rote for mye med moderne elektronikk så jeg lurer på om det er noen her som har vært utsatt for det samme. For meg selv så tenker jeg på om det kan være en sikring noested eller om det er en forsterker montert noe sted som jeg ikke har funnet. Har prøvd å koble fra parrotèn men det ble ikke noe mere lyd av det. Mulig at høytalerne er sprengt men synes det er merkelig at alle skulle gjøre det samtidig. Så er det også slik at bryterpanelet i sjåførdøren har mistet lys og betjening av venstre forvindu og sentrallåsen er borte, men sentrallåsen fungerer på fjernkontrollen og pasasjerdøren og de tre resterende vinduene lar seg betjene fra bryterpanelet. Regner med at det er ledningsbrudd mellom karroseri og dør og lurer på om det finnes ny kabel å få kjøpt. Siden det er en kabel kontakt i karoseriet rett innenfor døren i karosseriet så hadde det vært veldig snedig å fått kjøpt en ny kabel. Plugg and play. Dette ble noen linjer fra en ny bruker av dette forumet og jeg håper det er noen som har noen vettuge råd å komme med så jeg får luket ut disse irriterende feilene Takk for kommende svar og råd. Hilsen Frank.
×
×
  • Create New...