Jump to content
LRforum

yarnslayer

LRF Society
 • Content Count

  1,797
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About yarnslayer

 • Rank
  Entusiast & snakkesalig

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Aremark

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aremark

Recent Profile Visitors

2,809 profile views
 1. ... og det er også et par campinger her nede om ungene skulle ønske seg noen andre enn pappa å plage. Sandstrender finnes også i omegn.
 2. Den gamle lukeåpneren hadde nok gnagd litt før den ble bytta, så nå har freelanderen utviklet noen rustbærer på bakluka . Er det noen som har tips om firma/personer som gjør den typen jobber i Haldensområdet(Ørje-Aremark-Halden-Sarp-Rakkestad)?
 3. Ikke om du ringer og avtaler også? Mange har folk på jobb på bakrommet og med avtaler om leveranse/henting så ordnes mye likevel. Vi er liksom litt tilbake til "bestille og handle over disk", har jeg på følelsen av for de som er så antikke at de har opplevd den typen butikk.
 4. Nå, hvorfor fikk dette meg til å tenke på statskassa og D5'en? Nuvel - back to Niva. "Makrellcab" var nytt for meg, men treffende. Niva har jeg bare sett på avstand. Lada - av annen type, tror jeg men vet ikke hvilken (1200???) - har jeg iallfall prøvesittet. Den var kommunistbeige. Akkurat samme farge som "støvkappene" fra samme tid.
 5. Du får trøste deg med at vi tross alt er en smal elite som kjører biler som det er verdt å holde på veien så lenge at man får lov til å oppleve sånt. (Har gløttet litt etter "ny" bil halvannet år snart, men slår meg mer og mer til ro med at så lenge bilen ruller blir den nok ikke byttet.) "Aldri helt god, sjelden veldig feil".' Så i dag nektet den å starte på den vanlige FOB'en... men spiste og startet på reserveFOB'en. Under stopp og FOB-bytte halvveis på vei til jobb så lot Mr Free som ingenting hadde skjedd ... De kan å holde eierne på tå hev iallfall. Siste langkjøring
 6. Kondolerer. Hos oss dukket det opp stadig hyppigere og rens av den nevnte koblingen hjalp dessverre ikke i lengden. Finlesing av verkstedmanual gjorde oss mer og mer sikre på at det var en slitt solenoide. Dessverre fant vi ikke at den var mulig å bytte kun denne delen (som er integrert nede ved bunnen av gearspaken), så det ble TC på Liertoppen som fikk jobben. De byttet da hele LR006964. Jobb (halv dag) og deler kom på 9k i april i fjor. Har ikke hatt et fnugg av dette problemet siden da. I følge denne https://lrparts.ru/katalog/freelander-2/6-speed-manual-m66p-3/pereklyuche
 7. Sliteren har vært på tur og hentet parkett til stue/kjøkken og listverk. Markerte seg med et par rykk igjen på veien bort, på veien tilbake var alt glemt.
 8. Og om ikke riskokeren allerede er tett så har jernia ulike limtyper som kan fungere. Noen her i huset hadde en mental brainfart og forsøkte å kjøre et høyanglokk i mikroen... "bakeliitt" tåler det dårlig når skruene blir glohete på millisekunder. Det ble limt og har vært i oppvaskmaskin gjentatte ganger siden. Tokomponentlim, Limet brukt var locktite power epoxy extra time (60 min settetid og 24t herdetid). Man spiser ikke av utsiden av lokket, men jeg vil uansett tro at alt av skadelige greier i vesentlige mengder forsvinner etter et par runder i oppvaskmaskinen...
 9. Og siden har ingen merket noe til det problemet ... Men vedkommende som spurte om glødeplugger til FL2 skulle jeg gjerne ha tatt en prat med. Med en ClueBy4 .... i et mørkt smug, om jeg så må bygge det her i Aremark. Mr Free har lange ører og hoster p.t. igang på ... tre. (ELNS.)
 10. Ebaytreffene er ikke noe tess? https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313&_nkw=+Hollow-shaft+Gear+motor+Kenta+K9117057%2C+2RPM&_sacat=0 Scampages: har du blitt snytt via et kredittkort så bruk mulighetene der iallfall...
 11. Om du spør i denne tråden http://www.lrforum.com/forum/index.php?/topic/72561-hvem-kan-kjøre-diagnose-på-freelander/page/2/#comments så vil sannsynligvis de fleste som har deltatt i den tråden få en melding. Kanskje noen er operative og i nærheten.
 12. https://www.fixya.com/cars/t20223574-f4_error_freelander_drives_slow https://www.answers.com/Q/What_is_code_f4_means_on_freelander https://www.fixya.com/cars/t12815915-freelander_f4_problem https://www.aulro.com/afvb/freelander-1-a/247725-td4-transmission-f4-error-code.html De første treffene fra søk. Ser ut som at det er kode for et generelt gearkasseproblem og bør utdypes med feilkodeleser. (Men at det kan lønne seg å gå over sikringene ... for å sjekke for banale feil først? )
 13. Jupp, DET var frihjulet, det. Byttet på 138 000 i 2016. Ikke visste jeg at det "var dynamoen".
 14. Takk. J&S byttet noe for mange år siden på grunn av tomgangsrasling. Husker ikke delenavnet, men skal se om jeg finner ut av det. Det var et ??-hjul og strammer...
 15. Alle burde nå ha skjønt at engelske biler er flokkdyr.... ....
×
×
 • Create New...