Jump to content
LRforum

Tjomis

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

856 profile views

Tjomis's Achievements

Medlem

Medlem (2/7)

 1. Takk for svar. Plass har jeg selvfølgelig ikke tenkt på det kan jo bli ett problem om ikke jeg kjører den i offroad. Hm, jeg kjører meg fast ett par ganger i sesongen på en kyravei ned til hytten. Har nabo med traktor. Men må ha en løsning som jeg klarer meg selv. Noen andre tips om ikke kjetting er tingen på snø og til tider is?
 2. Hei, Noen som har erfaringer med kjetting og hvor man kan bestille? Trenger til dekkstørrelse 285/60R18.
 3. Hei, er det noen som har handlet i denne butikken nylig? Bestilte uten å sjekke med butikken og nå er det vanskelig å spore noe kontakt til dem. Er de fortsatt operative? Er det noen som har noe telefonummer som kan brukes?
 4. Hei, haster ikke. Ja, Planen er å bytte bunnpanne og filter samtidig. mvh thomas
 5. Er det noen som kan ta på seg en jobb med å skifte olje på en automatkasse til en Discovery 3 2006 modell? har «lugging» på 3 gir og håper at ett oljeskift kan være løsningen. Må være i Hordaland, helst i nærhet til Bergen.
 6. Takk for svar Palerik og Discoverer:) Da skal jeg hjem og kose meg med følgende oppdateringsnacks i helgen: - Aktivering av klokke i Dashbord - Setting av 3 blink på blinklys - Webastor tuller litt så den skal jeg prøve å resette - plotting av rute under kjøring - Jeg opplever av og til at min "handsfree" enhet roter og jeg må taste inn kode, selv om jeg kan denne utenat nå så prøver jeg en re-sett av denne Ryggelys på med ekstra knapp?? Hm... Som i follow me home funksjon? Om det er flere snacks så er det bare å komme med tips på hva som kan tilføres som add-on med IID tool:)
 7. Ikke boble men har en Fiat 600 som jeg vurderer salg på om du er interessert:)
 8. Tjomis

  Landrover Disco 3

 9. Hei, Jeg har nylig fått min IID tool med Bluetooth og kjøpte den egentlig i forbindelse med utskifting av Hitachi kompressor til AMK kompressor for å lese, slette feilkoder og oppdatering av kompressor. Men hva annet kan jeg bruke dette utstyret til? Bilen er en Disco 3 V6, 2006 -Jeg har også blanket ERG systemet mekanisk og lurer på om jeg trenger/kan gjøre noen endringer med IID toolen? - Kan jeg få noen nye funksjoner ved GPS/ Offroad skjerm i konsoll?, Kompasset mitt mangler blant annet i offroad delen, går det ann å slå denne på? Takker for svar:)
 10. Hei, Har en Discovery 3, 2006 TDV6 og har en lekasje på ene dysen, nærmere bestemt Dyse No.4 Er det noen som har en guide på utskift av denne dysen? om den evt kan overhales/sendes til trykktesting? Takker. Mvh Thomas Svendsen
 11. Hei, Har fått en smørbrøliste av reprasjoner som må gjennomføres på min Disco 3, 2006 modell. Blant annet så inneholder denne dynamostrammer. Er det noen som vet hvor denne ligger? hvordan denne ser ut? gjerne en beskrivelse over hvordan denne skiftes? og hvor jeg kan få tak i denne? Takker for svar .
 12. Hei Landreas, Takker, jeg har allerede meldt min interesse på den tråden. Men hører også om det er noen andre muligheter for å få skaffet seg ett telt og en grind.
 13. Ønsker å kjøpe Taktelt og takgrind til Disco 3. Trenger ikke å kjøpe dette samlet. Noen som ønsker å selge?
 14. Hei, det er godt mulig at jeg også ønsker å være med på dette. Men vet du om teltet er delt i to rom?
 15. Geir, Er det denne specken du mener? : Ford spec WSS-M2C-913B or C, Fant den på en Britisk side, men er litt usikker på om det kan tas for god fisk
×
×
 • Create New...