Jump to content
LRforum

aok

LRF Society
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About aok

 • Rank
  Maskinoperatør

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brekstad, Trøndelag
 • Interests
  Alt for mye...

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Brekstad, Ørland

Recent Profile Visitors

1,485 profile views
 1. Da er service gjennomført, inkludert dieselfilteret. Renset også MAP-sensoren. Den var «gjørmete». Går godt nå. Mulig det er noe jeg innbiller meg, men jeg synes den responderer litt bedre nå. målte fueltrykket før bytte av dieselfilteret. Lå da noe ujevnt mellom 21-25.000. Kom opp til 30.000 når det ble gasset på. Etter byttet ligger den jevnt på 30.000. Var nok tett..
 2. Ringen er sluttet... Guttungen er ute å kjører Discoen, og får motorlampe, kun tomgang og suspension fail. Får ikke tak i meg, men jeg har jo lært han noe - så han stopper og starter motoren, lampa slukker, og han kommer seg hjem uten problemer. Jeg leser ut feilkode P2290, og googler symptomene - og hvor kommer jeg da? Jo til min egen link om samme problem i 2013 Bilen trenger en service, dieselfilter og skal rense MAP samtidig. Håper det fikser problemet. Kjekt med VBF, spesielt når egen hukommelse svikter
 3. Jobben utført. Enkelt Varmet først kransen med butan-brenneren, og fikk slått den av svinghjulet, som på YouTube-filmen. La svinghjulet i fryseren over natta (etter å ha pusset ren sporet til kransen med stålbørste) Varmet ny krans i «pizza-ovnen» på gass-grillen i ca 30 minutter. Deretter slapp jeg den nye kransen rett på plass på svinghjulet - uten problemer voila
 4. Kjekk info. Byttet kontakt i dag. på min MY07 var ryggesystem (kontakt 8) gul/brun, og alle jordkabler hvite.
 5. Har allerede rullet flere ganger i forsøk på å nå toppen på jordfjellet utenfor. Mye morsommere den her enn de raske bilene
 6. Gutten har skjønt det.. Har jo mast litt om å kjøpe Defender neste gang. Så hva får man da til bursdagsgave..?
 7. Hei har noen på VBF erfaring med å bytte startkrans på svinghjul? Jeg har ikke skjærebrenner som de fleste YouTube filmene viser til, men har standard butanbrenner fra BT, kjøkkenovn og fryser. Holder det? ..og hva må en tenke på? Svinghjulet skal på en 59 MGA 1600.
 8. Tok dessverre ikke bilder under monteringen, men fulgte til slutt instruksjonene i Heynes manualen for å få ut askebegeret. Monteringen etterpå var enkel, og jeg gjenbrukte de to skruene askebegeret var montert med. panelet er laget i solid pulverlakkert stål, og kontaktene virker solid og førsteklasses.
 9. Byttet ut askebegeret med strøm/USB/voltmeter-panel i dag. Robust greie fra Tuff-Rok. installasjonsveiledningen var dog rimelig villedende. Forklarte at installasjonen var kjapp, og krevde kun å løsne to skruer for å få ut askebegeret. Not! Endte opp med å ta ut senterkonsollen for å komme til. Ble en drøy time i stedet for 10 minutter, men fikk brukt anledningen til å trekke om noen kabler når alt var åpent. Resultatet ble meget bra - og mye mer praktisk enn askebegeret.
 10. ...skal være Wetproof SUV. 235/65r17. Frisk gummi, produsert 2020.
 11. Hei. Sommerdekkene etter vår kondemnerte Freelander 2 ligger i kjelleren og vurderes solgt. 17 toms pene originale felger. Nesten nye Nokian Wetguard sommerdekk. Ble satt på nye på sensommeren i fjor. Kun kjørt ca 1000km. Bilder kommer (ligger mørkt og tørt i kjelleren). Må hentes.
×
×
 • Create New...