Jump to content
LRforum

eilu

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About eilu

 • Rank
  Nykommer

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hadeland
 1. Er det greit for G-vogner å ta turen, eller er dette kun for LR?
 2. Alternativet er jo en mye mindre bil, altså blir den med alt skiutstyr og bagasje en mye mer utrygg bil å havne i et uhell med. Skjønner jo at forsikringen ikke gjelder i like stor grad, det er min største betenkelighet. Tror også sjansen for å faktisk bli stoppet er liten, spesielt med tanke på været som er nå. Er heller ikke noen stor veg vi skal kjøre, er Oslo-Beitostølen via Dokka og Fagernes. Men blir vel til at jeg biter tenna sammen.
 3. Til helga skal jeg på fjellet med noen venner. Bilen min er registrert som varebil, med ca. et halvt år igjen til bakseter kan settes inn gratis (har originalsetene og beltene sitter i bilen). Det jeg lurer på er hva som skjer hvis jeg setter inn setene og bruker bilen denne helga og blir stoppet i kontroll, da med to personer i baksetene? At jeg blir pålagt å betale personbilavgift er jeg klar over, men kan jeg få bot eller prikker?
 4. Jeg gjorde dette for noen uker siden, og et lite tips er å ta ut låsen til hanskerommet. Da ser du rett inn til skruen.
 5. Ja, det jeg mistenker. Hva er dimensjonen på disse o-ringene? Leste et sted her at det var 22 mm indre diameter og 2.5 mm tykkelse, kan det stemme? Og det haster vel ikke så at jeg ikke kan vente til helga? Følger med på kjølevæska og det er ikke mye som blir borte.
 6. Takk for hjelp, Mohagan fiksa det. Det er min første bil og jeg er storfornøyd med den etter å ha hatt den en måned! Noen småting som gjenstår å fikse, som f. eks. lekkasje inn på varmeregisteret og flushing av girkassa, men ellers går bilen godt og låter bra.
 7. Okei, hvor da? Det er en 4.6 HSE, 98-modell.
 8. Hei, Har EAS Fault etter en belglekkasje, men nå er alle fire belger skiftet. Lurer derfor på om det er noen på Hadeland eller omegn som har diagnoseutstyr for å få slettet feilmeldinga? Eller som vet om et verksted som har dette?
×
×
 • Create New...