Jump to content
LRforum

Puch G

Members
 • Content Count

  407
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Puch G

 1. Tar kontakt med @jope :-)
 2. her er den nye elektriske Defender https://bollingermotors.com/
 3. Entusiasmen er stor menn budsjettet er ikke SSTTOORRTT nok
 4. Da passer den trulig ikke siden AC stikker ut en del og det vanligvis selges A-bar for uten eller med AC
 5. Passer den sammen med Aircondition?
 6. Helt forståelig Marius! Ikke gøy å ikke møtes menn situasjonen er som du skriver og vi må ta det på alvor. Vår tid kommer igjen!
 7. Herregud er det fantastisk at styret jobber fram et opplegg for sosialt samvær i disse krevende tider hvor vi alle lengter etter å treffes igjen! Jeg lurer på usikkerheten rund framtidige innskjerpinger, vil Åstjern godtar kanselleringer?
 8. Andrew St. Piere White sutrer i Perth at ingen kommer til å produsere offroad stæsj til den nye Defender ... meanwhile in Germany hos Matzker / Køln: Ny Defender med vinsj, rock sliders, baseplates, etc.
 9. Det kan man ikke, men sammenligne G-wagen og Grenadier (Ineos) går helt fint. Er jo samme folk som bygger og utvikler de to (Magna Steyr i Graz). De som har utviklet mange andre sentrale biler med firehjulstrekk (Mercedes 4Matix, BMW X3, Fiat Panda, Haflinger, Pinzgauer, etc) Fun fact: Jaguar I-Pace & E-Pace bygger de også.
 10. Hhm, Bowler får en lisens mens Ineos bare kopierer uten lisens?
 11. Ønsker å kjøpe et sett RR hjul på Finn, de ligger i Nesttun. Takker med 600kr hvis noen har rom til de. Ila oktober , gjerne tidlig hadde vært fint.
 12. Lykke til med ny eventyr jeg har 19’’ vinterhjul og planen er å bytte de mot M&S merket ATdekk førstkommende vinter. Når det er gjort blir dekk ledige. Ingen aning når jeg få det gjort dog ..
 13. 2007 TDV8 på første luftetur etter henting i august 2020
 14. Da skjedde det ganske fort og spontant - eventyret med RR har begynt i går 2 ting må fikses etterhvert: Noen rust bak rund de "vanlige" steder og en handbrekk motor som ikke virker. På turen hjem la jeg merke til at dashboard (speedometer) har ikke lys og det kom plutselig en "low coolant level" varsling. Kjøleveske er ved maksimum så det er kanskje bare en misforståelse mellom de forskjellige datamaskin i bilen? ;-) 3 av 3 gutter I husholdet er begeistret over bilen !!
 15. Og en gang til tusen takk! Stemmer at SC ligger nok 100k over TDV8 og hvis SC hadde være 100.000 ganger bedre enn TDV8 hadde jeg kanskje investert det, men det virker jo ikke sånn. Begge motorer er bra høres det ut som. Jeg tenker at jeg blir ganske storfornøyd med en TDV8, jeg :-) Marius Mørch Larsen sin guide er og ren GULL!! Den fant jeg selvsagt ikke. takk for linken. Fikke også høre fra Strømmen at TDV8 er bare å anbefale. Jeg er mye mindre usikkert om L322 er riktig for meg etter alt av inspill. Nå må bare selgeren på finn svare en gang ... ;-)
 16. Takk for et motiverende svar SVeinHa
 17. Etter en 7-års affære med diverse LR produkter som inkluderer en 2006 Disco 3, 1999 P38, 2000 Defender Td5 og nå en 2008 Puma har jeg begynt å vurdere kjøp av en L322 og ville sette stor pris på råd og tips rundt det. Jeg har skummet gjennom eksisterende tråder og tror at L322 er en god ide. Denne tråden her, er kanskje like mye teknisk som moralsk støtte om at dette er «riktig» å gjøre ;-) RRen er tenkt som familie/turbil med komfort. Den skal ikke brukes daglig. Den blir bil #3 eller på sikt kanskje #2. Også en reservebil for tiden mens det foregår arbeid på Defenderen. Budsjette
 18. Jeg jobber med samme prosjekt her. Har brukt en Biltema skillerele slik at camperbatteriet bare lades når motoren er på. Jeg bruker dog en 7pol kontakt og tar tåkelys pin til lading.
 19. Må du bytte det hjul hvor vifteren sitter på? Da må du ta av den hele plata som den sitter på. drittjobb ... Ser sånn ut når vifteren er borte. Den svarte i midten, er det den som har slakk?
×
×
 • Create New...