Jump to content
LRforum

Puch G

Members
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Puch G

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,548 profile views
 1. Da passer den trulig ikke siden AC stikker ut en del og det vanligvis selges A-bar for uten eller med AC
 2. Passer den sammen med Aircondition?
 3. Helt forståelig Marius! Ikke gøy å ikke møtes menn situasjonen er som du skriver og vi må ta det på alvor. Vår tid kommer igjen!
 4. Herregud er det fantastisk at styret jobber fram et opplegg for sosialt samvær i disse krevende tider hvor vi alle lengter etter å treffes igjen! Jeg lurer på usikkerheten rund framtidige innskjerpinger, vil Åstjern godtar kanselleringer?
 5. Andrew St. Piere White sutrer i Perth at ingen kommer til å produsere offroad stæsj til den nye Defender ... meanwhile in Germany hos Matzker / Køln: Ny Defender med vinsj, rock sliders, baseplates, etc.
 6. Det kan man ikke, men sammenligne G-wagen og Grenadier (Ineos) går helt fint. Er jo samme folk som bygger og utvikler de to (Magna Steyr i Graz). De som har utviklet mange andre sentrale biler med firehjulstrekk (Mercedes 4Matix, BMW X3, Fiat Panda, Haflinger, Pinzgauer, etc) Fun fact: Jaguar I-Pace & E-Pace bygger de også.
 7. Hhm, Bowler får en lisens mens Ineos bare kopierer uten lisens?
 8. Ønsker å kjøpe et sett RR hjul på Finn, de ligger i Nesttun. Takker med 600kr hvis noen har rom til de. Ila oktober , gjerne tidlig hadde vært fint.
 9. Lykke til med ny eventyr jeg har 19’’ vinterhjul og planen er å bytte de mot M&S merket ATdekk førstkommende vinter. Når det er gjort blir dekk ledige. Ingen aning når jeg få det gjort dog ..
 10. 2007 TDV8 på første luftetur etter henting i august 2020
 11. Da skjedde det ganske fort og spontant - eventyret med RR har begynt i går 2 ting må fikses etterhvert: Noen rust bak rund de "vanlige" steder og en handbrekk motor som ikke virker. På turen hjem la jeg merke til at dashboard (speedometer) har ikke lys og det kom plutselig en "low coolant level" varsling. Kjøleveske er ved maksimum så det er kanskje bare en misforståelse mellom de forskjellige datamaskin i bilen? ;-) 3 av 3 gutter I husholdet er begeistret over bilen !!
 12. Og en gang til tusen takk! Stemmer at SC ligger nok 100k over TDV8 og hvis SC hadde være 100.000 ganger bedre enn TDV8 hadde jeg kanskje investert det, men det virker jo ikke sånn. Begge motorer er bra høres det ut som. Jeg tenker at jeg blir ganske storfornøyd med en TDV8, jeg :-) Marius Mørch Larsen sin guide er og ren GULL!! Den fant jeg selvsagt ikke. takk for linken. Fikke også høre fra Strømmen at TDV8 er bare å anbefale. Jeg er mye mindre usikkert om L322 er riktig for meg etter alt av inspill. Nå må bare selgeren på finn svare en gang ... ;-)
 13. Takk for et motiverende svar SVeinHa
×
×
 • Create New...