Jump to content
LRforum

olavkm

Members
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Klæbu

Recent Profile Visitors

899 profile views

olavkm's Achievements

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

 1. Kjekt med lys der da, takk for innspirasjon!
 2. Jeg hadde noe lignende, da var det frontruta som hadde løsna i limet i toppen. Fikk fuga det tett. Løsna taktrekket såvidt i framkant, og da så jeg hvor det kom inn.
 3. Jeg hadde problemer med vann inn sist vinter, fant tilslutt ut at det var liminga av frontruta som var dårlig. Vannet kom inn og fulgte taktrekket og ned på innsiden av deksel på A-stolpen og ned i gulvet. Fant vann helt til gulvet ved baksetene. Fikk det tett med å ta av lista over vinduet utvendig og fuge der, ble tett etter 2. gangen jeg gjorde det. Holder foreløpig, men følger med. Lykke til med jakta på vannet!
 4. Da er det vel i praksis denne som gjelder: https://www.roverparts.com/exterior-accessories/tow-hitches-accessories/LR040248G/ Den er spekka for 3,5t. Men stiv pris da.. Og hvordan er det med den og det problemet med slakke i feste? Vil ikke denne være like utsatt som svanehalsen?
 5. Ser bra ut det der da!
 6. Kan du ikke montere den plata bak kroken opp et hakk, så kommer kroken opp (hvis du ønsker det, eller montere kroken i de midterste hullene) og den blir litt mindre lav under?
 7. Hmm, så litt lav ut under bak ja.. Men kan det være at du har denne: https://www.famousfour.co.uk/new_parts/ff_part?part=19630? Virker som det er 2 forskjellige typer som er ganske like, men den ene må bruke den plata (stagene er festet i den), mens den andre kan brukes uten plata og gir litt mer høyde (ser jeg for meg) Fant en tråd på det engelske forumet om dette også, sikker mange flere tråder om det, http://www.disco3.co.uk/forum/tow-ball-height-148386.html "The hitch can be fitted at four heights, 350, 400, 450 and 500 mm." Tror jeg prøver meg på en sånn en.
 8. Jo, det gikk greit. Jeg hekta ikke av hengeren for å sjekke kuletrykket (var litt redd for at det ikke var for mye trykk nedover..). Men gikk fint å kjøre med, så kunne ikke vært så ille. Lå perfekt bak bilen et stykke langs E6 sørover. Men jeg sliter litt med at kula er noe lav på disco-en. Denne hengeren f.eks, som er litt høy, blir hengende ganske skrått slik at bakhjula nesten ikke er i bakken uten last. Orginale dekk for tiden på bilen. Jeg vurderer å bytte hengerfeste. Vil denne bli (mye?) høyere enn den orginale svanehalsen? https://www.famousfour.co.uk/new_parts/ff_part?part=19641 Eller er det andre alternativer? Jeg klæbba forresten litt når jeg tok opp bilen, hadde ikke tatt av sidene på hengeren, så døra på bilen gikk ikke opp Naboen sto å fulgte med, han hadde håpa på litt action. Han kom å tok ned siden for meg.
 9. I går fikk jeg endelig gjennomført, og det gikk greit å få flytta bobla med den hengeren. Sånn akkurat med plass da
 10. Og ting slutter å fungere for bilen klarte ikke å koble til server for å verifisere at du har betalt for den funksjonen du prøver å bruke
 11. Takk for gode tips! Litt spent på å få lasta den på, beste hadde vært å hatt litt bakke sikkert, så det ikke blir så bratt. Men det er helt flatt og tett med hus rundt her jeg bor, så jeg må dra et lite stykke for å finne det Det med å stroppe fast med tanke på at et bånd ryker har jeg ikke tenkt på før (kunne godt funnet på å stramme i kryss ), men det gir veldig god mening. Jeg opplevde at et bånd røk i sommer (heldigvis gikk det greit, nesten framme på hytta og hadde flere bånd som holdt ATV)
 12. Ja, se der ja, gikk det greit å frakte den sånn? Den hengeren jeg tenkte å prøve på har hjulene under, så den blir litt høyere.
 13. Jeg lurer på om det lar seg gjøre å frakte bobla mi på en Brenderup 5310 (2,5t) henger som har plan på ca 3.10? Det blir ganske knapt med plass i lengderetning. I bredden skal det være greit. Må ta av karm foran og bak da, men beholde de på sidene? Noen som har gjort noe tilsvarende og har erfaringer å dele? Det blir vel litt høyt tyngdepunkt. Bør gjerne rygges opp for å få nok trykk på kula?
 14. Jeg bruker Biltema sitt trådløse ryggekamera. Monterte rett over skiltet på vogna og tok strøm fra skiltlyset så jeg har det på hele tiden. Stort sett godt bilde, men hvis det er mye trafikk rundt eller heftig regnvær mister jeg bildet av og til. Kjekt med kamera bak!
 15. Du gjør veldig mye bra med bilen ja! Veldig inspirerende å lese/se bilder. Vi har rullet nordover (Harstad) endel år med vogn nå, D3 2007 modell. Alltid litt spent, men har ikke hatt noen store problemer på turene. Har byttet lufttanken min, den begynte å lekke (heldigvis ikke på ferie), så sikkert lurt å bytte den ja. Ellers bruker jeg å sjekke alt av bremser før lange turer med vogn, men det har du vel sikkert gjort.
×
×
 • Create New...