Jump to content
LRforum

Fjellrev

Members
 • Posts

  232
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hordaland

Recent Profile Visitors

1,056 profile views

Fjellrev's Achievements

Entusiast

Entusiast (4/7)

 1. Ser frem til neste helg jeg også. Kanskje vi kan lage en egen bålplass for vaksinerte.. hehe Forresten,- er det lov å brenne bål der oppe til helgen? Vedrørende kjøretur på lørdag så vil jeg jo selvsagt være med. Men skal plukke opp madammen på Nesbyen enten kl 1200 eller 1600. Kan du Andreas få opplegget til å passe tidsmessig så jeg kan delta og samtidig få med meg henne?. Eventuellt om dere lager en post på Nesbyen stasjon... hehe
 2. Har 4 nye stålfelger liggende som jeg velger å selge. Nye i pappeske med tilhørende muttre. Terrafirma 8x18. Finnes i Bergen, men kan ta de med på forum treff neste helg om vi kan få avlevert de på den måten. Tenkte meg 4000, det er ihvertfall endel under nypris inkludert frakt, tollgebyr og moms.
 3. Min versjon sier IId tool BT V3.0 B2134 Den er kjøpt i 2015 og ikke oppdatert siden 2015/16. Når jeg nå kobler den opp mot GAP for oppdatering, laster ned oppdaterings program så er den tilgjengelige versjonen: 3.oo.oo build 2728 release Og 3.01.00 build 2697 spesial Når jeg prøver å laste ned disse oppdateringene så får jeg opp en warning -at mitt tool har en annen registrert biltype enn det den nye oppdateringen har.. Den viser til at min er registrert med en lr3, som er riktig, men ikke hva den nye oppdateringens biltype er.. Er det ingen her som har oppdatert toolet sitt og fått slik warning og vet at det bare er å trykke ok og kjøre på? Har sendt spørsmål til gap og håper på noe oppklarende svar kjapt da jeg har frist for EU og må ha ny 4 hjuls kontroll før godkjenning. By the way.. Er det noen som vet om boltene som fester spissingstag bak, de boltene som fester staget i hjul hub, om de er tight inni foringen til staget? Skiftet begge stag i fjor, fikk 4 hjuls kontroll, og har nå ved EU fått underkjent det ene staget med slakk. Har kjøpt nytt stag og satt på men observerer at bolten er rommelig inni hylsen. Altså gjengepartiet er tight når bolten føres inn i hylsen men ikke den delen av bolt uten gjenge som blir stående inni hylsen når dratt til. Har fått nye bolter fra advanced factors og selvfølgelig kastet de gamle i fjor så får ikke kontroll målt mot de gamle. Er bekymret for at dette er årsaken til underkjent og at det nå fremdeles er det samme problemet... 20210316_103533.mp4
 4. Ser dere har forskjellige versjoner? Får ikke sjekket min versjon før i morgen formiddag.
 5. Ok. Men vet du hvilken programvare versjon ditt tool kjører? Har du selv lastet ned oppdatert programvare?
 6. Altså er guided calibration tilgjengelig for D3? Her er en screenshot av prosedyren som viser denne metoden.
 7. Hei. Etter å ha byttet alle 4 høydesensorer på D3 skal det utføres en kalibrering, FØR høyden settes. Sliter litt med å få taket på akkurat hvordan gå frem. Er det noen med erfaring som kan gi noe kort how to do? Bruker Id II tool. Utfra gap sine instruksjoner er det flere måter å gjøre det på. Gamle måten å regne seg frem til nye verdier og en ny måte som vistnok beregner det av seg selv. Jeg har ikke den nye versjonen, sjekket ut i dag i forhold til programvare oppdatering og fikk elektronisk varsel om at den tilgjengelige versjonen angikk en annen bilmodell og jeg tok derfor ikke sjansen på oppdatering. Har noen tatt denne oppdatering?
 8. Hei. Etter å ha byttet alle 4 høydesensorer på D3 skal det utføres en kalibrering, FØR høyden settes. Sliter litt med å få taket på akkurat hvordan gå frem. Er det noen med erfaring som kan gi noe kort how to do? Bruker Id II tool. Utfra gap sine instruksjoner er det flere måter å gjøre det på. Gamle måten å regne seg frem til nye verdier og en ny måte som vistnok beregner det av seg selv. Jeg har ikke den nye versjonen, sjekket ut i dag i forhold til programvare oppdatering og fikk elektronisk varsel om at den tilgjengelige versjonen angikk en annen bilmodell og jeg tok derfor ikke sjansen på oppdatering. Har noen tatt denne oppdatering?
 9. Om noen er på utkikk etter barske dekk til D3 så har jeg 4 Discoverer S/T MAXX 265/70r17 For salg nå. Se selges.
 10. Gromme dekk til d3. Største dimensjon uten subbing med full flex. Kjørte selv hele fjorårs sommer sesong med disse Mange fornøyde brukere rundt om. En litt grov AT variant med sterke sider. 4 dekk, ca halv brukte, kr 2000. (Ny pris pr dekk 2500) Se finn annonse https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=174101964
 11. Turfoten har begynt å vibrere? Så bra. Jeg fikk ikke anledning i fjor og kunne godt tenkt meg å fått det til i år Men da er det kjekt med en snarlig dato så ikke andre ting blokkerer fordi datoen ble bestemt for sent. Så bra tiltak pederover å få settlet en dato nå.
 12. Eller for neste mann.. Ser nå at du allerede har kjøpt.. Men hva gjør du med jekk valg?
 13. Ser at du kan få tak i Duratrack 255/55r19 111q til 1650kr stykket. Det vil også være et bra og rimelig valg for deg. Står mye om Duratrack her på forumet om du søker.
×
×
 • Create New...