Jump to content
LRforum

LANDreas

LRF Society
 • Posts

  14,206
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grefsen, Oslo

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Grefsen, Oslo

Recent Profile Visitors

5,993 profile views

LANDreas's Achievements

ENTUSIAST

ENTUSIAST (7/7)

 1. FORUMTREFF 2023 Vi minner om Land Rover Forums 20-års jubileums-Forumtreff på Persgård Camping i Numedal, 16.–18. juni. (Se egen tråd på LRForum.com.) Siden det er jubileumstreff blir det ekstra hyggelig, ekstra kule aktiviteter og ekstra feeete premier. Møt opp og bli med! Det åpnes for hyttebestilling torsdag 1. juni klokken 1200. Ellers kan man bo i bil, bakketelt, taktelt eller campingbil eller -vogn. Vi håper ekstra mange stiller i år! Grillene tennes fredag klokken 2000. Spørsmål kan stilles i tråden her, så andre får samme info når det svares. PS Meld deg gjerne på her, så vet vi omtrent hvor mange vi blir ift. premier, innkjøp av kull etc.: PÅMELDING Vennlig hilsen arrangementskomitéen. (Foto: Tonny K.)
 2. Hepp! Jeg kjører til Hemsedal i morgen, lørdag, fra Sandvika i Bærum. Har en del plass i bilen begge veier, hvis noen trenger frakt av noe. Kjører nok nedover søndag, men sannsynligvis med én natt på veien – og er i Oslo mandag (1. mai). Send SMS på 922 66 300 om behov. A.
 3. Takk for veldig trivelig kveld i snøværet! Vi ble bare 4 biler og 6 personer, men hadde det topp likevel! (Jeg hadde glemt å legge det på FB-gruppene, så beklager til de som ikke fikk det med seg.) Sees plutselig igjen!
 4. Håper flest mulig dukker opp i morgen, en eller annen gang i løpet av kvelden. Vi er sikkert der i et par–tre timer i hvert fall. Det blir grilling, dekksparking, juging og skryting på godt, gammelt vis. Gleder meg!
 5. ENDELIG GREFSENKOLLEN-TREFF IGJEN! Hold av tirsdag 21. mars fra klokken 1800 og utover. Da treffes vi igjen på den STORE p-plassen rett NEDENFOR restauranten på Grefsenkollen, for juging, skryting og dekksparking. Jeg tar med en grill, så de som vil pyre noen hyggestælker kan gjøre det. Kan hende det skjer noe mer hyggelig også – møte opp og se! VELKOMMEN!
 6. Dette gleder jeg meg stort til, som hvert år jeg har vært der. Og i år passer det perfekt i kalenderen!
 7. Heppa! Trenger frakt av et swing away sykkelstativ, fra Oslo i retning Sortland. Hvis det lar seg gjøre. Vanskelig å si målene, men det tar jo litt plass. Se bildet. Det er til firkantfeste, så én fast vinkel med én lang stang, mens stengene til syklene er avtakbare. "Saksen" på bildet skrus sammen og blir flat, så det eneste som stikker ut fra saksen er 2-toms-røret til hengerfestet.
 8. Da har vi en rettelse å komme med: Det ble en dobbeltbooking her, dessverre. Vi dropper 24.–26. og treffet blir 17.–19. juni, på Persgården. :-) God tur! (Jeg kan dessverre ikke være med den helgen.) A.
 9. Vi oppfordrer alle som har partytelt til å ta det med, for seg og sine. A.
 10. Så hyggelig! Gratulerer! Vi skal prøve å være hyggelige, så kanskje hun blir med flere ganger.
 11. Litt mer info om treffet her: "Forumtreffet" i år er mer en uformell oppfordring til å besøke Persgård camping i løpet av sommeren, og gjerne den nevnte helgen. Campingen er åpen, og det er klart det er veldig hyggelig å støtte Solveig og familien med et besøk. Om andre enn meg også skal dit, er jo det helt tilfeldig og veldig hyggelig. DERSOM det kommer en del mennesker, så oppfordres selvfølgelig samtlige til å følge lokale og nasjonale smittevernregler. Det betyr at det nok er lurere å møtes i mindre grupper der oppe, og at alle styrer seg selv og må ta hensyn til regler. MEN, lørdag har Rolf og jeg gleden av å invitere til en kjøretur for alle som vil være med. Turen vil nok ta et par–tre timer. Da holdes det god og trygg avstand, og det blir også utlevert noen oppgaver som voksne og barn kan løse underveis i og utenfor bilen. Premier deles ut til vinnerne som kåres. Jeg skal i hvert fall oppover og besøke Solveig helgen 18.–20. juni. Og det skal jammen Rolf også, har jeg hørt. :-) A.
 12. Håper å se mange der i kveld! Tror det blir interessant, i tillegg til at det selvfølgelig blir hyggelig.
 13. Man trenger ikke jakte. Vi har jo de bilene vi trenger.
 14. Store ting på gang, skjønner jeg. Men Bien skal nok få fly igjen snart, kjenner jeg deg rett.
×
×
 • Create New...