Jump to content
LRforum

Ranger

LRF Society
 • Content Count

  4,971
 • Joined

 • Last visited

About Ranger

 • Rank
  Virkeligjør drømmene!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nlrk.no/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TROMSØ - NORWAY

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

3,989 profile views
 1. Noen har kanskje fått med seg at JLR Bowler bygger biler til Defender Challenge basert på en Defender 90 med P300 motor? Konfigurasjonen står under videoen på Youtube. Kule ting -----------------------------------------------------------
 2. Vind i håret er undervurdert Savner min 88", Varebilen.
 3. Noen som har de to bakerste setene liggende og har lyst å selge?
 4. Ungdommen ser etter mindre biler. Så D1/D2 er dessverre uaktuelt viser det seg...
 5. Jeg så det, men tenkte varselfunksjonen fortsatt funker om han ikke har byttet e-post adresse. Tenker også at biltilsynet er velvillig om en tar det opp med de på en skikkelig måte. Nå har vi gått fra 2 til 5 og så lenge alt er originalt tror jeg ikke de har noen innsigelser.
 6. Ungdommen ønsker seg egen bil. Kanskje finnes det noen der ute som tenker å selge? Vet ikke om det finnes velholdt LR til under kr 50.000,-. Har sett så mye rart på finn.no så jeg prøver her... Tenker Freelander eller en bra D1/D2. Send meg PM med forslag og bilde.
 7. Ranger

  FC 110 -70

  Ny tøff bil i nabolaget
 8. Gratulerer med ny bil. Så det stod en rød en utenfor huset.
 9. Ok, ja jeg så de var utsolgt, men trodde de produserte noen når det var nok etterspørsel.
 10. Linken holder fint fo oss... https://www.youtube.com/embed/ulf16QMTZCk Gratulerer med start på nytt prosjekt
 11. Jeg har montert denne BT løsningen og er happy https://britishamericanconcepts.com/product/lrbt-1/
 12. Gratulerer med ny bil. I tillegg til listen din ville jeg sjekket/byttet tørkemiddel (selica kuler) i kompressoren. Kulene kan bli sukker når de blir gamle. Da skaper de problemer i ventilblokkene. Luft tanken er sveist sammen med en søm ovenpå/under tanken i lengderetning. Er den dårlig rustbehandlet ruster den godt i sveisene. Bremserørene for bakhjulene har en tendens til å ruste etter girkassen. Rust behandles preventivt.
 13. Biltema selger flere kvaliteter, også en som skal tåle E85, 52-491 mens denne ikke gjør det. Jeg har også hatt bensin lekkasje på "ny" slange. Et år etter montering vet jeg ikke hvilket varenummer jeg kjøpte. Problemet er at produktene er dårlig merket i hyllene. De ligger ved siden av hverandre. Vi, kundene, sjekker ikke, leser ikke eller forstår ikke informasjonen med liten skrift. Jeg synes det er helt på tryne at Biltema selger bensin slanger som ikke tåler E85 da det er det du finner på alle stasjoner!
 14. Nå har jeg ikke ordlyden fra Lovdata, men jeg tror du er på feil siden av 5 tallet. Maks økning er +/- 5%; dvs at 4,99 er innenfor, men 5.01 er utenfor Selv har vi 265/65x18 for tiden med den risikone som lafterolf påpeker. Ser bra ut på bilen og fungerer godt. https://www.paddockspares.com/265-65r18-radar-renegade-a-t5-tyre-only.html
×
×
 • Create New...