Jump to content
LRforum

freelange

Members
 • Content Count

  423
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About freelange

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Levanger

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,376 profile views
 1. Da står en nyyyyyyyydelig D5 i garasjen Sommerdekkene funker fint en sesong til, men litt vel urbane, så vurderer å bytte ut med nye sommerdekk. Husker ikke målene på dem - synes de virker bredere enn "vanlig" på 20" felger. Trenger ikke fullblods offroad-dekk, men hva kan være en ok mellomting? Greit at man ikke blir flau straks den får lekt seg litt i gjørma på gården til svogers!
 2. Takk! Da skal jeg knote litt i hovedmenyen :-) ELSKER bilen! Vurderer å bytte til bedre sko på den, men poster det som nytt emne.
 3. Takk! Gytis leverte neste dag!
 4. Personbil, 5 seter. Jeg har også hørt at man deaktivere autolock - at det er en typisk feil etterhvert? Lurer også på om det går an å deaktivere at speilene går inn og ut når man slår av/på tenningen. Ser for meg at det ikke er særlig gunstig kombinert med snø og is på vinteren. Helt rå bil! Har vært så vanvittig fornøyd med Disco 3, men denne er utrolig mye bedre, selv om det er bare er 240hk motoren. Gliser fra øre til øre :-)
 5. Hei! Hvor kan jeg kjøpe gummimatte til bagasjerommet på min kjære, nye D5?
 6. Da falt valget til slutt på en nyyyydelig disco 5 fra 2017 :-D 3'ern har fått ny eier. Takk for nyttige innspill!
 7. Hei! Bytter ut min kjære D3 med D4 (eller muligens 5) i meget nær fremtid. Hva tenker det høye råd om denne? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=216020581 Jeg har hatt et godt bilhold med 3'ern. (Noen som vil kjøpe???) :-) Generelt lite problemer, og stort sett bare vanlig vedlikehold. Men 4 er jo en mer avansert bil, med kanskje mer som kan gå galt. Har hørt at keyless go med autolock = ødelagt autolock over tid. Noen erfaringer med det? Selger sier at bilen har vært eid av en entusiast, som har tatt veldig godt vare på den. Det er allti
 8. Hei godtfolk! Jeg nærmer meg veldig kjøp av disco 5. Ligger ikke mange på finn, men det er da noen få. Noen som har prøvd 4 vs 6 sylinderen? Regner med at begge uansett er mye bedre enn min D3, men hadde vært interessant å høre litt fra noen som har prøvd begge? Elsker lyden av 6'ern, men dèt alene er kanskje ikke verdt såpass mye mer cash. Ellers interessert i bare litt tilbakemelding fra hvordan dere med 5'ern trives med den? Regner med at mange har hatt 3 eller 4 før, og kult å bare høre litt pluss og minus med 5'ern. Jeg foretrekker design på 3 og 4, men tror 5 nok er en b
 9. Hei og takk for svar. Ja, fra verksted fikk jeg beskjed om at det var mikrobryteren, altså den mellom skiltlysene liksom. Da er det i så fall riktig med den delen jeg har tenkt å kjøpe? Mvh.
 10. Hei godtfolk! Jeg har en D3, 2006 modell. Bakdøra (bagasjeromsdøra) har begynt å "jukse" litt, og trenger nok en ny switch. Lurer på om dette er riktig del å kjøpe? https://www.island-4x4.co.uk/actuator-britpart-fug500010-p-39084.html Litt vanskelig å vite 100% sikkert, men det er altså selve utløseren på øvre del av bakdøra, som man først åpner liksom. Vil gjerne unngå å kjøpe feil del..
 11. Postet denne i D5 forum, men poster den her også bare: Hei! Jeg skal bytte ut min kjære kjææææære disco 3 med en nyere 4'er eller 5'er. Jeg vil helst ha en D5 med diff sperre. Ikke at jeg kjører ekstremt mye terreng, men føler det sømmer seg på en slik bil. Når man ser på utstyrsliste står det ofte "terrain response 2". Hva innebærer egentlig det? Innebærer det diff sperre? Dere som har gått fra 3 eller 4 til 5: Hva er deres erfaring? Design er jo subjektivt. I utgangspunktet likte jeg ikke 5'ern, men den har virkelig vokst på meg. Hvordan er den i forhold t
 12. Hei! Jeg skal bytte ut min kjære kjææææære disco 3 med en nyere 4'er eller 5'er. Jeg vil helst ha en D5 med diff sperre. Ikke har jeg kjører ekstremt mye terreng, men føler det sømmer seg på en slik bil. Når man ser på utstyrsliste står det ofte "terrain response 2". Hva innebærer egentlig det? Innebærer det diff sperre? Dere som har gått fra 3 eller 4 til 5: Hva er deres erfaring? Design er jo subjektivt. I utgangspunktet likte jeg ikke 5'ern, men den har virkelig vokst på meg. Hvordan er den i forhold til 4'ern? Takk for svar :-)
 13. Hei! Min kjære mor kjører fortsatt sin kjære Freebie. (Winston som den så fint heter.) Meget mulig hennes bil begynner å bli klar for å byttes, men på EU-kontroll var det en del småfeil, blant annet at festene til bensintanken holder på å ruste vekk eller noe. Jeg sjekket på island4x4.co.uk men fant ikke de delee som uten videre. Noen tips? Hun bor forresten i Arendal. Ha en flott helg, med forhåpentligvis mye snø snart. (I følge datteren min blir land roveren glad når det snør! :-)
×
×
 • Create New...